Skoči na vsebino

Nakup Mazde 6

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• 7 mesecev kasneje...
Napisano

En review voznika M6, po narejenih 550k km. Pravi, da ni nikoli naredil servisa avtomatskega menjalnika in da še vedno deluje kot nov. Usnje izgleda odlicno, edino volan ima zjahan. Zanimivo za pogledat.

Napisano (urejeno)
pred 14 minutami je ignacij napisal:

En review voznika M6, po narejenih 550k km. Pravi, da ni nikoli naredil servisa avtomatskega menjalnika in da še vedno deluje kot nov. Usnje izgleda odlicno, edino volan ima zjahan. Zanimivo za pogledat.

To bi pa rad v živo videl in probal. Če drži v kar zeloooo dvomim boljše da ga sploh ne dela ker se bo vsipal, olje mora bit totalno prežgano filterčki v mehatroniki od lamel zadelani, kanali zožani tak da vožnja s tem menjalnikom mora bit daaaaleč od nove vožnje al pa človek ne čuti nič več in mu priporočam obisk zdravnika, pa kam daleč tudi naj ne gre ker je tempirana bomba za probleme. 

Popravljeno od scania
  • Všeč 2
  • Haha 2
  • Ljubim 1
Napisano
pred 15 minutami je Tilen5 napisal:

Na kolk KMsmo rekli da delamo servis ATja? 

60kkm če si picajzel, 120kkm bo pa čisto dovolj ob normalni vožnji

Napisano (urejeno)
pred 3 urami je ignacij napisal:

To vzemimo kot dobra reklama za Mazdo.... :prstgor: Vse potrebno je pa že @scania zapisal😔🫣👍

Popravljeno od Bini

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Jaz pa že kake 4 leta nisem videl lučke. Tankam, ko pade kazalec pod zadnjo četrtino. Še zmeri naredim okol 800km ampak, zdaj sam odrejam, kdaj moram it tankat prej mi je pa nehote avto. Od kar pa je app za plačevanje sem pa tolk hitro skos postopek tankanja, da mi nikoli ni odveč tiste 3-4 minute za cel postopek.
    • To je res. Skoraj nihče ni lastnik pri takšnih avtomobilih. Vse je na lizing. Sicer najdražja možna varianta, ampak glej, lahko menjaš kot gate. Eni so bolani na to.
    • Kot vidim, tako večina ljudi ne bo dobila testnega obvestila, ker je osnovna nastavitev za testna obvestila na izklopljeno.
    • Vse te "makine" sicer dobro zgledajo, so pa stare 10 let al več. Pa še za tisto kupnino nimajo denarja in je vse na fafing al pa kredit. Tam se pol kurči, kak avto ima in razkazuje kak frajer naj bi bil. V bistvu pa ne shaja ne z odplačili mesečnih obrokov, še manj pa da bi sploh lahko si konkretne gume kupil.    Take "premijce" pol lizingojemalci repozesajo, ko obroki zamujajo, banke sprožajo poplačila in blokirajo račun. Ampak hej, ta revše, ki je pol ostal brez avta, se je pa vsaj nekaj mesecev hvalil in postavljal s "premijcem" in potem leta naokoli govori kakega Audija al pa BMW-ja je nekoč imel, čeprav nikoli ni bil njegov ampak last lizing hiše.
    • Ne vem, a se mi zdi...ta se je prodajala 13 let nazaj, ko sem kupil rumeno NB. Potem smo pa lastnika enkrat srečali, ko smo šli s forumom na gokart. Pomoje.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.