Skoči na vsebino

Gume

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

So te varnostni res še smiselni? Sej ne bo noben kradu z mazde felten..

Popravljeno od SeekK
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je SeekK napisal:

Ne itak so baje kitajske feltne(original mazda)..teh noben ne uzame 🤣

Popravljeno od Tilen5

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano (urejeno)
pred 1 uro je SeekK napisal:

Na mojih Raysih je bil kar smiseln :)

Popravljeno od g.Wankel

Napisano

Ne vem koliko je smiselno, je pa dejstvo, da ti jih ne bo glih vsak narkič, ki ima pet minut časa, odšraufal z avta. 

Profesionalci pa jih lahko vseeno ukradejo. Enako kot avto, kljub vsem alarmom. 

Napisano
pred 6 urami je Alex napisal:

Moja nočna mora z menjavo zimskih pnevmatik se je danes srečno končala. 

Namreč, včeraj pridem k mojemu mehaniku, on lepo dvigne avto, pripravi zimske gume, vse orodje. Samo posebni nastavek za varnostne matice mu moram dat in gasa. Not. 😕 Pregledam prtljažnik, cel avto trikrat. Ni nastavka. Skočim domov, preobrnem klet na glavo. Ni. 😬 Spomnil sem se, da sem nazadnje šraufal sprednjo gumo, ko je bil vijak v njej. Kam sem dal oziroma  nisem dal nastavka, sam bog ve. 

Problem je bil, ker niti kode nisem imel, ki je embalaži, da bi lahko potom nje naročil nov nastavek. Panika... Grem nazaj do mehanika, a on nima tega posebnega ključa za take primere. 

Spomni me, da naj grem do znane trgovine / vulkanizerja Axle v KP. 

Vprašam jih, ali lahko kaj naredijo. 

"Da, da se a je čakalna doba za delavnico dvajset dni." Wtf? 

Nato je na srečo prišel mimo znanec, ki tam dela in je uredil, da smo takoj naročili nove matice + nastavek in so mi danes to zagato rešili. Tako, da vsaka čast temu znancu in pa tudi trgovini Axle. Gume so gor na avtu. 

Sedaj si bom dal ta nastavek na verižico in okoli vratu. 

Bom povedal tudi svojo prigodo

Med covidom sem se selil s CX-3 iz stanovanja v LJ

Ko sem odmontiral 4 vijake iz navadnega pisarniškega stola, jih nisem imel kam dat, in sem jih pospravil kar v paket gedor, da se ne izgubijo, ker so bili edina taka mini stvarca... Gedore sem pa pospravil nazaj v prtljažnik (spodnje dno) od CX-3, ker to skos vozim sabo

Potem ko sem sestavljal stol po par dnevih se nikakor nisem mogel spomnit, kje so ti vijaki, razbijal sem si glavo ker vem, da sem jih nekam skrbno shranil... in pravo težavo sem imel tudi najdt take vijake kot nadomestilo..skratka sem rešil po par obiskih trgovin

Potem sem konec leta 2021 CX-3 prodal in isti set gedor samo premaknil v poden od M6 (brez da bi ga odpiral, še papirnato embalažo imam okrog :lol:

In nekega lepega dne postavljamo na morju prikolico (verjetno tam 2022 ali 2023 spomladi), pa se nam torx iz boscha zvije, in valda ni panike, mam jaz skos sabo tamale gedore v avtu, tut torx 6 je notr - odprem gedore in ja, notri vijaki od pisarniškega stola :lol: veselje je blo neprecenljivo haha

• Všeč 2
  • Haha 2

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Evo najprej je danes prišel po pošti polnilec in baterija 4ah - bosch to imenuje "starter set" za zeleno orodje   Edini "zelen kos" pri hiši je baterijski sesalec Unlimited 7...ker pa je fajn ponucat akcije, sem na mimovrste izkoristil early black friday - https://www.mimovrste.com/dodatki-elektricna-orodja/bosch-zacetni-komplet-18v-power-for-all-1600a031t6     Original je 3ah, ta je malenkost težja, ampak bo super da lahko takoj menjamo baterijo če je treba - sesalec je 24/7 v uporabi, z 1 letnim otrokom je to pač stalnica, ker je skos treba kaj sesat   Primerjava velikosti polnilca z "hitrim modrim" - za tega mi je vseeno, kako hitro fila, ker je ena baterija samo rezervna   Potem pa je še babnca iz Lidla privlekla set ključev (29,99, s popustom 15% iz aplikacije 25 eur, nora cena za 1 eur na kos) + set 5 ragelj, prav tako za drobiž       Res komaj čakam da grem iz bolniške in lahko kaj premaknem    null   Razmišljal sem še o nakupu kompresorja - parkside performance pkod 5010 a1 - 200 eur; kopija identična scheppach hc53dc (https://www.merkur.si/batni-kompresor-scheppach-hc53dc/)     null   Pa sem pol mal visel na jutubu in ugotovil, da ima scheppach pod motorjem gumijaste distančnike za manj vibracij in določene cevi z hladilnimi rebri - lidlov pa ne; je pa garancija 5 let tukaj bonus... za samo 10 eur razlike sem nakup opustil do naslednje prilike  
    • Do pomladi boš kot nov!  Vadi zmerno, vztrajno in veliko počitka.... 
    • Vse tri šestice na zimskih gumah...  Čez vikend pa še zimske gumijaste tepihe not, pa bojo avteki pripravljeni na zimo... 
    • A je lahko napačen? Topla stop & go. Sent from my SM-S916B using Tapatalk
    • Bom povedal tudi svojo prigodo   Med covidom sem se selil s CX-3 iz stanovanja v LJ   Ko sem odmontiral 4 vijake iz navadnega pisarniškega stola, jih nisem imel kam dat, in sem jih pospravil kar v paket gedor, da se ne izgubijo, ker so bili edina taka mini stvarca... Gedore sem pa pospravil nazaj v prtljažnik (spodnje dno) od CX-3, ker to skos vozim sabo   Potem ko sem sestavljal stol po par dnevih se nikakor nisem mogel spomnit, kje so ti vijaki, razbijal sem si glavo ker vem, da sem jih nekam skrbno shranil... in pravo težavo sem imel tudi najdt take vijake kot nadomestilo..skratka sem rešil po par obiskih trgovin   Potem sem konec leta 2021 CX-3 prodal in isti set gedor samo premaknil v poden od M6 (brez da bi ga odpiral, še papirnato embalažo imam okrog    In nekega lepega dne postavljamo na morju prikolico (verjetno tam 2022 ali 2023 spomladi), pa se nam torx iz boscha zvije, in valda ni panike, mam jaz skos sabo tamale gedore v avtu, tut torx 6 je notr - odprem gedore in ja, notri vijaki od pisarniškega stola  veselje je blo neprecenljivo haha
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.