Skoči na vsebino

Gume

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• 3 tedne kasneje...
Napisano (urejeno)
dne 19. 1. 2026 ob 10:12 je SeekK napisal:

https://gumenadom.si/  in https://gume-zivic.si/ sem mel zadnjih par nakupov. Gume Živic so bile tudi s poštnino cenejše kot drugje, so sicer iz Velenja, gumenadom lahko prevzameš v LJ.

Kolko ima Živic poštnine?

Našel. 10€.

Popravljeno od godlike
Napisano (urejeno)

ACE ima čisto druge rezultate.

Mogoče pa je ta test sponzoriran, ko si ga prilepil. 😉

Pa mimo grede, to še ni celi test, kje pa je obraba, aquaplaning itd....?

Ma ja, vsak da svoji življenje svojemu proizvajalcu gum v roke.

In tako je tudi prav.

Mogoče pa le pade "dobrim" gumam cena.

Vedno ko sem dobil nadomestni avto s kitajci obutimi, me je bilo strah med vožnjo. Na to sem se samo potrdil mojo domnevo, ko sem preveril kaj piše na gumi.

Popravljeno od godlike
  • Všeč 2
  • Ljubim 1
Napisano

Me zanima kakšna je Ventus evo. Če se ne motim je Hankook Ventus Evo prišla namesto Ventus S1 evo 3 in je zanimivo, da jo povsod visoko kotirajo.

Da so pa PremiumContact 7, Asymetric 6 in PS5 vse za njo, pa ne verjamem?

Napisano

Jaz bom letos verjetno v dimenziji 225/45 r18 izbiral med GY F1 in Michelin PS5 po ocenah iz lanskega testa sta tam tam kar sem videl so tudi korejske Nexen Nfera sport dobro ocenjene, ima kdo v uporabi v tej ali podobni dimenziji  (s tem da so mogoce 25-30eur /kos cenejse kot GY, Mic....torej spet zanemarljivo malo za 4 leta)....

Napisano

V moji dimenziji je GY AS F1 15-20€ cenejši od PS5.

Če ne bo nake novosti na trgu sem odločen da Primacy 4 nadomestijo PS5.

Moje top 3 sem pisal par strani nazaj. Zdaj sem 99% odločen.

Napisano
pred 2 urama je sportman333 napisal:

Jaz bom letos verjetno v dimenziji 225/45 r18 izbiral med GY F1 in Michelin PS5 po ocenah iz lanskega testa sta tam tam kar sem videl so tudi korejske Nexen Nfera sport dobro ocenjene, ima kdo v uporabi v tej ali podobni dimenziji  (s tem da so mogoce 25-30eur /kos cenejse kot GY, Mic....torej spet zanemarljivo malo za 4 leta)....

Letne Nexen so kar solidne....👍 Imaš pa tudi boljše za približno enako ceno.... :nevem:

Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

Letne Nexen so kar solidne....👍 Imaš pa tudi boljše za približno enako ceno.... :nevem:

Imaš kakšen konkreten predlog? Hvala...

Napisano

Najboljše razmerje med ceni in kvaliteto trenutno drži Hankook.

Napisano
pred 32 minutami je sportman333 napisal:

Imaš kakšen konkreten predlog? Hvala...

Jaz bi iz tvojega lanskega testa vzel Falken ali Hankook. 👍 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Jaz bi iz tvojega lanskega testa vzel Falken ali Hankook. 👍 
    • Pa saj se ni on odločil da bo samo 192cm.
    • Meni je pa žal, da me starši kot otroka niso vodili v hribe, vsako nabiranje kostanja na Javorščici mi je ostalo v lepem spominu.  V hribe sem začel šele ko sem bil polnoleten.   Z mularijo (pubertetno) je težava ravno v tem, da jim je kontriranje staršem smisel življenja.   Takoj dan po sneženju je Velka pl. idealna za turne dile. Naš 14letnik (kondicije za izvoz), je včeraj za na planino namesto turnih dil raje vzel krplje, ki so na splošno manj uporabne od turnih smuči, če je zgaženo so pa totalno brezveze. Je sicer s stisnjenimi zobmi priznal da mu je žal, ampak kontriral je pa vseeno kar tudi nekaj velja.  
    • Najboljše razmerje med ceni in kvaliteto trenutno drži Hankook.
    • Ok, oprosti, če si pri 192cm bolj mali.... 🤔  Seveda odločitev je tvoja in uživaj.... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.