MarkoSolnir Napisano 25. marec Prijavi Napisano 25. marec pred 10 urami je Bini napisal: Dražja spodnja ima oznako ZR pri dimenziji gume kar pomeni boljšo gumo. To je oznaka za bolj športne gume, ki pa se danes edko uporablja. Če prav razumem, bo za mojo trojkico čisto okej cenejša verzija? Nisem tak divjak, ne vozim "športno" 2 Citiraj
Bini Napisano 25. marec Prijavi Napisano 25. marec (urejeno) Pred eno uro je godlike napisal: XL, hitrost Y (300) in nima ZR. Pa je zelo športna guma: XL lahko imam tudi na nešportnih gumah. Sem kar nekaj googla obrnil in nisem našel definicije o trši bočnici. Mogoče se motim. Nisi me čisto razumel, to se ne označuje več razen pri nekaterih proizvajalcih..... Dejansko je tule lepo opisano kako je s to črko "Z" Popravljeno 25. marec od Bini Citiraj
Bini Napisano 4. april Prijavi Napisano 4. april Danes grejo pa zimske dol.... Ps, 18" za 18".... 7 Citiraj
Bini Napisano 4. april Prijavi Napisano 4. april (urejeno) Pripravljena na poletno sezono v višjih colah- "petah" .... Popravljeno 4. april od Bini 4 Citiraj
Boss Napisano 4. april Prijavi Napisano 4. april pred 10 urami je Bini napisal: Ps, 18" za 18".... pred 8 urami je Bini napisal: Pripravljena na poletno sezono v višjih colah- "petah" .... A 18 ni enako 18? Zmeden. 3 1 Citiraj
Bini Napisano 4. april Prijavi Napisano 4. april Mišljeno je bilo kot letne gume-pete, petke. Zimske gume so pa kot škornji, gojzerji.... To je to 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 4. april Prijavi Napisano 4. april Ja ampak, napisal si, da so v višjih colah, pa so še vedno istih dimenzij? 1 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
GregorV Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Kaj priporočate kot zamenjavo? Ne deluje več zaupanja vredna, stara kakšnih 15 let. Hvala. Citiraj
godlike Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Povej kje se giblješ. Budget rang al aluminjasta ca. 2T, za katero se dobijo rezervni deli? Citiraj
Bini Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami pred 5 minutami je GregorV napisal: Kaj priporočate kot zamenjavo? Ne deluje več zaupanja vredna, stara kakšnih 15 let. Hvala. A zato ker ni rdeča.... 😁 🫣 Hec 😊 Kaj pa je narobe z njo 🤔 Tudi te gume po 3 letih ne bojo več zaupanja vredne.... 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Par dni nazaj. Nesrečniki (2 moška 2 ženski) na Bibi planini pridejo nazaj do svoje Yaris Cross. Prednja desna guma prazna. Potem nekaj telovadijo s kompresorčkom in se prepirajo, ali mora biti kontakt ali ne. Kaj vi menite. Glede na to, da jim nisem mogel z ničemer pomagat. A bi moral pristopit in izrazit svoje mnenje, da jaz pa v življenju nebi kupil avta brez rezervne. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal: A bi moral pristopit in izrazit svoje mnenje, da jaz pa v življenju nebi kupil avta brez rezervne. Boljš, da ne, ker ta nasvet jim ne bi prav nič pomagal.. bolj bi to zgledalo kot jebanje v glavo, pa že tko so v stresu.😜 2 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 2 urama je Mraušk Mčk napisal: Par dni nazaj. Nesrečniki (2 moška 2 ženski) na Bibi planini pridejo nazaj do svoje Yaris Cross. Prednja desna guma prazna. Potem nekaj telovadijo s kompresorčkom in se prepirajo, ali mora biti kontakt ali ne. Kaj vi menite. Glede na to, da jim nisem mogel z ničemer pomagat. A bi moral pristopit in izrazit svoje mnenje, da jaz pa v življenju nebi kupil avta brez rezervne. Toj sam odvečna teža. In zadnji sedeži. In otroci. Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
Mraušk Mčk Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama A kdo kaj ve, a električarji imajo rezervno gumo in dvigalko. Mislim, če je sploh opcija doplačila? Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
godlike Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 3 urami je Mraušk Mčk napisal: A bi moral pristopit in izrazit svoje mnenje, da jaz pa v življenju nebi kupil avta brez rezervne. Ni blo niti doplačila. Že par let jo gledam, pa je kupil še nisem. Citiraj
dvorjan Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 54 minutami je Mraušk Mčk napisal: A kdo kaj ve, a električarji imajo rezervno gumo in dvigalko. Mislim, če je sploh opcija doplačila? Odvisno od modela. Večina nima, podobno kot vsi ostali (ICE), ki so zaradi teženj po nižji porabi preklopili na kartuše za zasilno krpanje ... Citiraj
Shrek Napisano pred 31 minutami Prijavi Napisano pred 31 minutami To za pravo rezervno gumo je tako, kot 0w20 ali 0w30... 2 Citiraj
GregorV Napisano pred 2 minutama Prijavi Napisano pred 2 minutama pred 7 urami je godlike napisal: Povej kje se giblješ. Budget rang al aluminjasta ca. 2T, za katero se dobijo rezervni deli? Se dobi kaj pametnega za cca 100€. Oz. je potrebno seči globlje v žep? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.