GregorV Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Ta Winntec dvigalka izgleda zanimivo, samo ko sem pogledal ceno, je nakup padel v vodo. 😃 Predrago za mene. Bom počakal, da se v Lidl znova pojavi poceni dvigalka in jo takrat nabavim. Imam čas do jeseni. 😉 Doodano vprašanje. Na koliko Nm se zategnjeo platišča? Copilot pravi: 108–135 Nm, 149 Nm, različni podatki...? Jaz sem zategnil na 125 Nm. LP 1 Citiraj
godlike Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Poglej v knjigo. Focus ima 140Nm, i20n 120-130Nm. Zategujem vse na 140Nm, pa je še vedno manj, kot vulkanizerji nabijejo. 1 Citiraj
goB Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami V navodilih za CX-30 piše 108 do 147 Nm, za G in X motorje enako. Držati se je treba znotraj tega območja. Če si zategnil na 125 Nm je ok. 3 Citiraj
etcho Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Jaz zategnem, kolikor lahko z roko zategnem. Reli vozniki recimo še malo skačejo po ključu... 1 4 Citiraj
Bini Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 3 urami je GregorV napisal: Ta Winntec dvigalka izgleda zanimivo, samo ko sem pogledal ceno, je nakup padel v vodo. 😃 Predrago za mene. Bom počakal, da se v Lidl znova pojavi poceni dvigalka in jo takrat nabavim. Imam čas do jeseni. 😉 Doodano vprašanje. Na koliko Nm se zategnjeo platišča? Copilot pravi: 108–135 Nm, 149 Nm, različni podatki...? Jaz sem zategnil na 125 Nm. LP Vredo bo 125...👍 Tudi jaz že od kar pomnem na roke po občutku zategujem in sem parkrat preveril s moment ključem in vedno okoli 130 Nm 2 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 2 urama je goB napisal: V navodilih za CX-30 piše 108 do 147 Nm, za G in X motorje enako. Držati se je treba znotraj tega območja. Če si zategnil na 125 Nm je ok. Kako se pa mi tehtnice odločimo, ali zategneš bolj proti 108 ali bolj proti 147? 😬 3 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
Agerg Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Pred eno uro je etcho napisal: Jaz zategnem, kolikor lahko z roko zategnem. Reli vozniki recimo še malo skačejo po ključu... Super. Samo tole so verjetno vijaki čisto druge kvalitete, kot za navadne cestne avtomobile. Ne se po tem zgledovati. 2 Citiraj
50keda Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 21 minutami je g.Wankel napisal: Kako se pa mi tehtnice odločimo, ali zategneš bolj proti 108 ali bolj proti 147? 😬 Easy peasy, na zziher, torej točno 147 Nm xD 1 Citiraj
GregorV Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 38 minutami je g.Wankel napisal: Kako se pa mi tehtnice odločimo, ali zategneš bolj proti 108 ali bolj proti 147? 😬 sprednje na 108 in zadnje na 147 in zadeva je rešena 😄 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.