Skoči na vsebino

Mazda CX 5 - mnenja, izkušnje…

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Bi prosil,da komentirajo le tisti,ki so imeli ta motor oziroma ga še vedno vozijo. Tako kot jaz ne komentiram v temi o kuhanju .

Napisano

Evo… imam dovoljenje, da lahko komentiram… ;) 

Sem imel dizelske šestice… zadnja je bila 2.2 D175… in pri CX-5 sem šaltal na bencin (G194)… Zase vem, da nikoli več ne kupim dizla … Veliko manj problemov je z bencinarjem… Dizel pride v poštev le, če kupiš novega in delaš res veliko kilometrov… 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano (urejeno)

Teci proč od dizla, kot da te parkelj lovi :D 

Popravljeno od Tilen5

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano
Pred eno uro je Jest napisal:

Zase vem, da nikoli več ne kupim dizla …

Ker si mel same probleme z njim al kaj? :nevem:

• Všeč 1
  • Haha 1

33112_1.png

Napisano
pred 36 minutami je Boss napisal:

A to je un motor ko se morš pol še mal okol vozit da naredi svojo DPF regeneracijo da se lahko hvališ da imaš nizko porabo čeprav moraš še mal km prevozit da se vse uredi do konca?

Bencinarko vžgeš ko hočeš in vgasneš ko hočeš....

Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Jaz resnih problemov nisem imel… oz. so jih rešili v sklopu garancije… jih je pa imel naslednik… kolikor sem potem izvedel… Servisi so bili dražji… Sedanja lastnica moje bivše bencinske CX-5 je zelo zadovoljna z avtom… Sem ravno pred kratkim govoril z njo… 

Sem pa. napisal svoje mnenje… Sem bil sicer malo skeptičen glede porabe, ko sem iz dizla prešel na bencinarja… Pa se je kasneje izkazalo, da ni neke velike razlike… Pri mojemu načinu vožnje je poraba bencinarja višja za dober liter na 100 km… S tem, da sem šel iz D175 RWD na G194 AWD in iz karavana na SUV … 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.