Nakup avta pred 2025
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ah...pri teh računalniških je pri meni tako,da ko rabim.. al zase,al za kakega prihatelja,kar "not padem"😄...me pač zanima tehnika nasploh. Se mi zdi,da je ravno sedaj neko mrtvilo na tem področju zaradi cen RAMov,pomnilnikov in HDDjev...meni se je "usralo",da sem lih še taprav čas HTPC prenovil,ko so RAMi in SSDji še bili za dobiti po užitnih cenah....pr Zidoo-ju za predvajanje pa tudi kar se HDDjev tiče...sem pogruntal,da je kar se kapacitete za cvenk tiče,so trenutno še najcenejsi 2,5"/5TB HDDji...ok,zame je to še OK... Me zanima,kaj bo sedaj z kitajci,k so pritisnili na področju RAMov🤔
-
Od Magoče CX-30 · Napisano
Evo ena neprijetna izkušnja. Krivdo bi pripisal servisu Močnik. Se peljem z mojo CX-30 letnik 2025 in dobim opozorilo, da je nivo motornega olja nizko. Poklical sem na servis, rekli so mi naj se pripeljem k njim. Ko sem prišel do servisa, mi je vodja mehanikov rekel ja ni problema, bomo dolili olje 😲. Ga vprašam kje je olje, avto je bil pri njemu na 1. servisu pol leta oz. 9.000 km nazaj. Vprašam, ali avto pušča ali pije olje. Odgovori sigurno ne, da so te mašine zelo dobre. Ponovno vprašam, kje je olje. Začne nekaj blebetati o načinu vožnje, premalo ali preveč obratov, bla bla bla. Odgovorim, ali pa na servisu nalijete premalo olja. Kar se mi zdi edina pametna razlaga. Sedaj bom vedno, ko dobim avto s servisa, pregledal osnovne stvari. Da bi moral kontrolirati Servis Močnik, res nisem pričakoval. -
Končno razumem, da je smrčanje moških pravzaprav kompenzacija: ženske govorijo cel dan, moški celo noč niso tiho...
-
Prave prijatelje naštejem na štiri prste. Tisti, ta sredinski, je pa za vse ostale...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.