Deeyan Napisano 26. januar, 2014 Prijavi Napisano 26. januar, 2014 ?mego, tole je McLaren Mercedes, "tapravi" Mercedes pa je neka druga ekipa. vem js kaj je kej Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 29. januar, 2014 Prijavi Napisano 29. januar, 2014 Zgleda bo letos sezona nosov oz. rilcev Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Slivka Napisano 29. januar, 2014 Prijavi Napisano 29. januar, 2014 Upam, da ne bomo tudi gledalci ostali z dolgimi nosovi... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Deeyan Napisano 29. januar, 2014 Prijavi Napisano 29. januar, 2014 o?itno full vpliva na aerodinamiko Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 29. januar, 2014 Prijavi Napisano 29. januar, 2014 aja, a ti tud hitrej? te?e?, ?e ti lul?ek iz gat ven gleda :ne vem: Citiraj
Deeyan Napisano 29. januar, 2014 Prijavi Napisano 29. januar, 2014 aja, a ti tud hitrej? te?e?, ?e ti lul?ek iz gat ven gleda :ne vem: seveda, to je ornk spoiler Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 29. januar, 2014 Prijavi Napisano 29. januar, 2014 aja, a ti tud hitrej? te?e?, ?e ti lul?ek iz gat ven gleda :ne vem: Odvisno od tiste spredaj... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
g.Wankel Napisano 29. januar, 2014 Prijavi Napisano 29. januar, 2014 No, ne bomo po teh ?asih sklepali sezone...bo treba po?akat na dirke. Druga? pa zanimivo, ravno Catheram najbolj sme?no zgleda, pa spravi najve? zraka pod dirkalnik Mercedes in Ferrari ?eprav zgleda da ne, pa prav tako, samo na druga?en na?in...zato tudi postavitev kamer na nosu tako. Vsi z Renault motorji bodo pa morali dr?ati pesti, da Renault popravi napake, ker so imeli danes precej te?av Citiraj
Z M A J Napisano 14. marec, 2014 Prijavi Napisano 14. marec, 2014 Za?enja se vsakoletni ringl?pil in upam da je Mercedes tudi vzdr?ljiv, ne le hiter; http://www.rtvslo.si/sport/formula-1/prvi-...cedesoma/332060 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 15. marec, 2014 Prijavi Napisano 15. marec, 2014 Kar se mene ti?e, naj bo ?e jutri tak vrstni red. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 15. marec, 2014 Prijavi Napisano 15. marec, 2014 Sej zvok je pa komedija res...ve? sem sli?al gledalce na tribunah, kot pa motorje. Riccardo pa Williamsa sta me malo razo?arala... Citiraj
Z M A J Napisano 15. marec, 2014 Prijavi Napisano 15. marec, 2014 Zvok je pa tak kot da Tomos mopedi vozijo in ne najhitrej?i dirkalniki tega planeta. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
janik Napisano 15. marec, 2014 Prijavi Napisano 15. marec, 2014 Vi?ek je bil, ko je Vettel oplazil steno in se je Ali?i? drl "uuu, Vetel je zadel steno". Ko so ?ez 20 sekund kazali replay, se je drl "uuuu, Vettel je spet zadel steno". Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
Z M A J Napisano 15. marec, 2014 Prijavi Napisano 15. marec, 2014 Vi?ek je bil, ko je Vettel oplazil steno in se je Ali?i? drl "uuu, Vetel je zadel steno". Ko so ?ez 20 sekund kazali replay, se je drl "uuuu, Vettel je spet zadel steno". Mi vsi skupaj smo pa ZADEL sedmico na lotu, s tem ko bomo ?e eno leto poslu?ali tega govorca. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 16. marec, 2014 Prijavi Napisano 16. marec, 2014 JureS, jaz prav razmi?ljam, da neham gledat tovrstne uspavanke, ker recimo biatlon je vsaj neka akcija, tole pa ringl?pil. Ah, kje so cajti Manslla, Senne, Prosta in kasneje Hilla, Villeneuva, Hakkinena in Schumacherja. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 16. marec, 2014 Prijavi Napisano 16. marec, 2014 Ta formula je res katastrofa ?e malo pa bi zaspal . lp ale? Citiraj
Alex Napisano 16. marec, 2014 Prijavi Napisano 16. marec, 2014 Jaz je ?e zdavnaj ne gledam ve?...vse skupaj mi deluje, kot bi se mulci igrali na playstej?nu igrice. Letos pa ?e zvok od skuterjev. Citiraj
janik Napisano 16. marec, 2014 Prijavi Napisano 16. marec, 2014 Saj ?e ti je zvok edino merilo, lahko ?e zmeraj gleda? lanske posnetke. Meni osebno je zvok letos bolj?i, so pa malo za?li z vsemi temi pravili. Ekologija in F1 ne gresta skupaj in vse te omejitve so malo mimo. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
Deeyan Napisano 16. marec, 2014 Prijavi Napisano 16. marec, 2014 sej, ?e mal pa bojo ?e to poganjal elektri?ni agregati Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 16. marec, 2014 Prijavi Napisano 16. marec, 2014 sej, ?e mal pa bojo ?e to poganjal elektri?ni agregati Ali pa bodo na daljinsko upravljanje in bo "voznik" mirno sedel pod sen?nikom, s pivom v roki. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 super so se spomnal................. za izgubo gledalcev edino kar mi je v?e? je pa turbo sound Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 ehhh.... kosilnice lahko poslu?am tud doma Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 o?itno si turbo sound druga?no predstavljamo Turbo je treba ?utit, ne sli?at, ko ga sli?i? ni dolgo ko nastane ti?ina. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 23. marec, 2014 Prijavi Napisano 23. marec, 2014 Turbo je treba ?utit, ne sli?at, ko ga sli?i? ni dolgo ko nastane ti?ina. to je res, verjetno ma? TDI-ja u mislih Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.