Boss Napisano 25. marec Prijavi Napisano 25. marec pred 17 minutami je Bini napisal: Meni ta barva ni všeč je kot neka siva temeljna barva.... Mogoče, če bi bila za odtenek temnejša, ampak men siva barva deluje tako nekako moderno za te čase. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 25. marec Prijavi Napisano 25. marec pred 12 minutami je Boss napisal: Mogoče, če bi bila za odtenek temnejša, ampak men siva barva deluje tako nekako moderno za te čase. Siva barva za sive čase. Vsekakor moderno. Tudi drekasto rjava notranjost deluje časom primerno. (matr sem zadne cajte "pozitiven") 1 7 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano 25. marec Prijavi Napisano 25. marec pred 15 minutami je Boss napisal: Mogoče, če bi bila za odtenek temnejša, ampak men siva barva deluje tako nekako moderno za te čase. Moderna ja ampak kakor za koga.... Citiraj
50keda Napisano 25. marec Prijavi Napisano 25. marec Ne da je moderna, milenijci jo obožujejo in to je trenutno populacija ki kupuje nove avte največ. 2 Citiraj
GregorV Napisano 25. marec Prijavi Napisano 25. marec Meni osebno temne barve, tudi siva niso všečne, ja pa na cesti veliko temnih avtov..., očitno so res popularne. Citiraj
goB Napisano 26. marec Prijavi Napisano 26. marec (urejeno) pred 17 urami je 50keda napisal: Ne da je moderna, milenijci jo obožujejo in to je trenutno populacija ki kupuje nove avte največ. Kdo so že milenijci, vsi smo neke generacije, razen milenijci, to je kot nekakšen "premium" ali je kakšen milenijec na forumu 😁? Popravljeno 26. marec od goB 3 1 Citiraj
Alex Napisano 26. marec Prijavi Napisano 26. marec pred 2 minutama je goB napisal: Kdo so že milenijci, vsi smo neke generacije, razen milenijci, to je kot nekakšen "premium" ali je kakšen milenijec na forumu ? Tej milenijci se v večini primerov zadovoljijo s kakšnimi rabljenimi avti. Veliko se jih vozi najraje z avtobusi in kolesi. Tako, da jih veliko nima niti izpita za avto. Če se avtomobilska industrija zanaša predvsem na njih,bo razočarana. Podobno je pri televizijah. Mlajši je v veliko večini sploh ne gledajo več. Uporabljajo jih kvečjemu za kako igranje igric. 2 Citiraj
Matick Napisano 26. marec Prijavi Napisano 26. marec Milenijci naj bi bili rojeni med 1981 in 1996, tako da sigurno se najde 2 Citiraj
godlike Napisano 26. marec Prijavi Napisano 26. marec Jebemo. Jaz spadam sem noter. In jaz si lastim 3. novi avtomobil. pred 1 uro je Alex napisal: Tej milenijci se v večini primerov zadovoljijo s kakšnimi rabljenimi avti. To ste verjetno mislili generacijo Z (1997 - 2012)? Citiraj
Alex Napisano 26. marec Prijavi Napisano 26. marec pred 2 minutama je godlike napisal: Jebemo. Jaz spadam sem noter. In jaz si lastim 3. novi avtomobil. To ste verjetno mislili generacijo Z (1997 - 2012)? Ja. Generacija mojega sina. Citiraj
goB Napisano 26. marec Prijavi Napisano 26. marec (urejeno) pred 8 urami je goB napisal: Kdo so že milenijci, vsi smo neke generacije, razen milenijci, to je kot nekakšen "premium" ali je kakšen milenijec na forumu 😁? To je bil sicer bolj hec in je bilo mišljeno kot. npr po vrsti od druge svetovne vojne do danes: generacija Silent, generacija Baby Boom, generacija X, generacija Y (milenijci), generacija Z in čisto sveži generacija Alpha. In edino pri generaciji Y se lahko izpusti beseda generacija in so samo milenijci, vsi drugi pa smo vedno generacija... Zato neke vrste kompliment za milenijce in zato premium, sam žal več ne spadam pod ta premium. In kot je bilo predhodno rečeno, da milenijci sedaj največ kupujejo avte, ja ker so sedaj v najbolj aktivni dobi, drugi pa že malo ugašamo ali se še razvijamo 😁 Popravljeno 26. marec od goB 2 Citiraj
godlike Napisano 26. marec Prijavi Napisano 26. marec pred 26 minutami je goB napisal: In kot je bilo predhodno rečeno, da milenijci sedaj največ kupujejo avte, ja ker so sedaj v najbolj aktivni dobi, drugi pa že malo ugašamo ali se še razvijamo 😁 To ja. Samo nisem kupil takega kot si zapisal. Samo za to sem se oglasil. 1 Citiraj
GregorV Napisano 3. april Prijavi Napisano 3. april Klasična Mazda na sladko kisli način WWW.AVTOMANIJA.COM Ena najbolj kultnih Mazd tega stoletja je zagotovo Šestica. Od prve generacije pa do tretje je... Citiraj
g.Wankel Napisano 3. april Prijavi Napisano 3. april (urejeno) Citat Mazda 6e je zagotovo eden lepših avtov, ne samo zadnjih let, tudi tega stoletja Aichi mal pod gasom, ko je to spisal? Ja vem vem, lepota je subjektivna stvar... Popravljeno 3. april od g.Wankel 1 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
goB Napisano 4. april Prijavi Napisano 4. april Poleg lepote, glede na 1.mesto za najlepši dizajn v letu 2026 😍, res škoda, da ni opcije še bencinski ali vsaj hibridni pogon, .... 4 1 Citiraj
Bini Napisano 4. april Prijavi Napisano 4. april .... in nekaj fizičnih stikal na armaturki.🤗😉 5 Citiraj
godlike Napisano 4. april Prijavi Napisano 4. april pred 2 urama je goB napisal: Poleg lepote, glede na 1.mesto za najlepši dizajn v letu 2026 😍, res škoda, da ni opcije še bencinski ali vsaj hibridni pogon, .... Pol ne bi bil kitajc 😉 1 Citiraj
godlike Napisano 5. april Prijavi Napisano 5. april dne 3. 4. 2026 ob 21:48 je g.Wankel napisal: Aichi mal pod gasom, ko je to spisal? Ja vem vem, lepota je subjektivna stvar... A ga nisi "tag-al"? Je izbrisal račun ali kaj se je izgodilo s povezavo ? Citiraj
g.Wankel Napisano 5. april Prijavi Napisano 5. april pred 3 minutami je godlike napisal: A ga nisi "tag-al"? Je izbrisal račun ali kaj se je izgodilo s povezavo ? Ma ni ga gor že od 2017 😀 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
GregorV Napisano 6. april Prijavi Napisano 6. april Mazda 6e - prelom s preteklostjo, izziv s prihodnostjo WWW.ZURNAL24.SI Mazda 6e je avto nasprotij, med razvojem katere je verjetno kar nekaj starih inženirjev napravilo... 1 Citiraj
Boss Napisano 6. april Prijavi Napisano 6. april Dobr jo je skurcal... pa še to se je mal nazaj držal, da ni vsega povedal. Jebat ga pač žal samo čajniz, ki skoraj nič nima z Mazdo razen značke. Prav na jok mi gre kam gre "moja" znamka. 8 Citiraj
ignacij Napisano 6. april Prijavi Napisano 6. april Drži, žalostno je da trenutno mazda sploh nima modela, ki bi si ga želel. Prav vsak ima en kup pomanjkljivosti, ki jih težko spregledaš. 4 1 1 Citiraj
GregorV Napisano 7. april Prijavi Napisano 7. april Še eden test: Test: Mazda 6e Long Range - Lepotica z napako AVTO-MAGAZIN.METROPOLITAN.SI Prvi resnejši Mazdin avtomobil z električnim pogonom ni zares Mazda, pusti pa soliden vtis. Ampak Long Range različica je lahko kljub... Citiraj
goB Napisano 7. april Prijavi Napisano 7. april (urejeno) pred 11 urami je GregorV napisal: Mazda 6e - prelom s preteklostjo, izziv s prihodnostjo WWW.ZURNAL24.SI Se mi zdi, da ta dva odseka iz članka, o koži in žlahti povesta veliko: ........ Popravljeno 7. april od goB 2 Citiraj
goB Napisano 7. april Prijavi Napisano 7. april pred 11 urami je Boss napisal: Dobr jo je skurcal... Po moje še premalo, samo se bojim, da to do Japonske ne bo prišlo ali pač... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.