Chat is back ...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Hmm ja... Domovina, ki je SDS medij? Zakaj se to problemira šele po volitvah, zakaj se to ne izpostavi že prej? Predhodne volitve so bile enako narejene kot te. Ni razlik. Razlika je le v tem, da ni zmagal "pravi" in zdaj je v SDS medijih cel pogrom kako je vse zanič. Če pa je to glavni problem, potem pa dajmo narest elektronske volitve, kjer se bo točno vedelo kdo je za koga volil in na koncu naj zmagovalci preverijo kdo ni volil za njih pa naj jih oreng štrafajo. Ne vem ob kaj se bodo naslednjič obregnili, da članica volilne komisije ni imela urejene frizure pa da predsednik VK ni bil v lepo zlikanih hlačah in da je imel obute, o groza, superge. Še enkrat, na voliščih so člani različnih strank in en drugemu gledajo pod prste... jaz res ne vem kaj bi še šlo lahko narobe. Absolutno pa verjamem, da kakšna manjša napakica se lahko zgodi, da kakšna pola roma namesto v skrinjico s kom domov. In kaj zdaj? Ponovit volitve al kako?
-
No, tudi število vozil so zgrešili... Kdaj si na avtocesti, do kamor ti je segel pogled, videl samo šest vozil? 😛
-
Bi se pohvalil po tem, ko sem zjutraj našel mizo na travniku, jo zapeljal nazaj ob hišo, miza pa je v drugem poskusu šla direktno v avto. A se takim reče budala ali kako že ...
-
Ja imam zavarovano vse pri Generaliju, hišo in 3 x avto tako da imam neke skupne popuste. Za mazdo 6 2,5l, homura, letnik 2023 sem plačal ta mesec 800 eur polni kasko z vsemi možnimi kombinacijami in odkupom 1 škode. Edino kar nimam na polici je asistenca. Za mazdo CX30 2,5l, nagisa, letnik 2025 sem plačal lani 580 eur polni kasko z vsemi možnimi kombinacijami in odkupom 1 škode. Edino kar nimam na polici je asistenca.
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.