Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
pred 4 urami je Jest napisal:

Ampak glede na to, kako "hvalis" tisto, kar si trenutno lastis... je bil verjetno takrat, ko si imel 128 sport to najboljsa raketa, ki si jo clovek lahko izmisli ... 😆:D ... 

Te obvolanske rocke so res bolj kot ne zaradi lepsega... ker jih enostavno pri avtomatiku ne potrebujes ... 

Sem pred sedanjim bencinskim CX-5 vozil tri turbodizelske sestice... med drugim nazadnje tudi tako, kot jo imas sedaj ti (le da je bila D175 avtomatik)... Pa tezko recem, da sedanji atmosferski bencinar (G194 avtomatik) kaj slabse gre v klanec ... In tudi jaz nisem imel tega obcutka, ki ga ti opisujes kot "katapultiranje naprej" :nevem::rolleyes: :jezicek: ... 

Jaz sem tudi imel "ta močno"benzinarko na preizkusu, avtomatski menjalnik.. Pa stalno sem čakal, kdaj bo končno menjala v višjo prestavo. Pa sem ugotovil, da je že v najvišji prestavi.Cel čas je nekaj manjkalo. . Imel sem tudi 165 konjsko. Pa z gelipterjevo cx5 sva se tudi vozila.( Tudi 165 konjska). Lahko sam pove občutek, ko se je vsedel v dizelco, kakšna razlika je v pospeških.🤗

128 za takrat ni bila švoh.Pa bila je Ferrari rdeče barve. Pa dupli karburator. 😁

Popravljeno od Alex

Napisano
pred 44 minutami je Alex napisal:

Jaz sem tudi imel "ta močno"benzinarko na preizkusu, avtomatski menjalnik.. Pa stalno sem čakal, kdaj bo končno menjala v višjo prestavo. Pa sem ugotovil, da je že v najvišji prestavi.Cel čas je nekaj manjkalo. . Imel sem tudi 165 konjsko. Pa z gelipterjevo cx5 sva se tudi vozila.( Tudi 165 konjska). Lahko sam pove občutek, ko se je vsedel v dizelco, kakšna razlika je v pospeških.🤗

128 za takrat ni bila švoh.Pa bila je Ferrari rdeče barve. Pa dupli karburator. 😁

No sej to, zdej si končno sam seb priznal haha :D Avto ni hitrejši, ti imaš samo filing, da si hiter, ker dobiš tist instant šus navora, ko turbina zagrabi. Ampak bencinarka se bo še zmer (od 0-100 pa še verjetno naprej) odpelala mimo tebe hitrej in bo bolj prožna skozi vrtljaje v neki specifični brzini. Zdej je pa pač preferenca posameznika, kaj nekomu bolj ustreza.

Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

No sej to, zdej si končno sam seb priznal haha :D Avto ni hitrejši, ti imaš samo filing, da si hiter, ker dobiš tist instant šus navora, ko turbina zagrabi. Ampak bencinarka se bo še zmer (od 0-100 pa še verjetno naprej) odpelala mimo tebe hitrej in bo bolj prožna skozi vrtljaje v neki specifični brzini. Zdej je pa pač preferenca posameznika, kaj nekomu bolj ustreza.

Sej to je res. Odvisno, kaj je komu všeč in kaj kdo od avta pričakuje. Sej tudi nekateri benzinarji so zakon. Prav sedaj, ko sem šel po hitri cesti je mimo mene "poletel" Porsche gt3. Pa tak zvok iz auspuhov, da sem kar mravljince dobil. Ko je zavil na izvoz je to naredil s takšno hitrostjo, da mi ni jasno, kako je izdelal ovinek, brez da bi končal v ograji. To je res lepo slišati in videti... tudi jaz bi imel benzinarja...😳 takega. 🤗

Napisano
pred 18 minutami je Alex napisal:

Sej to je res. Odvisno, kaj je komu všeč in kaj kdo od avta pričakuje. Sej tudi nekateri benzinarji so zakon. Prav sedaj, ko sem šel po hitri cesti je mimo mene "poletel" Porsche gt3. Pa tak zvok iz auspuhov, da sem kar mravljince dobil. Ko je zavil na izvoz je to naredil s takšno hitrostjo, da mi ni jasno, kako je izdelal ovinek, brez da bi končal v ograji. To je res lepo slišati in videti... tudi jaz bi imel benzinarja...😳 takega. 🤗

Haha, Alex bo kmalu na bencinarju😜

• Všeč 1
  • Haha 2
Napisano
pred 15 minutami je Gregster napisal:

Haha, Alex bo kmalu na bencinarju😜

Jap.. ko(če) zadanem na lotu in si kupim kako tako beštijo, kot je porš. Takrat me boste sprejeli v vaš klub. 😛

Napisano

Te obvolanske rocke so res bolj kot ne zaradi lepsega... ker jih enostavno pri avtomatiku ne potrebujes ... 

Znajo priti kar prav po kakem zasneženem klancu navzdol.
Napisano
pred 20 urami je Alex napisal:

Po mojem imaš zadušeno in ulenjeno mašini.Teh motorjev se ne vozi na 1500 obratov ampak malo bolj živahno. Drugače s tako vožnjo "ubiješ" veliko konjev v njej in potem gre res bolj na izi. Drugače pa ja, čutiš šus ko prime turbina in te izstreli,ko dela, kot mora. 

Mašina sigurno ni zadušena, ker delam dnevno cca 150 km, kjer se mašina vrti med 2500 in 3000 obrati, na ostalih cestah pa tudi menjam nad 3000 obrati.

Kar se pa tiče katapultiranja je pa odvisno od tega, kaj pričakuješ. 

Za mene je imel takšne pospeške BMW 540, 4.4L in nekaj čez 300 KM, ki smo ga imeli pred leti v službi. Kadar si stisnil gas do konca, je bilo kar brutalno. Pa še enkrat, ko sem se s Cvetkotom peljal par krogov v Racelandu.

• Všeč 2
  • Zmeden 1
Napisano
pred 3 urami je Carot napisal:

Mašina sigurno ni zadušena, ker delam dnevno cca 150 km, kjer se mašina vrti med 2500 in 3000 obrati, na ostalih cestah pa tudi menjam nad 3000 obrati.

Kar se pa tiče katapultiranja je pa odvisno od tega, kaj pričakuješ. 

Za mene je imel takšne pospeške BMW 540, 4.4L in nekaj čez 300 KM, ki smo ga imeli pred leti v službi. Kadar si stisnil gas do konca, je bilo kar brutalno. Pa še enkrat, ko sem se s Cvetkotom peljal par krogov v Racelandu.

Ok, ok, tudi ko grem z nečakovim BMW x5 3,5 so večji pospeški. Hotel sem samo povedati, da, se čuti razlika med turbo in ne turbo motorjem. Ni pa mazda 150konjska dirkalnik. Če ga čipaš na 210 konjičev, kolikor je še sprejemljivo je pa druga pesem. 

Napisano

Shrek zelenc s 650PS :)

1048968.jpg
WWW.AVTO.NET

BMW M4 Competition G power, letnik:2017,75000 EUR :: www.Avto.net ::

• Všeč 1
  • Zmeden 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Vau kakšna zverina za 28000 cekinov :)

1039950.jpg
WWW.AVTO.NET

Porsche 911 Carrera Cabriolet 996, letnik:2000,28000 EUR :: www.Avto.net ::

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 11 minutami je FuManchu napisal:

Sprednji in zadnji konec ne grersta skupaj.

Glih sem hotel napisati, da so ga pokvarili z to predelavo. Precej neuspelo. Če se ne motim je to zadnji letnik zračno hlajenih 6 valjih boxer motorjev. Za puriste je to edini pravi Porsche motor.Tudi rdeča streha ni prav posrečena. Je po mojem kupljena druge roke in je bila original  na Porscheju bele barve. Vsaj ponavadi je ta kombinacija. Dobro je, da je menjam zloglasni ležaj, saj je potrebno za zamenjavo vzeti cel motor ven. Zna bit, da pride sama menjava tega ležajčka  krepko prek jurja in pol.Drugače pa bi ga takoj imel. Pa še kabriolet za povrh. 👍

Napisano (urejeno)

Mislim, da je bil '97 zadnji zračno hlajen. Morda se motim.

IMG_2969.JPG

Popravljeno od samSimon
Napisano

Sem preveril. Leta '98 so izdelali zadnjega in to model 993.

Napisano
pred 12 minutami je J.J. napisal:

Best buy za ta denar...

hudobro.jpg
HUDOBRO.SI

Kupujete avto? Izračunajte si financiranje za vozilo Škoda, ki vas zanima, in preverite takoj...

Ponavadi so kaki bolj cheap izdelki Best buy.Nahajajo se nekje v sredini kvalitetne lestvice. Nikoli pa ne med najboljšimi. 😛

Napisano

No ja, mislu sem, da kot nov avto za ta denar dobiš kar največ za 19k € v tem paketu. Ok, emocij serijsko sicer ni, samo jebi ga, vsega tut ne more bit za ta denar

Napisano
pred 3 urami je samSimon napisal:

Mislim, da je bil '97 zadnji zračno hlajen. Morda se motim.

IMG_2969.JPG

Edini Porh, ki bi ga imel😎🤘

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 4 urami je J.J. napisal:

Best buy za ta denar...

Star model... znebit se jih morjo

33112_1.png

Napisano
pred 12 urami je FuManchu napisal:

Edini Porh, ki bi ga imel😎🤘

Se strinjam. No,imel bi še kakega drugega,ampak tole je eden boljših. So jih pa res delali do 97/98, potem so pa slina tiste luči-solzice.

Napisano

Citat

Prodaja se ljubiteljsko vožen Porsche 911 Cabrio

Ljubiteljsko vožen? Še pridevnik ala. super diesel, premium olje, extreme braking system  🙄 Eh...

Napisano
pred 2 urama je amatej napisal:

Ljubiteljsko vožen? Še pridevnik ala. super diesel, premium olje, extreme braking system  🙄 Eh...

?? 🤔

• 2 tedna kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• povej več, a si že imel tak projekt pa te je zdaj sesulo in ti je zdaj žal? se mi zdi, da nekaj veš 
    • Ja, jurja na kvadrat bo kar pravilna ocena po moje. Kot so drugi že rekli tule. Jaz sem tudi šel dograjevati hišo iz leta 85 in je zdaj dvostanovanjski objekt na lokaciji, ki jo danes ne dobiš kar tako samoumevno - bližina Celja, avtocesta 5 min stran, vse stvari na dosegu roke, otroci lahko (že) sami hodijo po dejavnostih. Ne govorim o neki Ljubljani, pa vseeno, saj vemo kako je z bajtami in cenami danes. Več faktorjev špila tu.   Zgodba je tudi drugačna kot včasih. Danes je glavno da se zapufajo ljudje in da je čez eno leto fertik. Včasih se je pa lepo 10 let delalo in se je počasi naredilo. Malo smo to tudi pozabili. Res je pa, da danes pri vsej izbiri in dopaminskih šusih od drugje je težko glavo v stvar spraviti.   Sam sem si dal kar zalogaj. Začetni objekt velikost cca. 300 m2 neto sem dozidal in ga spremenil v dvojček 220 m2 + 170 m2 skoraj brez kreditov in z veliko lastnega dela in predvsem načrtovanja s tem, da sem v objektu skozi živel. Se pa lahko v prihodnosti lastništva urejajo posebej če je treba.   O mojem porabljenem času za ta projekt zadnjih 10 let pa raje ne bi govoril. Poleti 2022 in potem še celo 2023 sem bil čisto sesut, pa še iz projektov v firmi se nisem videl. Sem pa tehnik po duši in imam OCD s prefekcionizom, tako da vemo kako potem to gre. 🤪
    • Ampak fertik bajto za 120.000. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.