Skoči na vsebino

Zanimivi oglasi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 4 minutami je Janez007 napisal:

20 € za 2 x 8 GB ...

pol 16gb :). nov je cca 50€

mal na FB market place poglej. se kup RAMa prodaja, kolker sem gledu se dobi za 40€. mogoč lahk pa ceno mal zglihaš. 

Napisano

Hahaha jaz pa ravno danes kupil 16Gb, še ddr3. Tako da imam 2x4Gb HyperX 1866Mhz sedaj za na bolho

Napisano
dne 18. 3. 2022 ob 9:37 je NevLado napisal:

Evo eno lepo G194 po pošteni ceni

WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 G194 AT Revolution, letnik:2018,23800 EUR :: www.Avto.net ::

Tole sem po mesecih premisljanja in nabiranja novcev (predvsem drugega) na koncu tudi vzel 14 dni nazaj...sem jo ze nalozil in smo ze na dopustu. Super zadovoljen.

Napisano
Pred eno uro je SeekK napisal:

Tole sem po mesecih premisljanja in nabiranja novcev (predvsem drugega) na koncu tudi vzel 14 dni nazaj...sem jo ze nalozil in smo ze na dopustu. Super zadovoljen.

Supersko, kdaj nam jo predstaviš?

Sem že pozabil, kaj sem takrat prilepil :lol:

Napisano
pred 10 minutami je dvorjan napisal:

Hehe, pa sem ravno to razmišljal, da oglasa @Janez007 ni več na avtonetu in da ima tale šestica novega lastnika. To je pošten avto, naj ti dobro služi.

Malce zastarel, a naj bo.

Napisano
pred 9 minutami je Alex napisal:

Malce zastarel, a naj bo.

Ti vidiš "zastarel", kdo drugi vidi "preverjen". Kakor komu paše. Jaz se trenutne šestice ne bi branil, bi pa obvezno morala imeti digitalne števce ...

Napisano
pred 2 minutama je TiEn napisal:

Volan se mi zdi zdelan... al je samo tako slikano?

Samo običajna slaba kakovost Mazdinih volanov. 😔

Sicer pa je tole dobra ponudba, edino ne piše, ali je bilo kaj poškodb in kakšnih???

Napisano
pred 12 minutami je TiEn napisal:

Volan se mi zdi zdelan... al je samo tako slikano?

Ma to je res joke ej, sem mislil, da smo v 2022 pa je Mazda kaj naredila na to temo - NOPE :D

Napisano

Kvaliteta nimaš kaj. Jaz bi znorel, da mi takole rata po toliko malo kilometrov.

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano
pred 2 urama je TiEn napisal:

Kvaliteta nimaš kaj. Jaz bi znorel, da mi takole rata po toliko malo kilometrov.

Mislm res zanimiv no, ampak jaz sem mel CX-3 ki je bilo nekako znosno z luplenjem pri 80kkm, pa ko je šlo bolj proti 100kkm je blo vsak dan slabš, isto zdj na 6ki, sem jo kupu z 57kkm je blo čist mal podrajsan, zdj mi že res orngi sivina ratuje pri 77kkm.. Kako ti tega nimaš na 2014 modelu? :o 

Napisano

Sej to se lahko obnovi volan a ne. Drgač pa dobra cena a ni, če je vse ok z avtom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Napisano
pred 21 minutami je MazdaBoy napisal:

Sej to se lahko obnovi volan a ne. Drgač pa dobra cena a ni, če je vse ok z avtom.

Nimaš kej obnavljat, lahko ga pa zdrajsaš do amena pa ti ga potem menjajo v garanciji - tako so meni na CX-3.

Napisano
Pred eno uro je MazdaBoy napisal:

Ja, par dni nazaj je bila se na 25.700 nastavljena, zdaj je ze 24.700. Mogoce bo drug teden 23.700, pol bo pa izginila iz oglasov. 😃

Napisano
pred 2 urama je MazdaBoy napisal:

Samo to je ta nekatere že znanstvena fantastika. Oblečejo ti volan za cca 80-100€. In to pravo usnje. In imaš mir dvajset let. Ne vem, kako nekaterim uspe tako uničiti volan. Moj je na 6-ki pri 70 Kkm še kot nov. No ja. Nekaterim uspeva nemogoče. 

Če ti je všeč in te zanima ta avto, kar hrabro v nakup. Je top avto. 👍

Napisano
pred 5 urami je MazdaBoy napisal:

WWW.AVTO.NET

Mazda CX-30 X186 GT Plus, letnik:2021,24700 EUR :: www.Avto.net ::

Tole je bil verjetno testni avto, mene je enak prišel avgusta  26.500€ +bombončki😊 Takole eni poskusijo prodat, ker je nova cena čez 30k€.

Napisano
pred 44 minutami je Alex napisal:

Samo to je ta nekatere že znanstvena fantastika. Oblečejo ti volan za cca 80-100€. In to pravo usnje. In imaš mir dvajset let. Ne vem, kako nekaterim uspe tako uničiti volan. Moj je na 6-ki pri 70 Kkm še kot nov. No ja. Nekaterim uspeva nemogoče. 

Če ti je všeč in te zanima ta avto, kar hrabro v nakup. Je top avto. 👍

Alex, ne bo minilo 3 leta, ko boš naredil tistih tvojih 30.000 km in se boš pritoževal nad zguljenim volanom. Stavim. 😀

• Všeč 2
  • Haha 1
Napisano

Večina opomb sploh ne bere in oglas samo preleti ter gleda letnik in kilometre ter nič drugega potem pa jamra ko jim moraš obrazloževati zadeve.

To smo pa imeli v bivšem Taxi Intertours

WWW.AVTO.NET

Mazda Premacy 1.8i Touring, letnik:2001,950 EUR :: www.Avto.net ::

Ali se meni zdi ali so vzmeti nižje in naknadno dodane športne?

WWW.AVTO.NET

Mazda 323 , letnik:1997,0 EUR :: www.Avto.net ::

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• zdaj boš imel še manjšou porabo, ker so ti računali olje mazda DPF   šlamparija na teh servisi res
    • Se pogovarjata soseda: - »Polno kapo mam, že dvakrat so mi spraznili rezervar za kurilno olje, pa sem pokrov dobro zamaskiral s težkimi cvetličnimi lonci!« - »Jaz sem svoj problem dobro rešil. Kupil sem debel rdeč pokrov, nanj sem z velikimi belimi črkami napisal : KURILNO OLJE.« - »A si nor ? ...pa je pomagalo in te tatovi pustijo na miru?« - »Jaaaaa, samo cev ni povezana z rezervoarjem za kurilno olje .... ampak je priključena na greznico: v šestih mesecih so mi jo že trikrat ZASTONJ izpraznili !!!«
    • Tega bodo pa razumeli Goričani, pa mogoče Wajduci...   Se pogovarjam z eno sodelavko, mi hoče nekaj pokazat na mobitelu, ker pa je mraz, so prsti malo trdi in ji mobitel pade na tla. Pa rečem jaz: - "Mobiteli bi moral met aplikacijo, da se aktivira padalo, ko nam padejo iz rok."   Pa ona pobira mobitel in komentira: - "Potem bi Žeja zgledala kot Lijak..."   (Za boljše razumevanje ne-Goričanov in ne-Wajducev: Žeja je gostilna v Ozeljanu, Lijak je pa vzletišče in pristajališče za jadralne padalce med Kromberkom in Ozeljanom)
    • Znanec se je vrnil iz Kanade, pa ga vprašam:  - "Kako je tam?" - "Oni so 20 let za nami..." - "Kako to misliš?" - "Pa, tam se še vedno dobro živi..."
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.