Boss Napisano 13. november Prijavi Napisano 13. november To je oglas za cigane... tko lahko legaliziraš ukradeno vozilo, samo še serijske pretolčeš... Citiraj
Alex Napisano 17. november Prijavi Napisano 17. november Lepa. https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21699606 1 Citiraj
etcho Napisano 17. november Prijavi Napisano 17. november pred 13 minutami je Alex napisal: Lepa. Lep Porsche 924. 😆 3 Citiraj
Slivka Napisano 18. november Prijavi Napisano 18. november Samo resni? Možakar, meni se zdi, da ti nisi resen... 13.500€ za 45 let star traktor? In naj kličejo samo resni? Traktorja zagotovo ne kupi nek dedek pa da se z njim na lepo nedeljo pelje k maši. Kdor je kupil traktor, ga je kupil za delat. In 45 let star traktor, ki je naredil že 6.800 delovnih ur (če gre verjeti, da je števec ves čas brezhibno tekel) je že precej "utrujen". In mimogrede lahko kaj odpove. Vsak rezervni del je pa mimogrede težak kakšnih 1.000€... Dobro, ja, 5,5 litrski šestvaljnik s 110 konji (81 kW) in 360 Nm pri 1500 obratih, pa s težo 4,5 ton, ja, je BIL impresiven traktor... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Shrek Napisano 18. november Prijavi Napisano 18. november ....je še... Vzem novega euro 6, pa boš letno mel stroškov toliko, kot je ta traktor vreden. Ta šestak vsakega novega povozi... 1 Citiraj
Slivka Napisano 18. november Prijavi Napisano 18. november Glej, star avto (ali pa traktor) je kot stara ženska: saj lahko dobro izgleda, ampak material je pa že utrujen... Ne rečem, da ni stroj, ampak ne za ta denar. Ker za 45 let star traktor imaš hitro lahko težave z dobavljivostjo rezervnih delov. In se ti kaj lahko zgodi, da pri prvi reči, ki bo crknila, ne dobiš več delov in je zrel za razmontirat... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
g.Wankel Napisano 18. november Prijavi Napisano 18. november Unga dixija pa na smrt zagovarjal 😂 5 Citiraj
Shrek Napisano 18. november Prijavi Napisano 18. november pred 7 urami je Slivka napisal: Glej, star avto (ali pa traktor) je kot stara ženska: saj lahko dobro izgleda, ampak material je pa že utrujen... Ne rečem, da ni stroj, ampak ne za ta denar. Ker za 45 let star traktor imaš hitro lahko težave z dobavljivostjo rezervnih delov. In se ti kaj lahko zgodi, da pri prvi reči, ki bo crknila, ne dobiš več delov in je zrel za razmontirat... To ne crkne... Citiraj
Slivka Napisano sreda ob 17:34 Prijavi Napisano sreda ob 17:34 dne 9. 10. 2025 ob 18:30 je Tilen5 napisal: Je šel na prikolici v Bosno, smo ga rešili Soče A se je šestica vrnila nazaj? 1 1 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
g.Wankel Napisano sreda ob 18:15 Prijavi Napisano sreda ob 18:15 Kdaj si to slikal, leta 2010, k je taka resolucija? 1 Citiraj
NevLado Napisano sreda ob 19:22 Prijavi Napisano sreda ob 19:22 pred 1 uro je Slivka napisal: A se je šestica vrnila nazaj? felge zgledajo prave Citiraj
Slivka Napisano sreda ob 19:48 Prijavi Napisano sreda ob 19:48 Slikal 10 minut preden sem objavil, ponoči, brez fleša, ker sem slikal iz FucksWagna skozi šipo z 11 let starim mobitelom CAT... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
g.Wankel Napisano sreda ob 19:50 Prijavi Napisano sreda ob 19:50 Se mi je zdelo, da je neka predpotopna tehnologija ja 😜😀 Citiraj
Slivka Napisano sreda ob 20:15 Prijavi Napisano sreda ob 20:15 "Pretpotopna" je dokaj relativen pojem. Tam če je staro dva tedna, je predpotopno. Ker so imeli potop pred kratkim - se še ni voda odtekla, po vseh travnikih in njivah so še jezerca. Kar se pa mojega mobitela tiče, je pa "predžledni"... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Liuch Napisano četrtek ob 08:27 Prijavi Napisano četrtek ob 08:27 Slučajno kdo tole šel že pogledat? https://www.avto.net/ADS/details.asp?id=21514141&display=Mazda CX-7 REVOLUTION 1 Citiraj
NevLado Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami dne 27. 11. 2025 ob 9:27 je Liuch napisal: Slučajno kdo tole šel že pogledat? https://www.avto.net/ADS/details.asp?id=21514141&display=Mazda CX-7 REVOLUTION Check engine gori (pa vidim da so obrati na cca 800 sepravi je avto prižgan, torej ni v načinu "kontakta", kjer je to pričakovano) - tako da lahko takoj vprašaš če kličeš null 3 Citiraj
Liuch Napisano pred 52 minutami Prijavi Napisano pred 52 minutami @NevLado Vidiš, sem upal, da bo kdo kaj opazil, kar sem sam spregledal. 😄 Me je zavedla še aku lučka in sem avtomatsko pomislu, da je v načinu kontakta. Citiraj
g.Wankel Napisano pred 30 minutami Prijavi Napisano pred 30 minutami pred 22 minutami je Liuch napisal: @NevLado Vidiš, sem upal, da bo kdo kaj opazil, kar sem sam spregledal. 😄 Me je zavedla še aku lučka in sem avtomatsko pomislu, da je v načinu kontakta. Da ni to za ročno? Citiraj
godlike Napisano pred 29 minutami Prijavi Napisano pred 29 minutami Meni tudi izgleda kot ročna. Citiraj
samSimon Napisano pred 7 minutami Prijavi Napisano pred 7 minutami (urejeno) Niti ni navedenega podatka o nekaramboliranosti... 🤔 Popravljeno pred 7 minutami od samSimon Citiraj
Tilen5 Napisano pred 6 minutami Prijavi Napisano pred 6 minutami (urejeno) Ročna je rdeč krogec ja. isto imajo novejše mazde Popravljeno pred 5 minutami od Tilen5 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
godlike Napisano pred 2 minutama Prijavi Napisano pred 2 minutama pred 3 minutami je samSimon napisal: Niti ni navedenega podatka o nekaramboliranosti... 🤔 Ma ja. To vsi pokljukajo. Tudi jaz sem na Alfi, čeprav sem kupcu povedal za točo in da je spredal bil menjal odbijač, luč in blatnik. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.