Koga volit
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Glej,jaz nisem zakonov napisal. Se jih je pa treba držati. A se lahko vsaj tukaj strinjava? In kot jaz razumem,kar jasno piše v zakonu,so bila volišča za predčasne volitve,ki niso bila v volilnem okraju nezakonita...jasno piše,da morajo biti v volilnem okraju,pa niso bila!!! Torej,a se bomo držali zakonov ali ne,ali se jih bomo držali samo,ko bo to levakom pasalo?...bomo imeli npr. Murskosoboška volišča tudi v Kopru itd?...ker lahko,da bo volilec takrat lih "na morju"... Seveda,če ti ne gre drugače,pa pač posežeš po goljufanju,prevarah ipd. Sem bil 2x v volilni komisiji na sindikalnih volitvah,in vem,kako je pri tej stvari. Glede na vse nepravilnosti bi jaz volitve takoj razveljavil. DVK pa komplet "prepucal".
-
V medijih nekako nisem zasledil, da bi kaj poročali o tem... KGZS poziva k nujni državni pomoči zaradi rekordnih podražitev cen nafte | KGZ Slovenije WWW.KGZS.SI Kmetijsko-gozdarska zbornica Slovenije (KGZS) opozarja, da se je kmečka nafta podražila bistveno bolj, kot je napovedovala vlada, kar dodatno zaostruje že tako težak ekonomski položaj slovenskih kmetij...
-
Kdo pri zdravi pameti pa da 350K € ali več za Rolls-Royce-a? https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=21414918&display=Rolls-Royce Cullinan
-
Meni toliko ne dvigne tlaka v gumah niti, ko grem iz Kopra v Ljubljano in nazaj. Mogoče max 0,2. Da po dvajsetih minutah naraste na 2,9 je precej čudno še posebno sedaj,ko ni neka vročina.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.