SeekK Napisano petek ob 23:37 Prijavi Napisano petek ob 23:37 Splošno znano je, da Požar že leta živi od zraka in se ga ne da kupit. Tako da je to odlična kontra mainstream kupljenim. Glej in se čudi! 1 Citiraj
skritikrt Napisano petek ob 23:41 Prijavi Napisano petek ob 23:41 pred 1 uro je Bini napisal: Zanimivo.... Jep🧐 pred 1 uro je Boss napisal: Haha, mokre sanje. Očitno si samo naslov prebral,ostalo pa kot noj-glavo v pesek😄 Citiraj
Boss Napisano sobota ob 18:30 Prijavi Napisano sobota ob 18:30 pred 18 urami je skritikrt napisal: Očitno si samo naslov prebral,ostalo pa kot noj-glavo v pesek😄 Mogoče je blo še to preveč... kaj naj poslušam več kot eno uro bluzenja treh orto desnih komentatorjev? Sej še orto levih ne poslušam... isto kot da bi Mladina zbrala tri mandljce, ki bi udrihali po Janši in hvalili Goloba. Brez, da bi gledal ti povem o čem govorijo... opravičit Janšo v povezavi z Izraelci in Black Cubom, zraven udrihat po Jankoviču, Kučanu in Niki Kovač pa še proti kakšnemu, ki mi zdaj ne pade na pamet. Verjetno so se na vse pretege trudili, da Golob ne sestavi koalicije in kako bo to pogubno za Logarja in Stevanovića, če se mu pridružita. Pri tem seveda ne bodo povedali, da še vsaka stranka, ki je bila z Janšo kadarkoli v koaliciji je nato na naslednjih volitvah izpadla iz parlamenta in izginila iz politike. V glavnem zadevo zavrtijo tako, da z levo sredino je vse narobe z desno pa vse super in zraven glede na naslov so se šli še Nostradamusa, kdaj bodo predčasne volitve, da je Golob politično že mrtev in da je volitve izgubil in da je veliki zmagovalec Janša pa še kakšno tako nebulozo zraven. Mogoče so še kakšno o gorivih napletli, da je za podražitve kriv nesposobni Golob in da so vse bili samo predvolilni bombončki s katerimi je zapufal državo za naslednjih 10 let in da je skrajni čas, da pride Janša in naredi cvetočo Slovenijo. Torej, kolk sem zadel? Po moje sem strašno blizu, ker točno vem kako taki bluzatorji samo ponavljajo za Janšo in če vem kaj Janša govori vem tud kaj so teli klele natvezili. Evo pa nisem rabil ene ure zgubljat. 1 Citiraj
skritikrt Napisano nedelja ob 08:33 Prijavi Napisano nedelja ob 08:33 pred 13 urami je Boss napisal: Mogoče je blo še to preveč... kaj naj poslušam več kot eno uro bluzenja treh orto desnih komentatorjev? Sej še orto levih ne poslušam... isto kot da bi Mladina zbrala tri mandljce, ki bi udrihali po Janši in hvalili Goloba. Brez, da bi gledal ti povem o čem govorijo... opravičit Janšo v povezavi z Izraelci in Black Cubom, zraven udrihat po Jankoviču, Kučanu in Niki Kovač pa še proti kakšnemu, ki mi zdaj ne pade na pamet. Verjetno so se na vse pretege trudili, da Golob ne sestavi koalicije in kako bo to pogubno za Logarja in Stevanovića, če se mu pridružita. Pri tem seveda ne bodo povedali, da še vsaka stranka, ki je bila z Janšo kadarkoli v koaliciji je nato na naslednjih volitvah izpadla iz parlamenta in izginila iz politike. V glavnem zadevo zavrtijo tako, da z levo sredino je vse narobe z desno pa vse super in zraven glede na naslov so se šli še Nostradamusa, kdaj bodo predčasne volitve, da je Golob politično že mrtev in da je volitve izgubil in da je veliki zmagovalec Janša pa še kakšno tako nebulozo zraven. Mogoče so še kakšno o gorivih napletli, da je za podražitve kriv nesposobni Golob in da so vse bili samo predvolilni bombončki s katerimi je zapufal državo za naslednjih 10 let in da je skrajni čas, da pride Janša in naredi cvetočo Slovenijo. Torej, kolk sem zadel? Po moje sem strašno blizu, ker točno vem kako taki bluzatorji samo ponavljajo za Janšo in če vem kaj Janša govori vem tud kaj so teli klele natvezili. Evo pa nisem rabil ene ure zgubljat. V bistvu ne...slabo kristalno kroglo imaš🧐...al pa če je pokvarjena🤔 Glede na to,da si enostransko informiran...in si v svoji domišljavosti celo sam natikaš plašnike na uzde...si daaaaleč od "" Citiraj
Boss Napisano nedelja ob 18:29 Prijavi Napisano nedelja ob 18:29 pred 9 urami je skritikrt napisal: V bistvu ne...slabo kristalno kroglo imaš🧐...al pa če je pokvarjena🤔 A je kdo drug tole preposlušal, ker mam občutek, da me Skriti poskuša takole malo desničarsko okrog prnest... skoraj ne verjamem, da je blo kaj dosti drugače kot sem napisal. Poznam Požarjev in Zupančičev stil pa dvomim, da sta se izneverila tradiciji. 1 Citiraj
skritikrt Napisano nedelja ob 21:50 Prijavi Napisano nedelja ob 21:50 pred 3 urami je Boss napisal: A je kdo drug tole preposlušal, ker mam občutek, da me Skriti poskuša takole malo desničarsko okrog prnest... skoraj ne verjamem, da je blo kaj dosti drugače kot sem napisal. Poznam Požarjev in Zupančičev stil pa dvomim, da sta se izneverila tradiciji. To je tvoj veličastni trenutek😃👍......pa,da vidimo... 1 Citiraj
Boss Napisano ponedeljek ob 12:37 Prijavi Napisano ponedeljek ob 12:37 A v tem je fora, pilule moraš jemat, da verjameš... a ti si jih vzel? Citiraj
Alex Napisano ponedeljek ob 12:38 Prijavi Napisano ponedeljek ob 12:38 Pa dobro no, nehajte že enkrat s temi volitvami. Se bodo že zmenili in pa tudi ne. To je pase... 2 2 2 Citiraj
skritikrt Napisano ponedeljek ob 16:29 Prijavi Napisano ponedeljek ob 16:29 pred 3 urami je Boss napisal: A v tem je fora, pilule moraš jemat, da verjameš... a ti si jih vzel? Ne-ne štekaš. Meni ni treba...ker jaz nimam "lukenj". 1 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 17:09 Prijavi Napisano ponedeljek ob 17:09 Kaj so pa teli modeli? še najbolj me spominja na Jehovce in njihov Stražni stolp... https://www.gov.si/zbirke/javne-objave/objava-izreka-odlocbe-o-vpisu-politicne-stranke-v-register-politicnih-strank-in-graficne-upodobitve-znaka-stranke/ Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Matick Napisano ponedeljek ob 17:15 Prijavi Napisano ponedeljek ob 17:15 pred 6 minutami je Slivka napisal: Kaj so pa teli modeli? še najbolj me spominja na Jehovce in njihov Stražni stolp... https://www.gov.si/zbirke/javne-objave/objava-izreka-odlocbe-o-vpisu-politicne-stranke-v-register-politicnih-strank-in-graficne-upodobitve-znaka-stranke/ Sem su prov na njihovo stran pogledat, in po sliki sodec bi reku da ce skupaj glave staknejo, bi si pa znal vsaj cevlje zavezat 1 Citiraj
Boss Napisano ponedeljek ob 20:23 Prijavi Napisano ponedeljek ob 20:23 Skrajno desni cerkvenjaki, ki so ... pazi to... proti Janši. So ga kr dobr okurcali. Zabavna reč tako, da @Slivka, a so ti zato čudni, kljub temu da so desni.😄 Citiraj
Bini Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Pa smo rešeni.... 365 dni 1 APRIL.... 😂 1 Citiraj
Boss Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Haha...Holobu so celo lasje zrasli nazaj. Janšari je pa pukel zgubu. 1 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 55 minutami Prijavi Napisano pred 55 minutami Sej ne vem, a bi bilo to tok slabo? 1 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.