Skoči na vsebino

Koga volit

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sem rekel,da ne bom tukaj več komentiral. A tole vam moram prišepniti.

V našem bloku živi oseba, ki je kandidirala na listi stranke resni.ca.

V Kopru je bila na četrtem mestu, skupno.

Danes sva se malo pogovarjala, kako in kaj misli Stevo. Najprej nič. Da ne ve nič. Vrtal sem in vrtal... Nato je počasi, med vrsticami, le povedala, da bodo podprli oziroma ne bodo ...Ne smem na žalost povedati. 😔

Sam pa vem. 😎

• Haha 1
  • Začuden 1
  • Ljubim 1

Napisano

Uuuu super, tole igrco smo se šli v prvem razredu OŠ... jaz pa neki vem, ti pa ne hehehe ... blo je smešno dokler ni Mitja po nosu dobu

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Ljubim 1

33112_1.png

Napisano
pred 12 urami je Alex napisal:

Danes sva se malo pogovarjala, kako in kaj misli Stevo. Najprej nič. Da ne ve nič. Vrtal sem in vrtal... Nato je počasi, med vrsticami, le povedala, da bodo podprli oziroma ne bodo ...Ne smem na žalost povedati. 😔

Sam pa vem. 😎

Če ne bodo nikogar je tako ok.... 😁🫣 

Napisano
pred 17 urami je Alex napisal:

Sam pa vem. 😎

https://www.24ur.com/novice/slovenija/kdo-bo-novi-predsednik-drzavnega-zbora.html

Napisano

Sigurno bolš kot tista baba pritegnjena.

• Všeč 1
  • Ljubim 1

N7rRRL1.jpg

Napisano

Pa koji kurac mora nekdo iz tujine glasovat na Slovenskih volitvah... pa še stroške mu moramo vrnt... pa ta kurji mozag je čist prtegnjen. 

Volilec je lahko samo tisti, ki ima slo državljanstvo in ima stalno prebivališče v SLoveniji. Odločamo se o stanju v Sloveniji in ne v Avstraliji, Argentini in drugih vukojebinah.

pred 3 urami je FuManchu napisal:

Sigurno bolš kot tista baba pritegnjena.

No je - enga klovna zamenjali z drugim... Tole je res en cirkus.

Zdej bo pa moral uslugo vrnit in pomagat Jajotu sestavit vlado... kako predvidljiv scenarij ... Virant mu je že čestital.

• Všeč 2
  • Haha 1

33112_1.png

Napisano
pred 11 minutami je Boss napisal:

Pa koji kurac mora nekdo iz tujine glasovat na Slovenskih volitvah... pa še stroške mu moramo vrnt... pa ta kurji mozag je čist prtegnjen. 

Volilec je lahko samo tisti, ki ima slo državljanstvo in ima stalno prebivališče v SLoveniji. Odločamo se o stanju v Sloveniji in e v Avstraliji, Argentini in drugih vukojebinah.

Vsake toliko pogledam sem, vsakič preberem samo zadnjo objavo in vsakič trofim na objavo, pri kateri si mislim: pa ta sigurno samo trola, gotovo ne misli resno...

@Boss, še dobro, da koji kurac iz tuđine sploh ima volju se ukvarat z nami pa glasovat. Jer oni še govore pravu sloveštinu in njihov mozak ne pozna izraza 'vukojebina'. Mi smo se pa že asimilirali...

Nismo se pa še popolnoma asimilirali. Ker če bi se, bi sprejeli srbski način razmišljanja: kjer je Srb, tam je Srbija. Nam se pa za naše Slovence gladko jebe, če živijo v tujini...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Mogoče se grem mal hudičevega advokata. Trenutno največ uporabljam dva avtomobila, VW Multivan in Mazda MX-30, občasno še Mazdo 6, 2016 letnik.   Multivan - sredinski večji ekran, praktično brez fizičnih gumbov, dobro založen z gumbi na volanu MX-30 - manjši mazdin ekran predzadnje generacije če tako rečemo, fizični gumbi, tudi vrtljiv za upravljanje, enako gumbi na volanu.   Skoraj se mi bolj dopade Multivanom sistem. Med vožnjo praktično ne nastavljam nobenih stvari, razen menjam občasno radijsko postajo, kar imam na volanu. Temperaturo imam stalno, klimo avtomatsko. In kontrole na volanu kar se radia tiče so mi boljše na VW. Zanimivo, za tempomat mi je ljubša Mazda.   Najprej sem vihal nos nad sistemom, zdaj ugotavljam da itak med vožno ne delam praktično nič. Če si nastavim navigacijo preko android auto, si jo pred vožno in na večjem ekranu krasno dela. Karkoli drugega hočem nastavt ko stojim, veliko hitreje poklikam in nastavim na ekranu, kot z gumbom. Ne vidim več te strašne prednosti gumba, ker ga ne rabim. Pa mi je bil super na vseh avtih prej.   Vsi testerji hvalijo gumbe, sam nevem, oni pač hočjo vse čimbolj sprobat, klikajo nonstop nekaj, da v tistih par 100km čimveč vidijo. A dejansko uporabniki tudi skos neki premikajo? Sploh med vožnjo?    
    • @58:00😲😲😲    
    • Dejansko ni druge opcije? 😢
    • Ja zgleda da bomo vsi migrirali ali pa pač terali svoje mazde dalje.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.