Mogoče se grem mal hudičevega advokata. Trenutno največ uporabljam dva avtomobila, VW Multivan in Mazda MX-30, občasno še Mazdo 6, 2016 letnik.
Multivan - sredinski večji ekran, praktično brez fizičnih gumbov, dobro založen z gumbi na volanu
MX-30 - manjši mazdin ekran predzadnje generacije če tako rečemo, fizični gumbi, tudi vrtljiv za upravljanje, enako gumbi na volanu.
Skoraj se mi bolj dopade Multivanom sistem. Med vožnjo praktično ne nastavljam nobenih stvari, razen menjam občasno radijsko postajo, kar imam na volanu. Temperaturo imam stalno, klimo avtomatsko. In kontrole na volanu kar se radia tiče so mi boljše na VW. Zanimivo, za tempomat mi je ljubša Mazda.
Najprej sem vihal nos nad sistemom, zdaj ugotavljam da itak med vožno ne delam praktično nič. Če si nastavim navigacijo preko android auto, si jo pred vožno in na večjem ekranu krasno dela. Karkoli drugega hočem nastavt ko stojim, veliko hitreje poklikam in nastavim na ekranu, kot z gumbom. Ne vidim več te strašne prednosti gumba, ker ga ne rabim. Pa mi je bil super na vseh avtih prej.
Vsi testerji hvalijo gumbe, sam nevem, oni pač hočjo vse čimbolj sprobat, klikajo nonstop nekaj, da v tistih par 100km čimveč vidijo. A dejansko uporabniki tudi skos neki premikajo? Sploh med vožnjo?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.