Skoči na vsebino

Koga volit

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Med vrsticami ni nič 😳...

image.png

Tudi če ful povečam 🤔🤣😂 ...

image.png

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 2 urama je Jest napisal:

Med vrsticami ni nič 😳...

image.png

Tudi če ful povečam 🤔🤣😂 ...

image.png

Temu se reče indoktrinacija...ko si dovzeten samo za tisto,kar dovoli tisti,od katerega si indoktriniran.

Tukaj pomaga samo "rdeča tabletka".🤔

V bistvu brez veze,da ti sploh kaj pišem,ker itak ne boš videl mojega komentarja🙄

Napisano
pred 3 urami je FuManchu napisal:

Tud molitev jih ne bo rešila

A pred tem dvema?:nevem:

image.png

• Haha 4
  • Začuden 1

33112_1.png

Napisano

Malo manjka, da bi mu še roko poljubil v zahvalo ;) 

image.png

• Haha 1
  • Žalosten 1
  • Ljubim 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

A pred tem dvema?:nevem:

image.png

Pred zaporom in piksno vazelina

N7rRRL1.jpg

Napisano

To pa drži, obadva obsojenca za koruptivna dejanja.. en jemal podkupnine, drug pa se ukvarjal z zavarovalniškimi goljufijami... ja res sta za skup pa v zapor, kjer bosta milo pobirala s tal.

• Všeč 1
  • Haha 2

33112_1.png

Napisano

Volilci holoba ne boste spali nekaj let a ne? 🤣

• Haha 1
  • Zmeden 1

N7rRRL1.jpg

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Jest napisal:

Malo manjka, da bi mu še roko poljubil v zahvalo ;) 

image.png

Ne vem zakaj sem dobil asociacijo na 'The Godfather" 🤪

Popravljeno od vzupan3
Napisano
pred 7 minutami je vzupan3 napisal:

Ne vem zakaj sem dobil asociacijo na 'The Godfather" 🤪

Tako tud je😁

Roka ki te hrani...

N7rRRL1.jpg

Napisano

Če mu rata,si zasluži spomenik!

Še posebaj všeč mi je "...da bodo naznanili vsakega poslanca,ki bo glasoval proti..."

INFO360.SI

Resnica je predlog novele zakona o RTV Slovenija v državni zbor vložila že novembra lani, podprlo ga je 20...

• Všeč 1
  • Žalosten 1
Napisano
pred 14 urami je FuManchu napisal:

Tako tud je😁

Roka ki te hrani...

Aha, jajo je torej Kučko desnice. Stric iz ozadja. No ja zdaj mi je pa jasno zakaj konstantno omenjanje Murgeljčana na desnici. To je borba botra na desni z botrom na levi. Vse rezumljivo.

33112_1.png

Napisano

Pismo pa sem za komplet zamenjavo politikov, sam da nam tale populistični kavbojc skače s svojo voljo volivcev okol, je pa mal preveč divji zahod za moj okus..

Napisano
pred 10 minutami je SeekK napisal:

Pismo pa sem za komplet zamenjavo politikov, sam da nam tale populistični kavbojc skače s svojo voljo volivcev okol, je pa mal preveč divji zahod za moj okus..

Temu se reče "sveži veter".😄

• Haha 1
  • Žalosten 1
Napisano
Pred eno uro je skritikrt napisal:

Temu se reče "sveži veter".😄

To ni svež veter, če nekdo prdne... na hitr sicer zapiha, ampak je pol vsem slabo.

33112_1.png

Napisano
pred 11 minutami je Boss napisal:

To ni svež veter, če nekdo prdne... na hitr sicer zapihe, ampak je pol vsem slabo.

He,he...ja,če bi pa šel z Golobom,bi pa drugače pisal...pol bi pa bil sveži veter...ma obračete se kakor piha. Čisto prav vam je-najejte se malo svojega zdravila.

Je jasno kot beli dan,da ima večina volilcev "poln qurac" levih lopovčkov in lenuhov,in sedaj sledi račun.

Prav je tako.

Toliko o "mokrih sanjah"

Napisano

the fuck :D

dej pokaži kje se te je zlobni palček dotaknu, da vedno padeš na tak nivo komunikacije v tej temi, ki se jo noben drug ne poslužuje...komu so te replike namenjene?

Napisano
pred 22 minutami je skritikrt napisal:

Je jasno kot beli dan,da ima večina volilcev "poln qurac" levih lopovčkov in lenuhov,in sedaj sledi račun.

Nisem dobro zastopil, a torej je zdaj čas za desne lopove? Mislim na to, da bo narod zadovoljen in da ne bo šlo komu kej na q-rac.

33112_1.png

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je skritikrt napisal:

He,he...ja,če bi pa šel z Golobom,bi pa drugače pisal...pol bi pa bil sveži veter...ma obračete se kakor piha. Čisto prav vam je-najejte se malo svojega zdravila.

Prav je tako.

Toliko o "mokrih sanjah"

Čisto malo pa je razlike. Eni s prstom kažejo na napake drugih, pišejo izjave, so pa podobni lumpi, drugi so vsaj tiho in se ne delajo svetnikov. 

Kaj novi predsednik parlamenta še čaka z odstopom ni zakaj župan Ljubljane še ne živi v strogo varovanem novem "hotelu" ob obvoznici na Zaloški? Meni ni več nič jasno. 

image.png

Popravljeno od Janez007
  • Všeč 1
  • Začuden 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 24 minutami je skritikrt napisal:

He,he...ja,če bi pa šel z Golobom,bi pa drugače pisal...pol bi pa bil sveži veter...

Sej to je to, Golob ga pač ni podkupoval in mu je ponudil tisto, kar načeloma lahko ponudi. To je pač pošten dialog, kjer se išče konsens ne pa podkupovanje z mestom predsednika DZ. Jajo je šel tolk daleč, da je NSI-ju naročil naj umaknejo kandidaturo Cigler Kralja, da je bil Zoki pol pač edini kandidat. Hmmm, ko je bila na čelu DZ pravnica ste se na desnici zgražali, tukaj pa imamo obsojenca, ki je sicer svoje odslužil ampak vseeno je moralni kompas zblaznel. 

In kaj zdaj, Zoki bo moral odslužit svojo pokoro gospodarju kot je lepo napisal FuMachu in tukaj bi se radi pogovarjali o neki integriteti, moralnih standardih in da ne bom s stola padel, borbi proti korupciji. Še začela nista pa se koruptivno vedeta v stilu jaz tebi, da boš pol ti meni. Je pa seveda s tem razrešil Logarja, ki se je na koncu dejasnko izkazal kot JJ-ev klon kot smo itak vedeli od začetka, tako da tole je klavrn začetek novega mandata.

V tem trenutkiu se ve edino to da Logar in Stevov Zoki ne bosta plesala več kot ta mandat oziroma do novih volitev potem bosta pa izgubljena  politični zgodovini kot se je to zgodilo recimo Virantu, Počivalšku, Erjavcu in vsem, ki so se pajdašili z SDS. Ampak očitno al je to res kratkotrajen projekt takih al pa so tok zabiti, da ne razumejo, da bodo peli samo eno sezono.

Pa še direkten odgovor na tvoje vprašanje, če bi šel z Golobom... Ja sigurno bi se manj izneveril saj ni notarsko overovljal, da ne bo šel z Janšo. Nategnil je svoje volilce, celo svojo stranko, samo za osebne interese. Če ti lahko takemu zaupaš... ma ne vem, sej po eni strani mi je cool, ker z Zokijem za vratom bi Golob imel strašne probleme. Veliko lažje bi sodeloval z Logarjem.

33112_1.png

Napisano

Tipični levičarski odgovori z dvojno moralo...od drugih zahtevate integriteto in vrhunske moralne standarde,ko pa gre za levi pol pa ni važno dokler je "naš"....skratka prazno govoričenje....za to sem pa napisal,da pojejte lastno zdravilo.

Bi tukaj bilo na mestu malce samokritičnosti,za kaj se je na volitvah zgodilo,kar se je...a za kaj takega je potrebno kaj več...

Napisano (urejeno)
pred 24 minutami je skritikrt napisal:

Tipični levičarski odgovori z dvojno moralo.

Mislim, da ravno ti imaš dvojno moralo.

Ko se gre za desnga boga, je vse dovoljeno.

Daj povej mi kak bo tvoj mandatar, če so pa volitve nelegitimne? Naj raspusti takoj parlament in razpiše nove volitve.

Popravljeno od godlike

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Mislim, da ravno ti imaš dvojno moralo.   Ko se gre za desnga boga, je vse dovoljeno.
    • Tipični levičarski odgovori z dvojno moralo...od drugih zahtevate integriteto in vrhunske moralne standarde,ko pa gre za levi pol pa ni važno dokler je "naš"....skratka prazno govoričenje....za to sem pa napisal,da pojejte lastno zdravilo.   Bi tukaj bilo na mestu malce samokritičnosti,za kaj se je na volitvah zgodilo,kar se je...a za kaj takega je potrebno kaj več...
    • Sej to je to, Golob ga pač ni podkupoval in mu je ponudil tisto, kar načeloma lahko ponudi. To je pač pošten dialog, kjer se išče konsens ne pa podkupovanje z mestom predsednika DZ. Jajo je šel tolk daleč, da je NSI-ju naročil naj umaknejo kandidaturo Cigler Kralja, da je bil Zoki pol pač edini kandidat. Hmmm, ko je bila na čelu DZ pravnica ste se na desnici zgražali, tukaj pa imamo obsojenca, ki je sicer svoje odslužil ampak vseeno je moralni kompas zblaznel.    In kaj zdaj, Zoki bo moral odslužit svojo pokoro gospodarju kot je lepo napisal FuMachu in tukaj bi se radi pogovarjali o neki integriteti, moralnih standardih in da ne bom s stola padel, borbi proti korupciji. Še začela nista pa se koruptivno vedeta v stilu jaz tebi, da boš pol ti meni. Je pa seveda s tem razrešil Logarja, ki se je na koncu dejasnko izkazal kot JJ-ev klon kot smo itak vedeli od začetka, tako da tole je klavrn začetek novega mandata.   V tem trenutkiu se ve edino to da Logar in Stevov Zoki ne bosta plesala več kot ta mandat oziroma do novih volitev potem bosta pa izgubljena  politični zgodovini kot se je to zgodilo recimo Virantu, Počivalšku, Erjavcu in vsem, ki so se pajdašili z SDS. Ampak očitno al je to res kratkotrajen projekt takih al pa so tok zabiti, da ne razumejo, da bodo peli samo eno sezono.   Pa še direkten odgovor na tvoje vprašanje, če bi šel z Golobom... Ja sigurno bi se manj izneveril saj ni notarsko overovljal, da ne bo šel z Janšo. Nategnil je svoje volilce, celo svojo stranko, samo za osebne interese. Če ti lahko takemu zaupaš... ma ne vem, sej po eni strani mi je cool, ker z Zokijem za vratom bi Golob imel strašne probleme. Veliko lažje bi sodeloval z Logarjem.
    • Čisto malo pa je razlike. Eni s prstom kažejo na napake drugih, pišejo izjave, so pa podobni lumpi, drugi so vsaj tiho in se ne delajo svetnikov.    Kaj novi predsednik parlamenta še čaka z odstopom ni zakaj župan Ljubljane še ne živi v strogo varovanem novem "hotelu" ob obvoznici na Zaloški? Meni ni več nič jasno.   
    • Lahko da jih je uvoznik premalo naročil. Ker se je bal, da ne bojo šli.   Tudi sam sem tako kupil. Ok vozil sem i20 nLine, ki je daleč od i20n. To je pa tudi to.   Če bi čakal na testno vožnjo, ga nikoli ne bi imel. Na koncu proizvodnje je jih blo ene 3-4 po salonih, testnega pa 0.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.