Koga volit
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Na tankar jih je trba dat pa direkt v ZDA peljat..
-
In kaj je bilo drugace pod prejsnjo vlado? Porazenci so takoj vlozili cez kup predlogov in metali polena pod noge ter tako onemogocali delo vlade... Sedaj se jim samo vraca njihov nacin dela ...
-
Po šestih mesecih ne moreš pričakovati čudežev. V teh mesecih, od kar so na oblasti, so se morali boriti proti vsakdanjim napadom poražencev. Ne dajo in ne dajo miru. Pa še, ko k temu prištejemo razne izpade nik, Mukijev in ostalih jenulčkov vidimo, da bo potrebno nekaj časa.
-
Pozdrav imam problem z kondenzom v prednjih lučeh desna je čist zalita. Pa sem našel mojstra k to popravlja ampak me zanima a je še kaka druga možnost?
-
Tole je analiza obstoječega stanja in izgovarjanje na prejšnjo vlado. Vprašanje pa je bilo, kaj na področju skrajševanja vrst dela nova vlada in kdaj lahko pričakujemo rezultate? Nekaj dni nazaj sem na TV slišal bivšega predstojnika mariborske urgence, ki je dejal, da se bo sistem kmalu sesul. Pred enim letom so predstavniki trenutne oblasti in žena trenutnega predsednika vlade ugotavljali podobno ter za tako stanje krivili prejšnjo oblast. Nič narobe. Ampak kaj je danes bolje in ali so kakšni realni obeti, da bo bolje, kar si boljšega stanja vsi želimo, tako pacienti, kot zdravniki? Nič se ne sliši, da vlada pripravlja kakšne učinkovite ukrepe za skrajševanje vrst, za rešitev zelo kompleksne problematike. Razen da vsak dan pa napovejo kakšen nov referendum za razdvajanje ljudi.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.