godlike Napisano 22. julij Prijavi Napisano 22. julij Mislim, da maš dovolj močn karakter, da ga ne rabiš s šnopsom podžigat 😉 1
etcho Napisano 22. julij Prijavi Napisano 22. julij dne 21. 7. 2026 ob 17:16 je Boss napisal: Ne še... jutri. Danes je ta jutri. In? 😁 1
Alex Napisano 22. julij Prijavi Napisano 22. julij pred 3 minutami je etcho napisal: Danes je ta jutri. In? 😁 Najbrž jo še glanca, da bi se dovolj svetila za predstavitev.🤗 2
Boss Napisano 22. julij Avtor Prijavi Napisano 22. julij Pa ne pričakovat, da na forumu visim, frišn avto pa bi sameval pred bajto 2
Boss Napisano 22. julij Avtor Prijavi Napisano 22. julij Ja sej sem sedel in to ohoho časa, predno sem uspel prijavit avto, naredit profil, skonektat z appom, narest povezavo. In ker sem bil neučakan sem mislil, da sem pač intelektualno omejen, ker mi to ni ratalo s prve. Pol sem šele opazil, da je treba slabe pol ure počakat, da se vse posinka. V glavnem, deluje zdaj. 2
Boss Napisano 22. julij Avtor Prijavi Napisano 22. julij Ja fak... tole je ratala čista ludnica.... me res zanima kako kakšen manj vešč uporabnik vse to sam naredi. 2
mazdaman Napisano 30. julij Prijavi Napisano 30. julij dne 22. 7. 2026 ob 22:03 je Boss napisal: Ja fak... tole je ratala čista ludnica.... me res zanima kako kakšen manj vešč uporabnik vse to sam naredi. Taki si računalničarja poišče Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo