Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jaz sem zadovoljen z originalnimi, ki jih dobis na pooblascenem servisu ... So malce cenejsi kot AeroTwin... pa pomoje so samo brandani AeroTwin ... Pa se sem in tja imajo kaksen popust... se mi zdi, da so bili ravno v zadnji po?ti bili omenjeni popusti na metlice brisalcev  ... :) ...

http://www.mazda.si/kupujem-imam/nadomestni-deli/metlice-brisalcev/

Moji original na Mazdi3 niso vredni ni?. Avto imam 9 mesecev in mi brisalci delajo same ?rtice, tako da jih moram tudi sam menjati.

Prva dva meseca so ?e bili nekak, potem pa ?edalje slab?i. Pa niso videli nobenega leda ali pa da bi delali veliko na suho..

Lp

Napisano

Moji original na Mazdi3 niso vredni ni?. Avto imam 9 mesecev in mi brisalci delajo same ?rtice, tako da jih moram tudi sam menjati.

Prva dva meseca so ?e bili nekak, potem pa ?edalje slab?i. Pa niso videli nobenega leda ali pa da bi delali veliko na suho..

Lp

Si jih probal ze spucat z alkoholom ali kaksnim podobnim cistilom?

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Pred kratkim je Pelko na fotrovem avtu menjal originalne brisalce z Bocch Aerotwin. Fotr ne more verjet kak?na razlika je to, pa naj bi bili skoraj "ve?ni" je reku Simon.

Pri mojem H Coupeju pa imam te?avo, da brisalci sicer bri?ejo super, ampak spu??ajo pa tak?en hrup, da mi je pa totalna muka poslu?at. Se da kej po?timat?

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

na?pricaj  ?ipo z WD-40

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Jest imam tudi original od Mazde na trojki pa ni nobenih problemov....a kdo ve kdaj bo spet kak?na akcija?? vsako leto mislim da jo imajo in so po 30 eur komplet.

Napisano

Jest imam tudi original od Mazde na trojki pa ni nobenih problemov....a kdo ve kdaj bo spet kak?na akcija?? vsako leto mislim da jo imajo in so po 30 eur komplet.

Moram doma pobrskat... vendar mislim, da sem dobil posto pred kakimi dvemi tedni... in da je ravno bil omenjen tudi popust na metlice brisalcev... 

Za sestico vem, da imajo dvoje razlicne... ene cenejse in druge drazje... Ti drazji so po mojih izkusnjah nekaj podobnega kot AeroTwin (ce ne sploh enako samo brandano) ... In nazadnje, ko se spomladi kupoval, so bili nekje dobrih 30? tadrazji ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

na?pricaj  ?ipo z WD-40

Bo? pokazal na svojem, pa bom potem po tvojem zgledu naredil tudi sam.  ;)

Napisano

Sem ze in deluje.... ha ha ja kaj no, ce si pa tko hecn prasal.probas dat drugo firmo metlic ba bos videl ce bo bol.

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Bo? pokazal na svojem, pa bom potem po tvojem zgledu naredil tudi sam.  ;)

?e si vpra?al kaj storiti z njimi. Eni bi jih pa? zamenjali za bolj?e pa bi bilo. 

Napisano

Mogo?e kot zanimivost, sem se spomnu, da pred leti, ko sem ?e uporablju Rain X, je pisalo, da se lahko nekaj tega sredstva nanese tudi na metlice brisalcev. Takrat je pomagalo.  :danzoman:

Napisano

So mi pri menjavi ?ajbe pri Car Glassu pod akcijo gratis menjali brisalce z Bosch Aerotwin. Fulllllllll dobo bri?ejo!!! 

Napisano

Avto stane, ne ostane za brisalce....za take eksperimente v merkurju prodajajo brusilec metlic brisalcev....

ma ja... to je stran vr?en denar... kaj ?e? metlice brusit, ?e potem odpre? pore gume in samo ?e bolj razpada :)

nove brisalce pa mir... ?e pa ni za brisalce, so pa one nadomestne gumice tudi OK za nekaj ?asa... samo tiste ne trajajo ne vem kak dolgo...

jaz menjam cca na 2 leti brisalce (ponavadi dam AeroTwin)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

So mi pri menjavi ?ajbe pri Car Glassu pod akcijo gratis menjali brisalce z Bosch Aerotwin. Fulllllllll dobo bri?ejo!!! 

Je logi?no... novi brisalci na novi ?ajbi - mora bit super. :D

Druga? pa kot rednemu uporabniku Rain-X mi brisalci zdr?ijo cca 4 leta pa ?e to jih menjam bolj zaradi bolj?ega ob?utka saj potrebe po menjavi ni.

33112_1.png

Napisano

?kripanje brisalcev: svoj ?as sem uporabljal avto?ampon z voskom. Vosek je sicer bil na laku dobrodo?el, ampak na steklu je pa ?kripalo. Zato sem po vsakem pranju steklo o?istil z alkoholom. Sedaj imam ?ampon brez voska in ni? ne ?kripa ve?.

lp

• 1 leto kasneje...
Napisano

Mene pa zanima, ?e kdo ve, ?e brisalci z linka pa?ejo na Mazdo3, 2014 letnik?

https://www.mimovrste.com/metlice-brisalcev/bosch-metlica-aerotwin-ap24u-600-mm

Zraven naj bi bili ?tirje nastavki, kdo ve, kateri je pravi?

Lp 

Ne pa?e , ker ti ima? na kljukico , v oglasu je kljukica prekri?ana.

Evo ?e en link , kjer sem jih jaz kupil http://www.rezervniavtodeli24.si/1194311-bosch   :prstgor: .

Napisano

Hvala!

Sem razdrl in ugotovil da je ?e star sistem s kljukico...

Ve?ina mi priporo?a Bosch  Aerotwin, sedaj je pa samo ?e potrebno najti ustrezne in za pravo ceno :)

Lp

• 1 leto kasneje...
Napisano

Avgusta sm kupu bosch aerotwin, ker ste jih precej hvalili. ?e kak dober mesec pa mi oba (sprednja) pu??ata ?rte. Dau sm 40? in sm zelo razo?aran. Ra?una seveda nimam, ker sm si mislu: sj to bo delal ve? let. Naivne?...skratka odsvetujem :/

Napisano

Bosch brisalci so res katastrofa. Jest sem jih imel ze drugic na svojemu pa so po hitrem posopku zaceli skripati. Punca jih ima na cliotu in je ista zgodba.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• povej več, a si že imel tak projekt pa te je zdaj sesulo in ti je zdaj žal? se mi zdi, da nekaj veš 
    • Ja, jurja na kvadrat bo kar pravilna ocena po moje. Kot so drugi že rekli tule. Jaz sem tudi šel dograjevati hišo iz leta 85 in je zdaj dvostanovanjski objekt na lokaciji, ki jo danes ne dobiš kar tako samoumevno - bližina Celja, avtocesta 5 min stran, vse stvari na dosegu roke, otroci lahko (že) sami hodijo po dejavnostih. Ne govorim o neki Ljubljani, pa vseeno, saj vemo kako je z bajtami in cenami danes. Več faktorjev špila tu.   Zgodba je tudi drugačna kot včasih. Danes je glavno da se zapufajo ljudje in da je čez eno leto fertik. Včasih se je pa lepo 10 let delalo in se je počasi naredilo. Malo smo to tudi pozabili. Res je pa, da danes pri vsej izbiri in dopaminskih šusih od drugje je težko glavo v stvar spraviti.   Sam sem si dal kar zalogaj. Začetni objekt velikost cca. 300 m2 neto sem dozidal in ga spremenil v dvojček 220 m2 + 170 m2 skoraj brez kreditov in z veliko lastnega dela in predvsem načrtovanja s tem, da sem v objektu skozi živel. Se pa lahko v prihodnosti lastništva urejajo posebej če je treba.   O mojem porabljenem času za ta projekt zadnjih 10 let pa raje ne bi govoril. Poleti 2022 in potem še celo 2023 sem bil čisto sesut, pa še iz projektov v firmi se nisem videl. Sem pa tehnik po duši in imam OCD s prefekcionizom, tako da vemo kako potem to gre. 🤪
    • Ampak fertik bajto za 120.000. 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.