Skoči na vsebino

Filmi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Wall-e :)

Tud mej je bil ql, sploh zarad tega ker toliko govorijo.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Tud mej je bil ql, sploh zarad tega ker toliko govorijo.

ampak res... komi spremlja?, k je tolk dialgov :P

33112_1.png

Napisano

aja pa ?e Taken.

Ta je res hud,priporo?am. :bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Jaz pa priporo?am 2 vojna - partizanska filma, iz 4. in 5. sovra?ne ofenzive, posneta po resni?nih dogodkih, to sta; Neretva (bitka za ranjence) in Sutjeska! :ljubezen::rispekt:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• 3 meseci kasneje...
Napisano

Zelo priporo?am film Gran Torino od Clinta Eastwooda, ki je spet prekosil samega sebe saj so njegovi filmi res prave umetnine. V filmu Changeling je celo iz Angeline Jolie naredil igralko, ki ni tam samo zaradi ?nablov, jo?k in riti.

Za pogledat so pa ?e filmi: Reader, pa seveda Slumdog Millionar in nikakor ne pozabit na Watchmen-e.

33112_1.png

Napisano

Zelo priporo?am film Gran Torino od Clinta Eastwooda, ki je spet prekosil samega sebe saj so njegovi filmi res prave umetnine. V filmu Changeling je celo iz Angeline Jolie naredil igralko, ki ni tam samo zaradi ?nablov, jo?k in riti.

Za pogledat so pa ?e filmi: Reader, pa seveda Slumdog Millionar in nikakor ne pozabit na Watchmen-e.

Tej so res vsi hudi.Dodal bi ?e "?ude? v st.Anni".Po resni?nih dogodkih-res za pogledat.

• 3 tedne kasneje...
Napisano

?er gledal ja,pa je res dober. ;)

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

• 7 mesecev kasneje...
Napisano

Kaj pa Neslavne Barabe? Jaz sem ga gledal doma pa me ni pritegnil kaj preve?, no je bil pa usaj tolko zanimiv da nisem zaspal med 2h in pol gledanja...

panoramska.jpg
Napisano

Dolgo sem uporabljal CyberLinkov PowerDVD, vendar mi je za?el iti na ?ivce, ker je vedno po?asnej?i in vedno ve? neki pizdarij dajejo notri.

Tako da zdaj uporabljam VLC player. Nima sicer tako lepega izgleda, vendar v navezi z CCCP kodeki predvaja verjetno vse.

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano

Jelen?ek Niko! :ouje:

hihi, a ve? da sem gledu z mularijo -

- ampak vse kar sem odnesel je blo to, da je bla mama od Nikota navadna radodajka (da ne re?em ?e kaj huj?ega) in je dala, da jo je nabrisal en od bo?i?kovih jelenov pol pa spizdil na severni te?aj, da mu ne bi blo treba alimentov pla?vat... :ne vem:

a sem slu?ajno point risanke zgre?u sramezljiv

33112_1.png

Napisano

Se strinjam Boss. Sploh pa sem pri?akovala vsaj na koncu, da bo Skaka? z mamo skupi skrbel za Nikota. Al pa vsaj pre?ivnino bi lahko pla?al, jelen smotan.

Napisano

Se strinjam Boss. Sploh pa sem pri?akovala vsaj na koncu, da bo Skaka? z mamo skupi skrbel za Nikota. Al pa vsaj pre?ivnino bi lahko pla?al, jelen smotan.

jelen?ek niko bi bil dobr za v salamo!!!

:bravo::bravo:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ja res škoda, da ga ni upam, da se oglasi kaj.... 🤗😉 
    • Dobra osvežitev, notri in zunaj.... 🥶🤗😉 
    • Ali pa kaj bolj premium, soul red...😁  
    • Malo je res še zgodaj, ampak se strinjam z napisanim, bi si sam želel podobno, predvsem notri še kaki gumb. Glede velikosti CX-5 ali CX-30 vsak sam ve kaj potrebuje, CX-5 je bolj družinski prostornejši avto, če še imaš npr. pri hiši dva otroka.  Edino sam bi si želel, da ohranijo ročni menjalnik in posledično še sedanji (izboljšani) motor mild hibrid mogoče G149 😁, ker pri novem Z pravem hibrid motorju bo sigurno samo avtomatski menjalnik. Ni nujno, da bo slabo, ni pa več za nas analogce tistega filinga... in nas bodo prisilili v avtomatiko, če boš želel novi avto...   Mogoče, kaj takšnega :    
    • volvoti so pri nas skoraj vsi uvoženi, se mi pa zdi da zanimanje precej raste pri nas nazaj v slo     drugi mi zgleda kot zanesljiv z realnimi kilometri, vsaj po tem, ker mi izgleda da ima nove(?) celoletne gume gor? sepravi so stare že vrgli stran in je 120kkm kr dobro realnih     pa jaz bi res preveril dobro servise, ker tole laufa že na vodo, tudi dizelski motorji so pogojeni z 0w20 župo   pa še ai   a je volvo B420T2 zanesljiv motor Obdeloval 2m 29s Če misliš B420T2 brez “4” – novejši 2.0 B5 mild-hybrid, 250 KM/350 Nm – je načeloma soliden motor, ampak je letnik zelo pomemben. Volvovi podatki 2020–2022: previdno. Oljno črpalko lahko poganja zobati jermen, ki teče v olju. Pooblaščeni Volvo servis celo ponuja predelavo z jermena na verigo, zato tega pred nakupom ne bi ignoriral. Volvo pooblaščeni servis Poznejši primerki z verižnim pogonom oljne črpalke: precej boljša izbira. Meja ni nujno točno po letniku, zato naj Volvo preveri po VIN-u. Pri letnikih 2020–2022 je Volvo dokumentiral tudi ropotanje droga wastegata turbine; običajno je to popravljivo in ni razpad motorja. Volvov tehnični bilten Stara težava Volvovih motorjev 2015–2016 s porabo olja in batnimi obročki ni ista generacija B420T2. Moja sodba: B420T2 z verigo oljne črpalke – ja, kupljiv in razmeroma zanesljiv. B420T2 2020–2022 z originalnim mokrim jermenom – samo ob preverjanju oziroma dokumentirani predelavi na verigo. Pošlji mi model, letnik, kilometre in oglas/VIN, pa ti povem precej konkretneje, ali je tisti primerek dobra ideja.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.