Skoči na vsebino

Filmi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?e kak?en dober triler zame, ki sem spet na bolni?ki...baje morem po?ivat in ni? delat :(

Oglej si  film INCENDIES  je malo za razmi?ljat pa ni ni hojladrivood scena :):P

Mora? pa gledati cel film da razume? kaj ho?e 

lp

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Sem tut jaz pogledal kaj so sestavil Clarkson in dru??ina. Ja drugi del ono z specijalci, malo sme?no ampak kr neki.

Sem se pa spravil gledat Westworld. Kar dobro. Mi zaenkrat ravno pravo globino tol?ejo in ne pretiravajo z nekimi psiholo?kim foram, kot so racimo to ra?el v drugi sezoni Mr. Robot.

Katja: Sherlocka z Cumberbatchem si ?e gledala? Idealka za bolni?ke. Jaz komaj ?akam, da pride 1.Jan 4. sezona kon?no ven.

Westworld je super serija in lepo vle?e v zgodbo. Lahko jo gleda? kot akcijski western, lahko pa se poglobi? in tukaj pade ven cel kup moralnih vpra?anj, definicij kaj ?ivljenje sploh je oziroma ali so Asimovi zakoni robotike sploh izvedljivi - sploh tretji.

33112_1.png

Napisano

Sherlock je zakon. koliko je bilo sploh delov, gledal sem prve 3, ki so skorajda filmi....

Tri mini serije s po tremi epizodami so bile se mi zdi.. pa lani je bila ena "special" serija... 1.1.2017 bo na vrsti prva epizoda cetrte serije...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

A pri vas tudi. Potem pa lahko za?nemo debato: Tom in Jerry, Bolek in Lolek, A je to, Pal?ek David ali pa Strela McQueen. Vse obvladamo...

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Napisano

War dogs je zelo dober film po resnicnih dogodkih.

Bad moms je tud za videt ce prenasas milo kunis

Whiskey Tango Foxtrot je tud dober film o novinarki v Afganistanu

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

Sem ?el gledat v kino Doctor Strange. Cool zadev??na, Cumberbatch je dober, efekti so mal trippy, ampak kot zgodba nek prese?ek ni.

...se mi pa neki ?udnega zgodilo, na za?etku, se mi neki zvrtelo in skup padu. Pr?u nazaj k seb, sploh nism vedu kje pa zakaj sem. :blink:

Napisano

Hja Dostor Strange je izvedu spell na tebi :lol:  ne, zdaj pa resno, tole se ni za hecat, razen ?e si bil preutrujen, brez energije, la?en pol je ?e mogo?e razumljivo, druga? pa hmmm, preveri pri doktorju (ne pri doctor Strangu sramezljiv ).

33112_1.png

Napisano

Hja Dostor Strange je izvedu spell na tebi :lol:  ne, zdaj pa resno, tole se ni za hecat, razen ?e si bil preutrujen, brez energije, la?en pol je ?e mogo?e razumljivo, druga? pa hmmm, preveri pri doktorju (ne pri doctor Strangu sramezljiv ).

Mja, verjetno utrujenost, ker sem tudi ?el ?e bolj iz ?iste togote v kino, sam da se mal umaknem od stvari. Pol me je pa glih ?e v dlani nekaj cukalo, kot da mi nekdo ?eblje rine/na kri? prbija. :) In sem se na za?etku filma verjetno tudi malo preve? poistovetil bole?ine v rokah, ki so bile prikazane...

Sem si bil pa hecen, ko sem pri?el nazaj, kako mi ni blo jasno kje sem in kako sem gruntal kaj se dogaja. :lol:  Ko sem pri?el domov, sme ?el na net pogledat, za kok cajta "me ni blo" in kaj sem falil. pa je blo verjento sam ene 3-4 sekunde.

Napisano

lepo lepo - sem se pa nasmejal tetici iz Radia 1, ki je naslov filma prebrala "ru? van".

33112_1.png

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Ravnokar pogledal Sully (?ude? na reki Hudson) ... odli?en film ... 

Pred kratkim pogledal dokaj dobro ocenjeno Netflix serijo Stranger Things ... Sicer je bila gledljiva... ni pa nek presezek... ceprav ima na IMDB oceno 9.0 ... Zaenkrat je bila ena sezona z osmimi poglavji ... 

Mi je pa vsec serija Timeless ... ki ima trenutno po predvajanih 10 epizodah prve sezone pavzo do sredine januarja ... 

Pogresam kaj v stilu Stargate-a ...  sramezljiv

lp

Thomas

image.png

Napisano

Sem vceraj pogledal... oz. vecino filma prespal ;) Bridget Jones baby... to je bolj film za zenske... ;) ... zena je celega gledala... ceprav je ponavadi on tista, ki malo zakinka ;) ...

lp

Thomas

image.png

• 1 mesec kasneje...
  • 2 meseca kasneje...
Napisano

F&F so ?e nekaj ?asa kr neki in samo pretiravanje.

Pogledal pa v zadnjem ?asu:

Arrival: ok zadevca, zame z mal nelogi?nim zaklju?kom

Kong: Fajn brains off&relax filmZdaj v stilo Marvela gradijo nek monsters universe. Tko da ?akam zdaj napovedan Kong vs Godzilla

Assassins creed: mweh, ni? posebnega

Logan: cool film, ?koda da so glih za zadnji film porajtal, da rab bit +18 in da so spravil skup spodobn film. Konc spet zame malo nelogi?en, glede na stripovsko ozadnje. Ampak Ok, razumljivo zakaj. ?koda edino da se Jackman poslovil od vloge, ker bi po moje prav pasalo, ?e bi ?e enega posnel za Deadpool. 

• 2 meseca kasneje...
Napisano

V zadnjih dneh sem si pohledal nekaj filmov po romanih Karla Maya, ki so jih dali na Youtube. Winnetou in se par teh zadev. Ko sem njegove knjige bral, se nikoli nisem znal ustavit, za solske knjige je bilo lazje prenehat in jih odlozit. :D

Ce so vam vsec westerni ter Indijanci, priporocam! :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Ne jo?i, Peter.

Star, ampak dober!

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Napisano

Zadnje dni mal utapljal ?alost in hotu pogledat neki res brain off filmov. In sem pogledal zadnje trasformerje pa Baywatch. ?izs Krajst kaj je to bedarija of filmov. Transformeje je blo prav muka za gledat, Baywatch sem folgal gledat le zarad... no itak je logi?no. :D

Je pa vsaj bil The Hitmans Bodyguard za pogledat.

Se pa ?e neki ?asa spravljam v kino da bi ?el pogledat Dunkirk al pa Valerian. Delno me pa mika da bi ?el pogledat tudi The Dark Tower. Ne vem kak so stla?il 7 knjig v en film, me predvsem to zanima.  Casting tudi ni imel prav nobene logike.

• 2 meseca kasneje...
Napisano

Hacksaw Ridge.

Gibsonova mojstrovina.....

Vceraj gledal, po tvojem nasvetu in bil navdusen! :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Up in the air -

Yes man - 

New life - 

Family heist - 

Overdrive - 

The Man Who Knew Infinity - 

Forrest Gump - 

The great debaters - 

american made - 

The best of me - 

The lucky one - https://www.youtube.com/watch?v=MKqaiQZdv3c

Green mile - https://www.youtube.com/watch?v=Ki4haFrqSrw

Everything everything - https://www.youtube.com/watch?v=0LyEE7eR0nM

The Pursuit of Happyness - https://www.youtube.com/watch?v=89Kq8SDyvfg&t=62s

pa sigurn sm ?e kk?nga pozabu 

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

• 3 tedne kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.