Filmi
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Lahko potem Oktobra naredimo Mazda squad. Bom jst magar medica špilu 😄
-
Ne, je pa izjemoma bolj mirno. Zna biti, da se poznajo dopusti...
-
Jaz moram zdaj nabavit novo boco, torej čist nov plin in vse... pa glede na to, da grem kar dostikrat do sosedov kampovat... Pa veš, kakšne jemljejo? Plavo boco na INI?
-
Uf, dobra s sifonom. Drugače se takole naredi, jaz sem se držal: https://www.hutterer-lechner.com/upload/HL138NH_PZ.pdf Imam pa štiri hladilne konvektorje, ki so priključeni na izmenjevalec, kjer teče čez voda iz vrtine. Mi je pa letos udaril kondenz na enem čez ker se je zamašila cev od konvektorja do tega HL138 sifona. Menda je tudi problem, če je izmenjevalec nov in umazan še kaj od skladiščenja, transporta. Potem se to pri prvih uporabah na veliko spira in zabije te cevi. Se očisti pa je. Pa neka osnovna letna vzdrževanja so nujna. Drugač pa eno priporočilo. Ko je konec sezone je dobro nastaviti klime na funkcijo ventiliranja brez hlajenja in dobro posušiti izmenjevalec, da je manjša možnost plesni. Pa po koncu sezone se ga še osveži, pred začetkom sezone pa očisti s peno.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.