Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Priimku primerno so tudi priklopili pline. :unsure:

Izvajalec je na koncu monta?e vpra?al:"kdo bo podpisal prevzemni zapisnik?"

odgovor tajnice: "Fikfak"

izvajalec: "a zdej me bo? pa ?e ti zajebavala", pa je jezno zaloputnil vrata in ?el.

33112_1.png

Napisano

Slivka garant ve kaj vec o dogodku, magari preko vaskega g. Vseveda :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano (urejeno)

Slivka dobro ve, kaj in kako je na stvari, ker je bil Slivka temeljito izpra?an, katere jeklenke je kam priklopil. Prvo je bila namre? ideja, da smo v energetiki napa?no jeklenko priklopili. ?ele kasneje se je izkazalo, da gre samo za en stativ in da ne more biti napaka z napa?no priklopljeno jeklenko. Zato so g. Slivka pustili pri miru in za?eli iskati drugje...

Kar pa se ti?e Nata?e Fikfak: je ena bolj?ih direktoric zadnjih 10 -12 let v bolnici v ?empetru in resni?no upam, da ne bo zaradi tega "odletela".

Poznam pa tudi tiste, ki naj bi pregledali objekt in podpisali tehni?ni prevzem. Ne bom jokal, ?e koga od njih zgrabijo za vrat... Vem, kako strokovni so in kako strokovno so objekt pregledali. In ne bi se ?udil, ?e bi ?e kak?no re? odkrili ?e na kak?ni drugi in?talaciji in v kak?nih drugih razmerah in situacijah...

Se pa bojim, da bosta na koncu kriva "Ibro i Mujo", ki sta lotala tiste nesre?ne cevi. Vsi tisti, ki so pla?ani za nadzor in pregled, pa se bodo izmazali. Ne bi bilo prvi?...

Popravljeno od Slivka

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Upam, da bodo odgovorni (predvsem nadzorniki) nafukali da bojo do smrti ob?alovali. Pizdarija, toliko nadzornikov in zih xy preverjanj, a nih?e ni? opazil dokler en ne umre. Upam tudi, da bodo svojci izto?ili odgovorne (pa ne Mujota i Hasota) ker naj se ljudje malo zavedajo, da njihova slu?ba ni le dajanje ?tampiljk in kasiranje dr?avnega denarja.  :vskalo:

Napisano

Izto?ili? Koga le?

Prste ima vmes Medicoengineering - po doma?e udbomafija. Tudi lasek na glavi se ne bo nikomur skrivil.

Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.

Napisano

Ej....lp samo meni ni jastno ZAKAj..so to skrivali in komaj po par dneh to objavili tako so rekli na rtv slo,poro?ila ...to je ?udno VSE skupaj,,,,,pa lp

Napisano

Tako kot je videti lahko, to tudi vsak enostavno sabotira ?e ?eli.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/nasilnezi-ze-dlje-casa-ustrahujejo-celjske-dijake-pretepajo-jih-z-bejzbol-kiji.html

Kaj pa, da bi jih VEN poteral, takoimenovani izgon iz dr?ave, a to pa ni opcija? In naj v svoji dr?avci zdraho delajo, od kjerkoli ?e pa? so.  :ph34r:

Napisano

Iz ?lanka in komentarjev je razvidno, da gre za skupino 20tih Albancev, ki se redno zbirajo pred ?olo in provocirajo. Saj druga?e v NM na ?elezni?ki ni dosti bolje, samo da imajo dol bolj cigane. ?al bi se dalo v takih primerih re?iti te?avo le po sistemu "klin se s klinom zbija" ampak kaj, ko jim uradno policija ne sme ni?, miroljubne ?rtve se pa tudi ne upajo organizirati in ma??evati..

Je pa hecno, prijatelj je pred cca 15timi leti samo be?al iz nekega diska?a kjer je bil pretep, se zaletel v policaja in so ga s skinheadi (s katerimi ni imel ni?) vrgli v marico in par kilometrov stran na policijsko vozili ve? kot pol ure. So se fantje baje kar fajn ohladili.  :lol:

Napisano

Simon, se mi je zdel, ko so pisali tuji dr?avljani, da ne gre za Kanad?ane, Novozelandce ali pa Fince.  :zvizga:

Spra?ujem se, kak?en ?lovek mora? to bit, da si posku?a? nekoga podredit z ustrahovanjem in da se iz?ivljajo nad ?olarji. Potem dalje pa verjetno ?redni nagon in je kar je.  :huh:

Napisano

Ej....lp samo meni ni jastno ZAKAj..so to skrivali in komaj po par dneh to objavili tako so rekli na rtv slo,poro?ila ...to je ?udno VSE skupaj,,,,,pa lp

Na televiziji in na internetu je za verjeti samo polovici...

Niso ravno skrivali, samo preden so ugotovili in potrdili, da je res pri?lo do take napake, je trajalo kar nekaj ?asa, ker niso hoteli v javnost dati informacije, ki ne bi bile to?ne. Zadeva je preve? ob?utljiva, da bi nato rekli: "Ups, saj je vse v redu, samo zdelo se nam je."

A to je kar tako vsaka cev direktno pa objemka????

Kakor vem standardi pripisujejo tipske spojke, ravno zato, da ne more priti do pomote, tole je pa na pol narejeno - nedokon?ano, in lahko katerokoli cev priklopi? na katerikoli dovod....

Tole samo deluje tako na pol narejeno, ker to je v kineti in skrito o?em. Da pa monterji ne naredijo napake, je vsaka cev polepljena z nalepkami, s katerih je razvidno, kaj te?e po tisti cevi. No, napake se vseeno lahko zgodijo. To pa mora preveriti ekipa strokovnjakov pri tehni?nem prevzemu.

Tipske spojke pa so na stativu in vsaka ima to?no dolo?en polo?aj - na vseh stativih je na istem mestu. In to so spojke, ki so zunaj in na katere se priklapljajo aparature za oskrbo pacienta. Drobovina znotraj pa je narejena po ceveh, ki jih monterji enkrat zmontirajo, tehni?ni prevzem preveri, da je prav in potem se to ne odpira ve?. Torej ni ve? mo?nosti napake.

Tako kot je videti lahko, to tudi vsak enostavno sabotira ?e ?eli.

Bolj te?ko, ker je potrebno precej specialno orodje, da sname? vse za??itne pokrove, da pride? do njih. In ker je v urgentnih centrih vedno nekdo nekje, to ne more? narediti na skrivaj v eni no?i... Za dodatek pa ima cevovod alarm, ki je vezan na na? nadzorni sistem in se spro?i alarm, ?e kdo zapre ventile. Isto se zgodi, ?e energetiki zamo?ijo in posameznega plina zmanjka. Poleg tega ostane v zgodovini zabele?eno, da je nekdo zapiral ventile in ?e ni zraven zapisa v dnevniku, ki bi to opravi?il, je cel halo. Tako da - to ne more vsak enostavno sabotirati...

Na sploh kdor je tako instalacijo podpisal je idiot (in odgovoren)

Instalacija sama po sebi je, kakr?na je. ?e je opravila tla?ni preizkus, je dobra. Pa? pa kdor je podpisal pregled in dokument, da je objekt tehni?no brezhiben, je pa res idiot. Glede na to, da ga slu?ajno poznam, temu ne morem preve? oporekati... Zanima me samo, kaj vse bo ?e takole "priplavalo na vrh" z leti uporabe... Ker slu?ajno vem, kako so pregledali objekt in koliko ?asa so si vzeli za to in kak?ne preizkuse vse so opravili. To bo ?e pestro...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
Tole samo deluje tako na pol narejeno, ker to je v kineti in skrito o?em. Da pa monterji ne naredijo napake, je vsaka cev polepljena z nalepkami, s katerih je razvidno, kaj te?e po tisti cevi. No, napake se vseeno lahko zgodijo. To pa mora preveriti ekipa strokovnjakov pri tehni?nem prevzemu

A druge opcije pa ni, da lahko v vsakem trenutku preveri? kaj "te?e" po ceveh? Se pravi samo zaupa?, da je dejansko na priklju?ku pravi plin? A ni nobenga merilca, ki bi meril koli?ino kisika v napeljavi in s tem mogo?e spro?il alarm, ?e se recimo pri?akuje 100% O2 a notri je pa nekaj drugega? Recimo imamo merilce monoksida, ki opozorijo s piskanjem, da je koncentracija prevelika a tukaj ni pa nobenega varnostnega sistema, ki bi prepre?il ali vsaj opozoril na napako?

Pred leti so v Italiji namre? ?ele po osmi ?rtvi ugotovili, da je nekaj narobe.

33112_1.png

Napisano

Medvosko krozisce na klancu pocasi dobiva novo podobo... z robniki loceni pasovi ...

IMG_9300-20160324-130418.jpg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Ste prestavili ure? Predvsem tiste, ki se ne nastavijo samodejno... :) 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Uff.....spet ta URA...lp:-):-)

Napisano

Sem premaknil, iz no?ne omarice na omaro...

33112_1.png

Napisano

Seveda. Vstal iz stola, ?el prestaviti iz 2 na 3 in ?el nazaj delat. No? je minila eno uro prej. No?na.press. Nerodno ker potem ob nedeljah, ko delamo 12 ur, se je toliko dlje vleklo. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
    • Verjamem ampak z malo več matre.... 
    • Čestitke za nakup, velik varnih km in naj ti dobro služi 
    • Bodo imeli gorila glass ekrane, ki bodo zdržali silo 34G in bodo neuničjivi, ko bo avto za odpis (totalka), bo ekran še vedno predvajal netfilx film. 🤣
    • Baje, da bo 75" oled. Vmes bosta tudi dva sedeža. Me zanima, koliko časa bodo še tračili te tač skrine noter, za vse, klimo, radio... Po novem bodo gledali pri ocenjevanju varnosti ful to za varnost. Tako,da tej potujoči ekrani ne bodo dobili več kar zlepa 5 ****. 🤗
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.