Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 52 minutami je Nejc1986 napisal:

Na vitrancu vozijo,ne? Ej, a Kitzbuhel Horn si vozil kdaj?

Na žalost nisem. Ti si? 

Napisano
2 hours ago, Alex said:

Smučal sem že tudi po črni progi na Kromplatzu, kjer bodo dekleta letos še tudi tekmovala. Tisto je šele strmina, ko z vrha ne vidiš dna pod zadnjo strmino. 😬

To sem pa tudi jaz prevozil precej let nazaj. Itak seveda kot zadnja voznjo preden se vrnes v apartma. Moram rect da je .... kar pestro no. Nakoncu je bilo ze konkretno zrito in so bili sami puklji kjer pa ni blo je blo pa ledeno. Pa ker je zadnja si se fino zmatran. Naceloma sem se tisih 5km bolj kot ne postrani (board) drsal proti dolini :)

• Haha 1
  • Začuden 1
Napisano
pred 7 minutami je Bossek napisal:

To sem pa tudi jaz prevozil precej let nazaj. Itak seveda kot zadnja voznjo preden se vrnes v apartma. Moram rect da je .... kar pestro no. Nakoncu je bilo ze konkretno zrito in so bili sami puklji kjer pa ni blo je blo pa ledeno. Pa ker je zadnja si se fino zmatran. Naceloma sem se tisih 5km bolj kot ne postrani (board) drsal proti dolini :)

Jaz sem šel ponavadi takoj zjutraj, ko je bila proga še polikana in nič ledena. Vseeno moraš imet kar orenk močne noge za jo presmučati v enem kosu. 

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Na žalost nisem. Ti si? 

Ne. Je pa kitzbuhel Horn na bucketlist za z bajkom letos

Napisano
Pravkar je Nejc1986 napisal:

Ne. Je pa kitzbuhel Horn na bucketlist za z bajkom letos

Misliš, da bo ratalo?... brez cepljenja oz. cepilne knjižice? 

Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Misliš, da bo ratalo?... brez cepljenja oz. cepilne knjižice? 

Upanje umre zadnje :) cepljen bom itak čez manj kot 3tedne še z drugo dozo,tako da je bolj problem, če se tudi s knjižico ne bo dalo iti v tujino.

Napisano
13 minutes ago, gregc88 said:

nejc a sm prov vidu da si ti že cepljen ... a si nad 80?  če jamrajo da še za njih ni dost cepiva.. 🤔 

mogoce je zdravstveni delavec? 🤔

Napisano

Tako je... Sluzbeno sem izpostavljen visokemu tveganju za okužbo.  Je šlo po vrsti,nič se nismo vrivali :)

• Všeč 2
  • Zmeden 1
Napisano
pred 5 minutami je gregc88 napisal:

vseeno, starejsi ki bi jih koronca dejansko loh ubila čakajo iglo, pikajo pa mladce ki jim nič ni.... čudne odločitve pristojnih

Marsikaj je čudnega dandanes. 

Napisano
pred 1 uro je Nejc1986 napisal:

Marsikaj je čudnega dandanes. 

Ti, ti, Nejc, lump, da si vzel prednost enemu starejšemu občanu. Tako se ne dela. 😊

Tebi  se pa ja ne more nič zgoditi s tem prehladom. 😉

Napisano
pred 1 minuto je Alex napisal:

Ti, ti, Nejc, lump, da si vzel prednost enemu starejšemu občanu. Tako se ne dela. 😊

Tebi  se pa ja ne more nič zgoditi s tem prehladom. 😉

Res je.... Sploh ker je tak naval na cepljenja... Kamorkoli pogledam so vsi naklonjeni cepivu.... Nihče ne meša politike... Nihče ne žali farmacevtskega lobija.... 😂

• Všeč 1
  • Haha 2
Napisano
pred 2 urama je Nejc1986 napisal:

Res je.... Sploh ker je tak naval na cepljenja... Kamorkoli pogledam so vsi naklonjeni cepivu.... Nihče ne meša politike... Nihče ne žali farmacevtskega lobija.... 😂

Se strinjam, tud testni zajčki morajo biti. Kaj bi šele bilo, če bi vsi rekli ne. Kako bi potem ugotovili ali je dovolj varno cepivo ali ne.

Me pa resno zanima, a se bodo naši politiki cepili, da pokažejo kako vzorni državljani so.

33112_1.png

Napisano
pred 7 urami je Boss napisal:

Se strinjam, tud testni zajčki morajo biti. Kaj bi šele bilo, če bi vsi rekli ne. Kako bi potem ugotovili ali je dovolj varno cepivo ali ne.

Me pa resno zanima, a se bodo naši politiki cepili, da pokažejo kako vzorni državljani so.

Verjetno pozneje... če bi se že sedaj, bi rekli, da izkoriščajo pozicijo. 

Napisano

Verjetno da res, sploh zdaj k dobava peša. Ampak, še vedno bi jih rad videl, ali bodo za vzgled ostalim, al se bodo potuhnili kot podgane.

33112_1.png

Napisano

Tudi če se bodo cepili ne boš vedel, da so jih z pravim cepivom:zvizga:

• Všeč 2
  • Haha 2

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 43 minutami je FuManchu napisal:

Če se ne motim, so jim že pred časom napovedali, da naj si poiščejo drugi prostor, ker je objekt nevaren za bivanje in ga bodo rušili. Ta objekt ima kolikor vemo tudi lastnika, ki lahko počne z svojo lastnino kar si poželi. Seveda si bodo "umetniki" sedaj morali poiskati drugi prostor, kjer bodo najbrž morali plačevati najemnino kot vsi ostali delavni ljudje. To pa je verjetno problem,ker je lepše živeti zastonj. Nisem pa opazil nobenih biciklistov pri tem dogodku. Aja, tokrat so to storili "njihovi" in ni problema. 😊

• Všeč 3
  • Haha 1

Napisano
pred 44 minutami je Alex napisal:

Če se ne motim, so jim že pred časom napovedali, da naj si poiščejo drugi prostor, ker je objekt nevaren za bivanje in ga bodo rušili. Ta objekt ima kolikor vemo tudi lastnika, ki lahko počne z svojo lastnino kar si poželi. Seveda si bodo "umetniki" sedaj morali poiskati drugi prostor, kjer bodo najbrž morali plačevati najemnino kot vsi ostali delavni ljudje. To pa je verjetno problem,ker je lepše živeti zastonj. Nisem pa opazil nobenih biciklistov pri tem dogodku. Aja, tokrat so to storili "njihovi" in ni problema. 😊

Neeeee,ubogi so.... Umetniki so se tam ukvarjali z umetnostjo, reševali so epidemiolosko situacijo (kar poglej kako lepo se držijo vseh ukrepov)...

Kavico, piškotke pa čaj bi jim morali prinesti... pa vprašati kakšno fasado naj jim naredijo. Pa če se bo tepih kostanjeve barve ujemal z zavesami.... 

Policisti pa kar pridejo nekega lepega jutra in jih pretepejo. Vse,ki so se znašli tam. Ljudje sploh niso provocirali. Saj če pljuvas na policista in uničujes marico ter se ne umaknes na njihove pozive, bi res lahko pričakoval kaj drugega kot uporabo sile....

Sarcasm Off: noben ni dobil za bv.

Napisano
pred 4 urami je Alex napisal:

Nisem pa opazil nobenih biciklistov pri tem dogodku. Aja, tokrat so to storili "njihovi" in ni problema. 😊

Čudno a ne, če pa je to celo bivša fabrka biciklov. Sicer pa zastonj strah pred kolesarji, saj so baje že vsi pomrli od korone, ker so se tolk kužili med sabo. Alex, zdaj lahko mirno zaspiš zvečer v sen pravičnika, ne bodo te več preganjali zdaj, ko jim bodo fabrko biciklov podrl.

Tukaj je največji problem, da je stavba nevarna in v kolikor bi se karkoli podrlo in bi nastradal kak skvoter bi odgovarjal lastnik stavbe. Tako, da tole pač ni hec. Nekako tako, kot si odgovoren kot voznik, če s sabo vzameš avtoštoparja. Če bi prišlo do karambola in se mu bo karkoli zgodilo te lahko svinjsko iztoži.

• Všeč 2
  • Haha 1

33112_1.png

Napisano
pred 7 urami je Boss napisal:

Čudno a ne, če pa je to celo bivša fabrka biciklov. Sicer pa zastonj strah pred kolesarji, saj so baje že vsi pomrli od korone, ker so se tolk kužili med sabo. Alex, zdaj lahko mirno zaspiš zvečer v sen pravičnika, ne bodo te več preganjali zdaj, ko jim bodo fabrko biciklov podrl.

Tukaj je največji problem, da je stavba nevarna in v kolikor bi se karkoli podrlo in bi nastradal kak skvoter bi odgovarjal lastnik stavbe. Tako, da tole pač ni hec. Nekako tako, kot si odgovoren kot voznik, če s sabo vzameš avtoštoparja. Če bi prišlo do karambola in se mu bo karkoli zgodilo te lahko svinjsko iztoži.

Aha, sedaj mi je jasen ta manever. Vlada je v bistvu naročla prijatelju Jankoviču, da zruši to stavbo, ker so noter stacionarni njihovi sovražniki na biciklih. Se je lepo videlo, kako so kar s kamioni odvažali bicikle. 

Napisano

No vidiš... sovražnik nikoli ne spi, sploh pa ne na biciklih. Zanimiva mi je ta vojaška retorika v stilu maršala Twita - kdor ni z nami je naš sovražnik in ga je treba uničit.

33112_1.png

Napisano (urejeno)
pred 5 minutami je Boss napisal:

No vidiš... sovražnik nikoli ne spi, sploh pa ne na biciklih. Zanimiva mi je ta vojaška retorika v stilu maršala Twita - kdor ni z nami je naš sovražnik in ga je treba uničit.

Imaš prav. To se je naučil twito v Kumrovcu. Moraš dobro naštudirati nasprotnika, da mu potem lahko daješ kontre. No, kot smo videli z adnjih par mesecev z kahlo in KULovci nima nekih resnih nasprotnikov tako, da lahko v miru vodi državo do rednih volitev. Aja, bdw, minimalno plačo so dvignili. 😏

Popravljeno od Alex

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.