Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
  dne 21. 3. 2021 ob 22:03 je marko91 napisal:

Sam se koncert Seve manjka

Razširi  

Da se bo folk na polno pritoževal, da so nategnjeni bolj kot ona v tistem pomorskem dokumentarcu. 

• Všeč 1
  • Haha 3
Napisano
  dne 27. 3. 2021 ob 18:22 je FuManchu napisal:

Škoda... 

e6dc94097716a0635617.jpeg
WWW.ZURNAL24.SI

Ford bo z marcem 2022 prenehal izdelovati mondea limuzino in karavana.

Razširi  

Počasi se karavani poslavljajo. 😒

Napisano
  dne 27. 3. 2021 ob 18:22 je FuManchu napisal:

Škoda... 

e6dc94097716a0635617.jpeg
WWW.ZURNAL24.SI

Ford bo z marcem 2022 prenehal izdelovati mondea limuzino in karavana.

Razširi  

Tudi passat in arteon ne bosta dobilanaslednika v limuzinski izvedbi, superb pa ne v karavanski. 

Suvi, Suvi... To se zdaj prodaja... 

• Žalosten 1
  • Jezen 2
Napisano
  dne 27. 3. 2021 ob 18:38 je Nejc1986 napisal:

Tudi passat in arteon ne bosta dobilanaslednika v limuzinski izvedbi, superb pa ne v karavanski. 

Suvi, Suvi... To se zdaj prodaja... 

Razširi  

Tudi športnikov bo čedalje manj zaradi izpustov. 

Tako, da je bodočnost v grdih električnih suvih, z obilico plastike, brez zvoka, z dometom 360km. In cene elektrike v nebu. 

Napisano
  dne 27. 3. 2021 ob 18:42 je Alex napisal:

Tako, da je bodočnost v grdih električnih suvih, z obilico plastike, brez zvoka, z dometom 360km. In cene elektrike v nebu. 

Razširi  

In v car sharingu le-teh.... Skrajni čas da začnemo samo še bejbe gledat namest pleha. :)

Napisano
  dne 27. 3. 2021 ob 18:46 je Nejc1986 napisal:

In v car sharingu le-teh.... Skrajni čas da začnemo samo še bejbe gledat namest pleha. :)

Razširi  

Hm... tudi one bodo čedalje bolj "friznjene" ala kardašijanka z napumpano ta zadnjo. Tudi na tem področju bo šlo bolj proti suvom. 

• Všeč 1
  • Haha 2

Napisano (urejeno)

Razširi  

Še je kanček upanja z dežele vzhajajočega sonca:jupiii:

2022 Nissan 400Z: What We Know So Far (caranddriver.com)

Popravljeno od FuManchu
  • Všeč 2
  • Ljubim 1

N7rRRL1.jpg

Napisano
  dne 27. 3. 2021 ob 18:48 je Alex napisal:

Hm... tudi one bodo čedalje bolj "friznjene" ala kardašijanka z napumpano ta zadnjo. Tudi na tem področju bo šlo bolj proti suvom. 

Razširi  

Ja, ratujejo bolj plastične od plastenke. Potem pa po FL mislijo da so nova generacija... Eee, jbg, vsem nam letijo leta. :)

Napisano

Razširi  

Ne sam to... v električnem avtu je 80kg bakra. A imamo sploh take zaloge, da bomo lahko zamenjali vse na elektriko? Bo pa cena očitno poletela v nebo, Strojani pa tud.

• Všeč 2
  • Haha 1

33112_1.png

Napisano (urejeno)

Zgleda še bo nekaj od tega snega, ki je napovedan...:blink:

Popravljeno od FuManchu

N7rRRL1.jpg

Napisano

Jup jup, pa vreme se spreminja noro hitro!

Pri nas ob pol petih zjutraj +3,6 stopinje! Aha, sadno drevje bo preživelo! Ob pol sedmih -1,8 stopinje, sneži, piha na polno celo noč... :(

Napisano

Še slikica z dvorišča... :)

IMG_20210406_083539.jpg

Napisano
  dne 6. 4. 2021 ob 7:55 je Bini napisal:

Za doma jih ne rabiš. 😁

Razširi  

Se bo šlo mal zapeljat okoli, da se bom lahko po prsih tolkel :" u, tle pa z letnimi nebi šlo... Najbrž... Verjetno...". :)

Napisano

Dokler je nekak kontakt z asfaltom (brozga) se da tud z letnimi dokaj normalno. Če pa bo sneg pol pa se vidi razlika.

Mi je pa najbolj smešno to, da celo zimo sem se po kopnem vozil in ne vem, če sem 30 minut imel vseskup vožnje v snegu. Zdaj pa k bi rabu mam pa letne gor - nice :bravo:

• Všeč 1
  • Haha 1
  • Žalosten 1

33112_1.png

Napisano
  dne 6. 4. 2021 ob 8:33 je Boss napisal:

Dokler je nekak kontakt z asfaltom (brozga) se da tud z letnimi dokaj normalno. Če pa bo sneg pol pa se vidi razlika.

Mi je pa najbolj smešno to, da celo zimo sem se po kopnem vozil in ne vem, če sem 30 minut imel vseskup vožnje v snegu. Zdaj pa k bi rabu mam pa letne gor - nice :bravo:

Razširi  

Jaz sem tudi samo kakšnih 10km naredil letos v snegu. Ampak nikoli ne veš kje te v ovinku čaka kakšna zaplata snega. Zato so pri meni zimske pozimi nekje do konca aprila in potem letne. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Lepo, ampak na našo žalost (ali mogoče srečo😀) smo na Mazda forumu. In da ne bo slučajno kakšen mazdaš šel iskati, kje v menuju lahko to najde... Težko primerjamo Mazde z Mercedes AMG, za nas so seveda boljše Mazde, čeprav povprečno stanejo vsaj 3x manj 😁. Za tako ceno pa še morajo dodati kakšen senzor ali dva.... Še vedno, če ni zadovoljstva, pa lahko zamenjaš AMG za Mazdo 🤣
    • Ma kakšne puške! Vsak pol flaškona vodke (če bo, če ne pa samo vode), potem bomo zakričali "Zdravstvujte", vzeli vile in bajonete (nekateri mogoče lopate) in bomo tekli "na juriš"...    Mislim, koliko pušk pa je v Sloveniji na razpolago, da jih bomo vzeli? Mislim, da so lovci bolje opremljeni kot Slovenska vojska...
    • TELEFONSKE generacije, kamorkoli pogledaš, tudi za volanom in na semaforjih, ko rabi 200 let, da potem SPELJE :(((
    • @Mraušk Mčk eh nebuloze govoriš, eni lahko majo zic iz betona in delajo 300km pa ne čutijo....🤣🤣   Najožji, kar ga lahko dobiš je od selle italia 130mm ta naj bi bil za širino riti 11cm +- imaš tudi drug model mislim, da SLR, ki j 135mm. Kolk je ta ergon dejanako širok v mm?
    • Iz trde plastike zici večino niso bili, niti pred dobrimi 4. desetletji. Imel sem Bataglina cestaka 86 letnik, takrat so bili sedeži Concor norma.  Ampak kot mulc bi takrat lahko prenesel karkoli.   Moja trenutna težava je obrabljenost kolčnih sklepov, kar povzroča stalno vnetno stanje ovojnice sklepov in vpliva tudi na sedalne kosti - tiste ki imajo kontakt z zicem. Ne ni vseglih kakšen zic imaš. Tudi če si čisto zdrav ni vseglih.   Če se voziš s trekingom po ravnem, je težko ugotoviti, da so, naprimer, nekateri zici dobri za spuste...   Širino riti sem nameril 11.5 cm - Ergon ki sem ga kupil je 9-12cm pa mi je rahlo širok. Zanimivo, da na otip je precej trši kot večina zicev, ki so samo plastika prevlečena s peno. Ko ga obremeniš z dlanjo, se, za razliko od večina zicev, ki so samo plastika prevlečena s peno, upogne.  Original (ne prav poceni) zic na Canondale niti slučajno ni nudil nekih užitkov na daljših spustih. Sedaj sem prav zadovoljen, da se da na novem zicu premaknit rit tudi mal nazaj. Je sicer občutek kot da sediš na dili, samo da za razliko od drugih zicev, tu rit ne boli.         
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.