Z M A J Napisano sreda ob 13:24 Prijavi Napisano sreda ob 13:24 pred 5 minutami je Bini napisal: Mene pa res zanima kolikokrat v enem letu se bo ta alarm v sploh oglasil razen v soboto 🤔 Najboljše da NIKOLI (več). 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano sreda ob 13:25 Prijavi Napisano sreda ob 13:25 Bolj je strah, da ne bo ta alarm izkoriščali tud za napoved malo večjega dežja. Al pa kakšne druge manj pomembne stvari in bo cingljalo do nezavesti. Pol si bodo res ljudje to trajno izklapljali. Verjetno arsov rdeči alarm ni take stopnje, da bi moral biti pušan na telefone, se pa hitro zgodilo, da bi nekdo tudi na to pomislil in preventivno mal pošiljal naokoli. Ker v takem bo izgubila cela zgodba svoj smisel. 2 1 Citiraj
Z M A J Napisano sreda ob 14:21 Prijavi Napisano sreda ob 14:21 Glede na to, kako so "lepo" zožali že prej ozko grlo od Domžal proti Prestolnici oz. obratno, se bo tole redno dogajalo, zastoji pa bodo čedalje bolj živce parajoči Štajerska avtocesta zaprta pri Zadobrovi zaradi nesreče | 24ur.com WWW.24UR.COM Štajerska avtocesta je zaradi prometne nesreče popolnoma zaprta na razcepu Zadobrova iz smeri Domžal. Nastajajo tudi obsežni zastoji po... 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano sreda ob 19:54 Prijavi Napisano sreda ob 19:54 To obvestilo naj bi bilo z najvišjo stopnjo in ga menda ni možno izklopiti v nastavitvah telefona 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tilen5 Napisano četrtek ob 04:29 Prijavi Napisano četrtek ob 04:29 (urejeno) Sem mislil da je tovorni promet preusmirjen na fernetiče zdej ko so rebrnice zaprte. Od Ajdovščine naprej dobesedno kolona 1km+ kamijonov tujcev. En drug za ritjo so si vozili. Sem v Selu se komaj vključil na pas za izvoz... Popravljeno četrtek ob 04:32 od Tilen5 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano včeraj ob 13:24 Prijavi Napisano včeraj ob 13:24 DVOJNA zmaga naših pajkic Janja Garnbret z najboljšim dosežkom | 24ur.com WWW.24UR.COM Med finalistkami svetovnega prvenstva v športnem plezanju v disciplini težavnost v Seulu so tudi tri Slovenke. V odločilni del tekmovanja v... 4 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami A se jim je kaj zataknilo al smo mi v MONG toliko za cajtom, da nismo (še) dobili nobenega SMSa? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
etcho Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Jaz sem dobu 3x, ampak ni blo slišat. Je pa res, da sem bil na območju z švoh signalom. Citiraj
Bini Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Če ni omrežja ni obvestila, dobiš ga ko boš v omrežju. Sprobano iz prve roke..... 😁😉 Signala pa nisem imel zaradi območja kjer raste tole.... Citiraj
Tilen5 Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Kolk kilc je tle ? Zdravo za prijavo? 1 1 Citiraj
Jest Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Zdajle so poslali še za tiste, ki prej niso dobili Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
godlike Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 2 urama je Slivka napisal: A se jim je kaj zataknilo al smo mi v MONG toliko za cajtom, da nismo (še) dobili nobenega SMSa? Telekom sem dobil šolsko. Ne vem pa zakaj 2 komada? Ker imam 2 sima? Ostali A1/Telemach nič. No A1 je priletelo 5 min nazaj. Beleži se tja noter, kot sem rekel. Torej se more dat tudi tam vgasnit. Sem že pozabil, kdo je hotel telefon razbit, ker ga je tega strah. Citiraj
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Ob 15:40 dobil SMS - v angleščini... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano pred 59 minutami Prijavi Napisano pred 59 minutami K si pa kmet s hribov doma al kaj že ponavadi napišeš Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano pred 7 minutami Prijavi Napisano pred 7 minutami pred 53 minutami je Slivka napisal: Ob 15:40 dobil SMS - v angleščini... Klikneš spodaj obvestila in boš imel v Slo. pred 2 urama je Bini napisal: Če ni omrežja ni obvestila, dobiš ga ko boš v omrežju. Sprobano iz prve roke..... 😁😉 Signala pa nisem imel zaradi območja kjer raste tole.... 10 nas je blo za 2 uri v hosti in nebo nič od tega...😁 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.