FuManchu Napisano včeraj ob 04:27 Prijavi Napisano včeraj ob 04:27 Kar so bedaki izvolili to imamo. Žal. Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 04:57 Prijavi Napisano včeraj ob 04:57 Cepljenje za gripo in kovid je v polnem teku a kaj, ko udeležbe ni.... Smo najpametnejši v Evropi po precepljenosti..... 🫣 1 Citiraj
Jest Napisano včeraj ob 05:26 Prijavi Napisano včeraj ob 05:26 pred 28 minutami je Bini napisal: Cepljenje za gripo in kovid je v polnem teku a kaj, ko udeležbe ni.... Smo najpametnejši v Evropi po precepljenosti..... 🫣 Mogoče zato, ker ne verjamejo vsi reklamam ... 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano včeraj ob 06:00 Prijavi Napisano včeraj ob 06:00 (urejeno) pred 2 urama je Jest napisal: Mogoče zato, ker ne verjamejo vsi reklamam ... Možno, da imamo slabše reklame kot tam gor 😁 Popravljeno včeraj ob 08:03 od Bini Citiraj
Boss Napisano včeraj ob 08:09 Prijavi Napisano včeraj ob 08:09 pred 3 urami je Bini napisal: Cepljenje za gripo in kovid je v polnem teku a kaj, ko udeležbe ni.... Smo najpametnejši v Evropi po precepljenosti..... 🫣 A ti si šel... mislim za oboje? 1 Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 09:50 Prijavi Napisano včeraj ob 09:50 pred 4 urami je Bini napisal: Cepljenje za gripo in kovid je v polnem teku a kaj, ko udeležbe ni.... Smo najpametnejši v Evropi po precepljenosti..... 🫣 Mi smo najpametnejši v marsikateri stvari, kjer bi se lahko zgledovali po zahodu. Ne, mi se zgledujejomo po... Citiraj
Boss Napisano včeraj ob 10:27 Prijavi Napisano včeraj ob 10:27 pred 36 minutami je Alex napisal: Mi smo najpametnejši v marsikateri stvari, kjer bi se lahko zgledovali po zahodu. Ne, mi se zgledujejomo po... Isto vprašanje kot Biniju...si šel in zakaj ne? 1 Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 11:02 Prijavi Napisano včeraj ob 11:02 pred 34 minutami je Boss napisal: Isto vprašanje kot Biniju...si šel in zakaj ne? Mogoče ja, mogoče ne. 1 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 11:41 Prijavi Napisano včeraj ob 11:41 pred 3 urami je Boss napisal: A ti si šel... mislim za oboje? Se že dogovarjam.... 👍 1 Citiraj
Bini Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami pred 1 uro je Bini napisal: Se že dogovarjam.... 👍 Kaj je smešno.... Citiraj
etcho Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama (urejeno) Vlada bi podaljšala veljavnost vinjet in odpravila njihovo uporabo na obalnih hitrih cestah WWW.RTVSLO.SI Vlada predlaga, da se zaradi številnih del, ki se trenutno izvajajo na slovenskih avtocestah, z interventnim zakonom za štiri mesece... Naj še pokomentiram to poved: "Ob tem se je vladna ekipa na seji v Murski Soboti seznanila tudi s tem, da se bosta obalni hitri cesti H5 in H6 prekategorizirali v glavni cesti, zaradi česar s 1. januarjem 2026 uporaba vinjete tam več ne bo potrebna. Iz ministrstva za infrastrukturo, ki je bilo zadolženo za prekategorizacijo, so sporočili, da je ukrep predviden kot začasen do izgradnje hitre ceste Koper–Dragonja." To pomeni, da smo za nadaljnih 20 let mirni, kar se tiče vinjet, ker prej hitre ceste ne bomo videli. Pobuda o izgradnji je bila podana že davnega leta 2004. Popravljeno pred 2 urama od etcho Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 43 minutami Prijavi Napisano pred 43 minutami (urejeno) Dol z holobom. Kar sam naj se vozi s staro vinjeto, jaz hočem novo. Popravljeno pred 42 minutami od Mraušk Mčk 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.