Aktualni dogodki!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Vsake toliko pogledam sem, vsakič preberem samo zadnjo objavo in vsakič trofim na objavo, pri kateri si mislim: pa ta sigurno samo trola, gotovo ne misli resno... @Boss, še dobro, da koji kurac iz tuđine sploh ima volju se ukvarat z nami pa glasovat. Jer oni še govore pravu sloveštinu in njihov mozak ne pozna izraza 'vukojebina'. Mi smo se pa že asimilirali... Nismo se pa še popolnoma asimilirali. Ker če bi se, bi sprejeli srbski način razmišljanja: kjer je Srb, tam je Srbija. Nam se pa za naše Slovence gladko jebe, če živijo v tujini...
-
Danes sem v salonu v živo ogledal CX5. Za na cesto je še niso imeli pripravljeno in sem samo sedel v njej. Pozitivno: - udobni sedeži - prostornost v notranjosti - prostornost prtljažnika Negativno: - ceneni materiali v notranjosti - cenen volan - odsotnost fizičnih tik in vrtljivega gumba - cenen oz. vizualno dolgočasen ekran voznika-števec - osrednja tablica deluje kot, da bi bila bolj namenjena sopotniku, saj je centrirana popolnoma ravno, torej ni nič rotirana proti vozniku in je zelo moteče ker ne gledaš direkt vanjo ampak jo gledaš v bistvu s strani. Seveda je nameščena globoko pod voznikov ravni pogled. - celotna notranjost ni delovala nič "premijsko" oz. vizualno všečno, kot so nekatere prejšnje generacije Nevtralno: - zunanja oblika nič kaj vau, sam ne morem rečt, da je slabša kot prejšnja generacija. Pod črto: - ni me navdušila, najbolj razočaran sem bil nad ceneno notranjostjo in pomanjkanjem mazdinega občutka za stil. V bistvu sem bil srečen ko sem se usedel nazaj v svojo M6.
-
Pa koji kurac mora nekdo iz tujine glasovat na Slovenskih volitvah... pa še stroške mu moramo vrnt... pa ta kurji mozag je čist prtegnjen. Volilec je lahko samo tisti, ki ima slo državljanstvo in ima stalno prebivališče v SLoveniji. Odločamo se o stanju v Sloveniji in ne v Avstraliji, Argentini in drugih vukojebinah. No je - enga klovna zamenjali z drugim... Tole je res en cirkus. Zdej bo pa moral uslugo vrnit in pomagat Jajotu sestavit vlado... kako predvidljiv scenarij ... Virant mu je že čestital.
-
Kmalu bomo videli še zadnjo etapo: zaviranje od 40.000 km/h do 0 km/h. Če se jim "zavore' ne pregrejejo, bo vse v redu. Si pa lahko mislim, da so zgoraj malo živčni, glede na to, da pri prvi kapsuli ščit ni preživel tako, kot so pričakovali in da so spremenili vstopno pot, pa je niso prej preiskusili... Saj so strokovnjaki pri NASI, ne da ne, ampak pri vesoljskih avanturah gre hitro lahko kaj narobe...
-
Ne obračaj besed... Zamenjaj zadevo z black CUbe le v toliko, da se tile izraelci sestajajo z Golobom in inscinirajo sestanke z njihovimi ljudmi za potrebe škodovanja. Tu ni vodkarjev ampak so židje. Na to ne odgovoriš. Ne vem kako pa naj ti napišem, da je izdaja, kakršnokoli sodelovanje s tujimi državami, tujimi službami z namenom škodovanja Sloveniji ali pa političnmi nasprotniki zaradi pridobivanja lastnih koristi. Tole sem napišal že n-tič pa očitno selektivno bereš. Na isti ali podoben način jajo sodeluje z Orbanovimi tajkuni, ki mu dajejo denar zato, da bodo od njega potem imeli koristi, ko je na oblasti. Ravno tako je sodeloval s Sanaderjem, pa malo z bosanskimi dijanami in spački. Kdor koli sodeluje s tujci za namene lastnega okoriščanja oziroma, da mu le ti pomagajo in da ga posledično potisnejo v dolžniško razmerje (ja slej kot prej bo moral "usluge" vrnit ali odplačat) je zame en navaden kvizling. Velja za kogar koli v Sloveniji, da ne bo pomote. Noro, pa Jajo je sam priznal, da se je z njimi sestajal pa mu tu to ne verjameš... na drugi strani je pa neko čenčanje oseb, ki obtožujejo nekoga drugega pa je ziher res al kako. A resno ne vidiš razlike al si tako hudičevo zasleplejn z neomadeževanostjo nekega metuzalema med politiki s tolk masla na glavi, da bi lahko fabrko putra odprl in samo od devidend živel.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.