Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Moja Galuna ma pri 9-ih leth se zmer garancijo, to je mo?n vrjetn sam pr mehankarju PELKU! :danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Moja Galuna ma pri 9-ih leth se zmer garancijo, to je mo?n vrjetn sam pr mehankarju PELKU! :danzoman:

Ne zato, ampak ker stalno menja? dele za nove.... :harhar:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Hja - Reno elektronka je DO JAJA! :vesel::vskalo:

Napisano

izbacil 300 eurodolarjev za material za velki servis... v bistvu gre tole v jamralnik ?!

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Dans 1.u ?ivlenju kupu praln pra?ek in meh?avc! :P

Napisano

Dans 1.u ?ivlenju kupu praln pra?ek in meh?avc! :P

Haha, a res? :bravo:

Sem pa par dni nazaj bleknil eno neumnost. Mi re?e moja draga, da bo rabila meh?alec za dojen?ke, jez pa njej nazaj, kaj a na svet ne pridejo dovolj mehki. Pa me je sam prestrelila s pogledom. :P

33112_1.png

Napisano

Po?trihal feltne. ?eprav glede na to, da me je ?as basal je rezultat bolj za v jamralnik ampak ?e vedno so lep?e kot prej (vse popraskane). Itak bojo ve?ino ?asa ?e dodatno temnjene od bremz. :P

Napisano

Kot sem napisal, ni ne vem kaj. Rezultat je nekje vmes med unimi, ki ?trihajo na gumah in profiji, ki naredijo lep?e. :blush:

?ist ql je :)

Napisano

:bravo:

a si isto kot na crnih delal, samo bolj natancno?

kaj si jih dal speskat al samo pobrusit?

jaz bom tut to cez poletje...

ni tok slabse kolikor je cenejse :bravo:

ne no, res je dobro narejeno.

to navadne akril lake ? pa spodi primer cez pa clearcoat? vmes brusis, na koncu poliras?

Napisano

Letos sem rihtal samo sprednjo stran. Opral ?imbolj (Meglio) zmatiral z vodobrusnim papirjem sprednjo stran (in rob ker se ga tudi nekaj vidi) ter vse fajn opral. Potem sem razmastil z red?ilom, po?akal da izhlapi ter po?trihal v ?prickit. Danes sem ga zbrusil z vodnim ?mirlgnom 1500, opral, posu?il ter po?trihal do konca. Mogo?e prehitro, bo pokazal ?as. V glavnem ?ez sem vrgel metalik, opral pi?tolo, po?akal ?e malo pa brezbarven lak.

Napake? Na eni feltni (levo zgoraj) sem preve? zalil in je malo stekla barva). Pokrov?ke sem prijel v roke in po?trihal in ko sem lakiral mi je en padel dol (seveda na na?pricano stran :vskalo: ) in se malo vidi. Zaenkrat ne bom popravljal.

Barve imam ?e za 8 felten tako, da tudi ?e se mi zazdi drugo leto jih lahko dam speskati, ter lep?e zrihtam ter po mo?nosti ko bo topleje ali pa kje v pe?i. Zdajle me namre? najbolj skrbi koliko ?asa se bo lak su?il ker je mraz.

Stro?ki so bili pa res minimalni. :)

Napisano

cool.

daj napi?i kero barvo ma? al pa fotkaj piksno.

jaz mam kolega ko ma peskalnik doma... bom se zategnil do njega, mam 2 kompleta OEM felg pa bom na letnih copatkih zimske felge po?trihu... pa jih obrnu pol. :bravo:

oz ?e bom avto rihtal bo tk razstavljen en mesec :D

naro?il rde?o desno meglenko iz UK :bravo::bravo:

to bo veselje z rikverc lu?jo <_<

Napisano

Na?el 20 ? v ?epu jakne, za katere nisem niti vidu da jih mam! :vesel:

Napisano

JG: super ne :bravo: pri moji jakni je obratno ponavadi "tu mam se 20e" - not. :danzoman:

symon: fak narobe prebral.. kak mas pa pistolo skup narjeno? kok te je prislo? Lahko na PM :)

ja pol mors tak met kompresor tud, si lahko se peskalnik skup naredis :blush:

Napisano

Google je zakon.

Sync dela na vse(telefone, ra?unalnike,..., samo na?telat ga mora?, jebesh outlook in ostale odjemalce thundrbird je zakon !

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Juhu,..zdej se kon?no pri nas dobijo oreo pi?kotki pa hagen-dash sladoled,...

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Juhu,..zdej se kon?no pri nas dobijo oreo pi?kotki pa hagen-dash sladoled,...

Hagen dazs jest pri nas kupuje ?e celo ve?nost (ok res za posebne prilo?nosti, ?e je res huda bejba v igri...hahaha), se ga ?e dolgo dobiti v Sparu in Mercatorju (kar nekaj okusov)...cena pa itak ubita?na ampak je top shit sladoled :bravo::bravo:

Napisano

Hagen dazs jest pri nas kupuje ?e celo ve?nost (ok res za posebne prilo?nosti, ?e je res huda bejba v igri...hahaha), se ga ?e dolgo dobiti v Sparu in Mercatorju (kar nekaj okusov)...cena pa itak ubita?na ampak je top shit sladoled :bravo::bravo:

A res? Js sm ga ?ele ka?en teden nazaj opazila v mercatorju,..ker sem se dobesedno zaletela vanjga zraven sadja in zelenjave :D Sem iskala kavnega pa ga nisem najdla, samo jagoda, vanilija in pi?kotek,...a si ga ti mogo?e kje vidu?

Aja pa ups,..sm zajebala ime firme v navalu navdu?enja :blush: my bad :party0035:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.