Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
  je Deeyan napisal:

ej Lumpi, bi lohk ti speku takle lip? :D

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=4258&st=680

Mislim da mu lahko tudi kaj te?jo nalogo nalo?i?. :jupiii:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
  je JozaGulikoza napisal:

Mislim da mu lahko tudi kaj te?jo nalogo nalo?i?. :jupiii:

mi je ?ist ql tole, U-style pa zrihta papirje pa je to to :jupiii:

Napisano

Z M A J - sem postal, by Ajvar-je, ole ole! :cheers::jupiii: (K ZMAJ)! :ouje:

Napisano
  je Z M A J napisal:

sva?ta :dudek:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

U-style mi je v par minutah odgovoril, da je ZELO zainteresiran za sodelovanje! :ouje::vesel:

Napisano
Napisano

Pelka sem isto zdele malo spra?eval, ODGOVOR JE ENAK PREJ?NJEMU! :hohoho::jupiii:

Napisano
  je Deeyan napisal:

ej Lumpi, bi lohk ti speku takle lip? :D

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=4258&st=680

?lo bi, zdaj ko mi ena mazda stoji, jo lahko kamot uporabim za upasanje odbija?a. Ker ?e odbija? pe?em dol z avta se pri monteranju zvija in hitro popoka ko se ga ?ravfa gor :)

panoramska.jpg
Napisano
  je Z M A J napisal:

Pelka sem isto zdele malo spra?eval, ODGOVOR JE ENAK PREJ?NJEMU! :hohoho::jupiii:

kok je potem popusta pri njemu? :D

www.trziskisladoled.si

Napisano

?e nisva ?ist dorekla (ker kluba ?e nimamo) ampak pomoje da 10% bo zihr (na storitve, kar material je pa? material in cena kak?na je). :)

Napisano
  je Z M A J napisal:

Si pa oseba na forumu z dale? najve? razli?nimi imeni - a se ?e spomni? kak?en nick si mel ?ist na za?etku? :blush:

33112_1.png

Napisano

Hehe, Boss (k zmaj). :jezicek:

Danes je bil uspe?en dan, pa z ustanovno ekipo smo spet pogruntal par novih varjant kaj nardit, le Clemen u?iva v Kanegri in je verjetno pirjen, tko da ga nimam na liniji. :cheers::hohoho:

Napisano
  je YavarYe X6V6 napisal:

?e nekaj iz slova?ke. :hudicek:

Stari, mal sm razo?aran ... :blink:
I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Napisano

Morda malo ?udna pohvala.. pri?el iz Maribora z vsemi tablicami :rolleyes:

Je pa o?itno nekdo zamenju moj avto za pepelnik in je ugasnu ?ik na njem.. na sre?o je to naredu na plehu in ne na strehi :whatever:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano
  je Don napisal:

Stari, mal sm razo?aran ... :blink:

zakaj bi pa ti bil razo?aran?? razlog

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Kvalitetno se odpo?il v Waservagi (kot bi rekel na? Clemen)! :cheers::jupiii:

Napisano
  je tubitele napisal:

Morda malo ?udna pohvala.. pri?el iz Maribora z vsemi tablicami :rolleyes:

Je pa o?itno nekdo zamenju moj avto za pepelnik in je ugasnu ?ik na njem.. na sre?o je to naredu na plehu in ne na strehi :whatever:

A nima? nobenga druzga avta za v MB hodit - tole namre? ni ve? sme?no ... sej ve? nevo??ljivost zarad lepega avta pa ?e LJ tablce in je recept za narest pizdarijo. :(

je Deeyan napisal:

Madrid zmagu v Barceloni, vesel ko ZMAJ!!! :aaaaa::cheers: (pi?em v Borutovem imenu) :D

hehe... a zato dolg fris od brata moje bolj?e polovice - priceless :jupiii:

33112_1.png

Napisano
  je Boss napisal:

A nima? nobenga druzga avta za v MB hodit - tole namre? ni ve? sme?no ... sej ve? nevo??ljivost zarad lepega avta pa ?e LJ tablce in je recept za narest pizdarijo. :(

:bravo:

edino dodal bi ?e korak ve?: kupm avto za po Mariboru + najamem kako pocen gara?o v okolici in ga mam not parkiranga. Ko grem spet gor delat pa miato parkiram v gara?o in se z 'nadomestnim/kamufla?nim', ki je po mo?nosti obdarjem s ?tajerskim stajlingom in MB registracijo, peljem zadnjih 5km max.

Da bi mx5 doma pustu in se s ?imerkol drugim vozil sam zato ker ?vimo v sloveniji pa ne bo ?lo in si tut ne bom nikol pustu da mi to pride tolk do ?ivega :angry2:

Ok dost filozofiranja, po?as bo treba it spat :closedeyes:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Something wierd happend on forum. :hudicek::hudicek::hudicek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano
  je YavarYe X6V6 napisal:

Something wierd happend on forum. :hudicek::hudicek::hudicek:

npr., da je nastala tema Mazda klub? :P

@Tubi, ?imprej zamenjaj tablce in si dej neke X (npr. kake KP :D)

Napisano
  je Deeyan napisal:

Madrid zmagu v Barceloni, vesel ko ZMAJ!!! :aaaaa::cheers: (pi?em v Borutovem imenu) :D

OLE OLE! :cheers:

Napisano
  je Z M A J napisal:

OLE OLE! :cheers:

hehe ti kar privo??im zmagoslavje, da ne bodo samo forumski navija?i Barce visoko dvigali glave.

33112_1.png

Napisano

Mah, sej ni mi to glih najva?nej?a zadeva, ampak naj se tudi malo zamenja scena a ne (bomo vidli kako bo v LP, ?e se spet sre?ata stara znanca)! :cheers:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Ni samo v glasbi ta problem. Pred leti, ko smo še ročno sestavljali spletne strani, smo poznali kodo, jo gradili iz nule navzgor. Zdaj pa bo že "nečak od frenda" naredil v Wordpressu (pobral najbolj všečno predlogo, malo priredil barve ...) za eno pijačo.
    • Tudi 500 konjev ne nadomesti enega osla.
    • 10/2022, 18.000km. Do subvencije 3000 si po novem razpisu upravičen, pogoji se niso spremenili, torej prva registracija 1.11.2021. Če gledaš samo ceno, potem boš z 11/2021 nekje na 14-14.5 v Nemčiji. Pa obvezno mora imeti Advantage paket, ker sicer nimaš matričnih luči in električnega sedeža in še kar nekaj zadev. Bo pa to enofazno polnjenje in samo garancija na baterijo, če je bil ustrezno servisiran. Bo pa po mojem mnenju ta razpis precej hitro pošel, tako da če ga želiš izkoristiti, pohiti z nabavo.
    • Daj @mtl malo napiši kateri letnik si vzel, koliko km in koliko te je avto prišel, ker sem jih tudi sam gledal. Moram sedaj preveriti če se je z novim razpisom spremenilo kaj leto izdelave za subvencijo. Lahko pišeš tu PM če ne želiš cene objavljati
    • Sam se naredil okoli 80kkm z Bridgstonkami, pa sem imel še cca 5 mm profila; zgleda da se zelo malo obrabljajo. Samo ko sem se enkrat po dežju normalno peljal in mi je v ovinku nenapovedano "spustila" sem jih takoj zamenjal za GY A6 ... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.