Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Se moram pohvalit, da sva skupaj s Postojn?anom po imenu Liv dobro izpeljala sre?anje "beton-meet"...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Preizkusil "Collision warning (without auto brake)" - https://www.youtube.com/watch?v=QDfSsckIP4c in delovanje zavor! Deluje vse 100%   :rispekt:  :rispekt:  :rispekt:

Na kratko: pri 100km/h v koloni na obvoznici sem za trenutek pogledal na radio, "Collision warning" zapiska, ko pogledam naprej kolona stoji pred mano. 

Na polno pohodim pedal zavore in v trenutku sem se ustavil. Kljub ABS in novim gumam so gume zacvilile. Vse iz zadnjih sede?ev seveda na tla (na sre?o imam samo eno jakno in par ne nevarnih zadev).

Napisano

Wikend! Uzivejte ga na fertig! :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Sem ?la v Fructalovo tovarni?ko prodajalno. Kupila sem 153 litra ne najcenej?ega soka in dva kilograma Frutabel. Za vse skupaj sem od?tela le 154,98?.

Sok ima ceno od 0,65 do 1,45? za liter.

Saj mogo?e kje kdo dobi kak?en sok cenej?e, ampak Fructal je pa le Fructal...

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Napisano

Ja ?al je res tako... kvaliteta je padla od kar si ga lasti srbski Nektar tak, da trenutno je najbolj?i slo sok od Dane.

33112_1.png

Napisano

Se ne strinjam.Za moje pojme je Fructal ?e vedno top med sokovi. Je pa res,da se mu Dana hitro pribli?uje.

Mogo?e imate nekateri pomisleke, ker ni ve? v slovenski lasti. Saj tudi Radenska ni pa ni ni? izgubila na kvaliteti.

Napisano

400litrska truga na strehi je ?e polna, ?e 610 litrov prtlja?nika do konca nafilamo. Pa seveda sixpacke za balansiranje te?i??a med prednje in zadnje zice... Jutri gremo v lijepo njihovo. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Jaz pa sem ?e v Dalmaciji :) In uspelo mi je brez truge pa imamo pasji box in poganjal?ka in to za 14 dni dopusta:)

Ej...super...mi smo tudi ?e na dopustu Dalmacija...Dugi Otok.samo Mazdurina,je pa res nabasana,do konca..kaj,?e?...otroci in itd...lp

Napisano

Kaj zdej to, vsi na dopustih...ja kdo bo pa delal ? :)

Ja ...eni prej drugi kasneje...he he tako ,da ni GU?VE...lp:-):-):-)

Napisano

U?ivajte!: )

Ok...hvala bomo maximalno..lp

Napisano
Napisano

Kon?no mamo dva taprava avta pr bajti :D

b274821e785c8d92c21a7840676ff79e.jpg

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Eni ?e raje po?akamo da se voda ?e malo segreje :)

Morje je ze odlicno ... Temperature so ze okoli 26 stopinj...

http://vrijeme.hr/aktpod.php?id=more_n

Tudi sam ravnokar uzivam v Dalmaciji (Pakostane)... ;)

post-10-0-72101600-1466982998_thumb.jpeg

Fino je, ker se ni neke hude guzve...

post-10-0-05421100-1467004926_thumb.jpg

post-10-0-35494800-1467004949_thumb.jpg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Pre?ivel fantasti?en wikend in to na vseh podro?jih.  :ouje:  :wub:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

To?no tako... mi sem pa na Pa?manu v Tkonu in je voda res od 25 in celo do 27?C , pa lastna pla?a, mivka, le?alniki, sen?ka pod borovci, ljudi pa glih toliko, da nima? ob?utka osamljenosti. Od kar so pa "za dom spremni" dejansko od?li domov se je pa ?e dogajanje v mestu normaliziralo in ni ve? ob?utka, kot da je finale ?ahovskega prvenstva.

Moram pa pohvalit Hrvate, ker tukaj res niso dvignili cen ampak so na ?isto sprejemljivem nivoju. Res pohvalno in ?e bo ?e naprej tako, se rade volje vrnemo.

33112_1.png

Napisano

attachicon.gifimage.jpeg

attachicon.gifimage.jpg

attachicon.gifimage.jpg

Tole mi je pa znan kraj:)  Morje je res lih ta pravo. Ravno 26 stopinj nimamo, imamo pa gu?vo. ?e dobro, da imam 2 koraka do apartmaja

Napisano

Tale vikend je biu pa res delc najbl top letos pa se prejsnih let tud :)

V soboto lepo na morje piknik vrjanta :)

post-5644-0-97942000-1467119225_thumb.jpg

V nedeljo pa testna voznja v novo mx5, men je fenomenalna za vozt pa tud za pogledat

post-5644-0-96661900-1467119252_thumb.jpg

Prvic sploh peljala roadsterja in ze tak nasmesek ... pa ko sva odhajala z rakitne je kr nazaj prot miati sla, ji je orng pod kozo zlezla, tko da plan za drugo leto definitivno nakup mx-5 :D;)

post-5644-0-51556000-1467119286_thumb.jpg

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

Tale vikend je biu pa res delc najbl top letos pa se prejsnih let tud :)

V soboto lepo na morje piknik vrjanta :)

attachicon.gif20160625_145456.jpg

V nedeljo pa testna voznja v novo mx5, men je fenomenalna za vozt pa tud za pogledat

attachicon.gif20160626_175035.jpg

Prvic sploh peljala roadsterja in ze tak nasmesek ... pa ko sva odhajala z rakitne je kr nazaj prot miati sla, ji je orng pod kozo zlezla, tko da plan za drugo leto definitivno nakup mx-5 :D;)

attachicon.gif20160626_174223.jpg

Mx5 je droga?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Živjo vsem, bi rad nabavil nek OBD2, ki bi prebral napake in omogočil reset napak. Najraje kar z displeyem. Imate kak predlog, ki preverjeno deluje na M6 2.2d?   cartrend OBD Scanner Kabel DT300 diagnostično orodje OBD II 756467 WWW.CONRAD.SI Najboljši cartrend izbor ✅ Hitra & brezplačna dostava možna od €120 ➥ Kupite poceni na spletu zdaj: cartrend OBD Scanner Kabel DT300...   /i/103677537/550/550 BergMont Diagnostični vmesnik skener OBD2 ,Tester napak za Audi, VW, SKODA, BMW | mimovrste=) WWW.MIMOVRSTE.COM PREPROST DIAGNOSTIČNI SISTEM MODEL T31Vgradni diagnostični sistem vozila druge generacije (OBDII) je zasnovan tako, da spremlja...  
    • zdaj boš imel še manjšou porabo, ker so ti računali olje mazda DPF   šlamparija na teh servisi res
    • Se pogovarjata soseda: - »Polno kapo mam, že dvakrat so mi spraznili rezervar za kurilno olje, pa sem pokrov dobro zamaskiral s težkimi cvetličnimi lonci!« - »Jaz sem svoj problem dobro rešil. Kupil sem debel rdeč pokrov, nanj sem z velikimi belimi črkami napisal : KURILNO OLJE.« - »A si nor ? ...pa je pomagalo in te tatovi pustijo na miru?« - »Jaaaaa, samo cev ni povezana z rezervoarjem za kurilno olje .... ampak je priključena na greznico: v šestih mesecih so mi jo že trikrat ZASTONJ izpraznili !!!«
    • Tega bodo pa razumeli Goričani, pa mogoče Wajduci...   Se pogovarjam z eno sodelavko, mi hoče nekaj pokazat na mobitelu, ker pa je mraz, so prsti malo trdi in ji mobitel pade na tla. Pa rečem jaz: - "Mobiteli bi moral met aplikacijo, da se aktivira padalo, ko nam padejo iz rok."   Pa ona pobira mobitel in komentira: - "Potem bi Žeja zgledala kot Lijak..."   (Za boljše razumevanje ne-Goričanov in ne-Wajducev: Žeja je gostilna v Ozeljanu, Lijak je pa vzletišče in pristajališče za jadralne padalce med Kromberkom in Ozeljanom)
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.