Alex Napisano 14. avgust, 2019 Prijavi Napisano 14. avgust, 2019 Nedvomno... japonci imajo zagotovo drugo linijo B-kvalitete motorjev za tistih nekaj 100 mazd, ki jih skupaj letno prodajo v dr?avah EX-juge.To ne, imajo pa drugo za??ito plo?evine in podvozja. Zato pa moja iz Italije nima pikice rje, kupljene pri nas so pa isti letniki ?e gnile na odpadu... nekaj je na tem. Zato pa sem to zadnjo kupil v nem?iji, ker so baje najbolj?e izdelane za nem?ki trg(1.liga-champions ligue), za Slovenijo (3.liga-zapad).Tako pa? je... Citiraj
Bini Napisano 14. avgust, 2019 Prijavi Napisano 14. avgust, 2019 Vam povem ?ez pet let kak?na bo moja. Lp Citiraj
Alex Napisano 15. avgust, 2019 Prijavi Napisano 15. avgust, 2019 Za?etek je tu... zdaj pa samo ?e ?agat, da se dobro pripravimo na came back. 6 Citiraj
Nejc1986 Napisano 15. avgust, 2019 Prijavi Napisano 15. avgust, 2019 Prvi? v ?ivljenju uporabil solzivec.... Jebeno dober ob?utek Citiraj
Z M A J Napisano 15. avgust, 2019 Prijavi Napisano 15. avgust, 2019 Prvi? v ?ivljenju uporabil solzivec.... Jebeno dober ob?utekTestiral na sodelavcu, aka IDIOT-u? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 15. avgust, 2019 Prijavi Napisano 15. avgust, 2019 Testiral na sodelavcu, aka IDIOT-u? Ne, na kolesarju , ki mi je izsilil prednost, jebal mater, hotel odpreti avto (jaz pa zaklenjen) in usekal po ?ipi... Nek gnoj star 60+ , ki mu je iz gobca smrdelo po alkotu Citiraj
Tilen5 Napisano 15. avgust, 2019 Prijavi Napisano 15. avgust, 2019 haha so pr?li kifelci? Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Mraušk Mčk Napisano 15. avgust, 2019 Prijavi Napisano 15. avgust, 2019 Prvi? v ?ivljenju uporabil solzivec.... Jebeno dober ob?utekA zdej se pa vi avtomobilisti ?e s solzilcem s spravljate nad nas kolesarje. A ni dost to da nam kar naprej izsiljujete prednost pa prehitevate na pol centimetra v ?karje. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Nejc1986 Napisano 15. avgust, 2019 Prijavi Napisano 15. avgust, 2019 haha so pr?li kifelci?Sem jih klical , tip je medtem odpeketal. Jaz sem jih potem spet klical in povedal da je tip od?el in kar se mene ti?e niti ne rabijo ve? hoditi .tako da potem niso prisliA zdej se pa vi avtomobilisti ?e s solzilcem s spravljate nad nas kolesarje. A ni dost to da nam kar naprej izsiljujete prednost pa prehitevate na pol centimetra v ?karje.Ja,res sem grozen... Citiraj
Matick Napisano 15. avgust, 2019 Prijavi Napisano 15. avgust, 2019 Prvi? v ?ivljenju uporabil solzivec.... Jebeno dober ob?utekNaslednjic probaj back-hand, veliko bolj vzgojna zadeva Citiraj
LabiGT Napisano 16. avgust, 2019 Prijavi Napisano 16. avgust, 2019 Prvi? v ?ivljenju uporabil solzivec.... Jebeno dober ob?utekJaz mislim, da imas ti probleme. 2 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Nejc1986 Napisano 16. avgust, 2019 Prijavi Napisano 16. avgust, 2019 Jaz mislim, da imas ti probleme.Mislim,da jih imamo vsi.. Citiraj
LabiGT Napisano 16. avgust, 2019 Prijavi Napisano 16. avgust, 2019 ne take kot ti no Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Nejc1986 Napisano 16. avgust, 2019 Prijavi Napisano 16. avgust, 2019 ne take kot ti noTo pa verjetno res. Jaz pa ne take kot ti (verjetno). Citiraj
LabiGT Napisano 16. avgust, 2019 Prijavi Napisano 16. avgust, 2019 ja moj problem je da moram brat tvoje neumnosti (in izpade pasivne agresivnosti) na forumu...se pa da tudi uredit Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Nejc1986 Napisano 16. avgust, 2019 Prijavi Napisano 16. avgust, 2019 ja moj problem je da moram brat tvoje neumnosti (in izpade pasivne agresivnosti) na forumu...se pa da tudi uredit Tudi jaz "moram" brati stvari, s katerimi se ne strinjam... Sicer pa... Me pa blokiraj Citiraj
pob Napisano 16. avgust, 2019 Prijavi Napisano 16. avgust, 2019 Glede na to, da je ?lovek tolkel po ?ipi in hotel priti v avto, je bla tole dost blaga oblika agresivnosti. Sta samo ?e 2 drugi re?itvi - se zaklene? v avto in se "pokaka?" al pa odpre? vrata in nastopi? ?e bolj agresivno nazaj, s pri?akovanjem, da bojo zapele pesti... Jbg, nikol ne ve?, kdo je na drugi strani... Citiraj
Nejc1986 Napisano 16. avgust, 2019 Prijavi Napisano 16. avgust, 2019 Glede na to, da je ?lovek tolkel po ?ipi in hotel priti v avto, je bla tole dost blaga oblika agresivnosti. Sta samo ?e 2 drugi re?itvi - se zaklene? v avto in se "pokaka?" al pa odpre? vrata in nastopi? ?e bolj agresivno nazaj, s pri?akovanjem, da bojo zapele pesti... Jbg, nikol ne ve?, kdo je na drugi strani...Res je... Nevem no... Svaka ?ast vsem ,ki jih nebi niti malo ganilo , ?e nekdo ho?e na silo odpreti vrata (Ja,sem bil zaklenjen) in ce nato za?ne tolci po ?ajbi.Se enkrat, ce vidis da je clovek pijan, pa mu gres na pot pa hupat....kaj pricakujes?Sum,da je vinjen sem dobil ?ele ko sem zavohal smrad iz njegovih ust. Torej tega nisem mogel "videti" ob mojem manevru. Btw, nih?e ni hupal... Se mi zdi,da se zopet apriori brani pijane ljudi v prometu in apripori napada mene... Citiraj
Z M A J Napisano 16. avgust, 2019 Prijavi Napisano 16. avgust, 2019 Prvi delovni dan po dopustu minil idealno in v odli?nem vzdu?ju. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 16. avgust, 2019 Prijavi Napisano 16. avgust, 2019 Cajt za ?tiklePix or it didn't happen Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Slivka Napisano 19. avgust, 2019 Prijavi Napisano 19. avgust, 2019 Jaz moram pa pohvalit Baby Viperja, ki mi je o?itno nasvetoval glede hlajenja pregretih konjev. Ja, res je, hudi? je v malenkostih. En plasti?en pokrov?ek in cca 20 cm plasti?ne cevi, pa taka razlika! Sicer se temperatura ?e dvigne, ampak ne do tako kriti?nega podro?ja. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
S'tan Napisano 20. avgust, 2019 Prijavi Napisano 20. avgust, 2019 Tudi jaz moram pohvaliti Baby Viperja. Najprej akcija na racelandu, potem pa hrumenje po tunelih na poti nazaj. https://www.youtube.com/watch?v=NSFmlLPL3fM&t=0s Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
Z M A J Napisano 20. avgust, 2019 Prijavi Napisano 20. avgust, 2019 Scream, Mazda? z Jesenic mi je zelo ugodno priskrbel material za avto, Lumpi pa pridno vgradil. Dobrodu?ni mazda?ki pobi, vsa ?ast! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 20. avgust, 2019 Prijavi Napisano 20. avgust, 2019 Zmaj dobro da ima? veze ...Mazda?e.lp 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 20. avgust, 2019 Prijavi Napisano 20. avgust, 2019 Aktiviral sosede in zbiramo zama?ke . Tokrat za brezdome pse, zama?ke pa zbirajo v Mr.petu. Komur se da vre?i zama?ke lo?eno od plastenke v poseben ko?... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.