Pohvalite se,...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Upam, da nebom čez dva dni pisal v tej temi, da sem novo ohišje naročil . Kokr sm meril se mi lih za lih izide z debelino (radiator+fan), da se ne dotika GPUja. Tale "špica" je v napoto malo
-
Tole kar bom napisal mislim pa zelo resno! Se ti iskreno opravičujem, da si moj zapis tako resno vzel, saj smo se par postov hecali pa sem samo v šali dodal tisto bedarijo, oprosti za neslano šalo.... 😥
-
Možakar je videl pijanega mulca, ki se baše v avto in mu je hotel preprečit, da se pijan odpelje na cesto - pa ga je policija kaznovala... POLICISTI NEUPRAVIČENO KAZNOVALI SEŽANCA? Udaril pijanega 27-letnika, ko mu je skušal preprečiti vožnjo WWW.REGIONALGORISKA.SI O tem, kar se je zgodilo v sežanskem gostinskem lokalu, so se vžgale polemike v javnosti in na...
-
Sm kmet an s hribu doma, pei... Vem, da je mrskdo taprau prasc za volanom, an lohkor, de je kšn tud podiujau... Če ne, so moral met pa koline, sam to je dobr edin še za kšn golaž, pa še to bl tko... Na vipavski hitri cesti včeraj promet oviral... divji prašič - Robin WWW.ROBIN.SI Na vipavski hitri cesti so včeraj policisti zabeležili več vozil poškodovanih zaradi povožene divjadi. V nedeljo zvečer, okrog 19.30, so novogoriški policisti p
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.