Z M A J Napisano 14. maj Prijavi Napisano 14. maj Opraw plehnatega Netopirja s kompresorjem, ta se zdaj tako sveti, da ne smem gledat vanj. :))) P.S. glede na moje izkušnje s prejšnjimi črnimi vozili, ta lesk ne bo posebej dolgotrajen, heh 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 15. maj Prijavi Napisano 15. maj Danes 55-ič na krvodajalstvu. P.S. začel na 30.RD in res hodim redno 9 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 15. maj Prijavi Napisano 15. maj Ti vsaj korist delaš, babnce pa vsak mesec kri spuščajo z đabe. A si ti po krvodajalski tud tolk siten? 3 Citiraj
Z M A J Napisano 16. maj Prijavi Napisano 16. maj pred 7 urami je Boss napisal: Ti vsaj korist delaš, babnce pa vsak mesec kri spuščajo z đabe. A si ti po krvodajalski tud tolk siten? Pomoje siten nisem nikoli, dejansko sem z leti postal totalni flegmatik, da se mi žvižga praktično za vse Počutje pa odlično po krvodajalski, tako da priporočam tudi ostalim, pa še prosti dan si boste prislužili. 5 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
x-layer Napisano torek ob 11:52 Prijavi Napisano torek ob 11:52 dne 16. 5. 2025 ob 8:03 je Z M A J napisal: Pomoje siten nisem nikoli, dejansko sem z leti postal totalni flegmatik, da se mi žvižga praktično za vse Počutje pa odlično po krvodajalski, tako da priporočam tudi ostalim, pa še prosti dan si boste prislužili. Na enih firmah imamo (imajo) še vedno 2 prosta dneva 2 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
NevLado Napisano torek ob 16:43 Prijavi Napisano torek ob 16:43 dne 15. 5. 2025 ob 16:23 je Z M A J napisal: Danes 55-ič na krvodajalstvu. P.S. začel na 30.RD in res hodim redno Vesel sem, da tokrat nisi dal slike z iglo v roki, ker se mi pol vsakič obrne pred zaslonom Bravo in svaka čast 2 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano torek ob 18:10 Prijavi Napisano torek ob 18:10 Ravnokar smo se z družbo zmenili za ogled sobotne etape GIRO D"ITALIA, ko gremo v BRDA z avtodomom 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano torek ob 18:28 Prijavi Napisano torek ob 18:28 Ma, do tja greste lahk kar z bicikli. 1 Citiraj
Z M A J Napisano torek ob 18:48 Prijavi Napisano torek ob 18:48 pred 18 minutami je Boss napisal: Ma, do tja greste lahk kar z bicikli. Bo kar tole žurka na kolesih od petka do nedelje in bodo kolesa prišla na vrsto kdaj drugič 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano sreda ob 05:24 Prijavi Napisano sreda ob 05:24 pred 11 urami je Z M A J napisal: Ravnokar smo se z družbo zmenili za ogled sobotne etape GIRO D"ITALIA, ko gremo v BRDA z avtodomom Ne pozabite se prijavit lokalnim oblastem. Brda so pod @dpiculovo jurisdikcijo... 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami pred 9 urami je dpicul napisal: kje boste @Z M A J? Morali bi iti že danes in z avtodomom, tako pa je sprememba in greva ju3 s Schurdo na pot, pa se lahko javiva do tebe, oba2 Mazdaša oz. s foruma Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.