Z M A J Napisano torek ob 13:07 Prijavi Napisano torek ob 13:07 Danes kupil nekaj zaloge po 99 centov. LM industrijska prodajalna na Tolstojevi 63. 6 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
FuManchu Napisano torek ob 13:19 Prijavi Napisano torek ob 13:19 pred 11 minutami je Z M A J napisal: Danes kupil nekaj zaloge po 99 centov. LM industrijska prodajalna na Tolstojevi 63. Boljšega ni👍 2 1 Citiraj
Z M A J Napisano petek ob 05:40 Prijavi Napisano petek ob 05:40 Valeta včeraj odlično uspela in pa hči je prejela zlato šolsko priznanje za svoje dosežke. 9 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano petek ob 10:32 Prijavi Napisano petek ob 10:32 pred 4 urami je Z M A J napisal: Valeta včeraj odlično uspela in pa hči je prejela zlato šolsko priznanje za svoje dosežke. Pridna. Gre po očkovih stopinjah. 😊 Citiraj
g.Wankel Napisano petek ob 16:17 Prijavi Napisano petek ob 16:17 Tudi moj baby je naredil letnik z odliko, pa dobil še eno nagrado 6 2 Citiraj
Z M A J Napisano petek ob 16:20 Prijavi Napisano petek ob 16:20 pred 5 urami je Alex napisal: Pridna. Gre po očkovih stopinjah. 😊 Dedek je bil dr. znanosti, tako da potem raje po njem, hehe 2 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano petek ob 17:01 Prijavi Napisano petek ob 17:01 pred 44 minutami je g.Wankel napisal: Tudi moj baby je naredil letnik z odliko, pa dobil še eno nagrado Ti si tle bolj sugardaddy 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
samSimon Napisano včeraj ob 08:33 Prijavi Napisano včeraj ob 08:33 pred 16 urami je g.Wankel napisal: Tudi moj baby je naredil letnik z odliko, pa dobil še eno nagrado S to tablico bom pa zdej sigurno vedel, da ti švigaš mimo kolinske 😁 1 Citiraj
g.Wankel Napisano včeraj ob 08:38 Prijavi Napisano včeraj ob 08:38 pred 4 minutami je samSimon napisal: S to tablico bom pa zdej sigurno vedel, da ti švigaš mimo kolinske 😁 Tudi s prejšno sem samo jaz švigal tam 😀 Ampak zdej bom bolj na ŽP Ljubljana lociran Citiraj
Tilen5 Napisano včeraj ob 11:07 Prijavi Napisano včeraj ob 11:07 Mami v starejši avto montiral tempomat 2 2 1 Citiraj
godlike Napisano včeraj ob 13:41 Prijavi Napisano včeraj ob 13:41 Malo mu je bilo vroče. 😎 Niti GPF niti katalizator nista dovolj zabremzala izpuha. 1 Citiraj
jstdoma Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami Podrli dve malo manjši smreki in jih odpeljali na žago 7 1 Citiraj
Bini Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami Kje so pa tiste malo manjše.... 🤔😳😉 3 1 Citiraj
sportman333 Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami pred 10 urami je jstdoma napisal: Podrli dve malo manjši smreki in jih odpeljali na žago odprodaš v Avstrijo ali uporabite doma oz. se s tem ukvarjate? Če ni skrivnost, če se to odproda, koliko je recimo to odkupna cena za ti dve smreki (koliko kubikov lesa je to?).... Citiraj
jstdoma Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami To smo dali na žago ker bomo delali eno streho. Drugače imamo gozd samo zase, za kurjavo in kaj takega če je treba. Cena nažaganega lesa mislm da je blizu 300€ za kubik (deske, lege,.. ) Ena takšna smreka ima cca 2 kubika. 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.