Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
Pred eno uro je Tilen5 napisal:

Srebrna kozica je vezno tkivo in ostane zmeraj trdo/gumijasto(ta tip kolagena se ne razgrajuje kar tako + zorenje mesa vpliva na mišično tkivo) ni važno kolk je meso uležano oz starano. No konc koncev pa itak ti to kuhaš oz ješ, ne jaz 😅🤣

Hvala za razlago... 😉

Napisano
pred 30 minutami je Bini napisal:

Hvala za razlago... 😉

Samo hočem pomagat. Če že voziš premium avto, da tudi premium ješ.

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano
pred 1 uro je Tilen5 napisal:

Samo hočem pomagat. Če že voziš premium avto, da tudi premium ješ.

Hvala ti, vem zakaj se gre in tudi teletina je bila premium.... 🤗😉

Napisano

Ponovno kupil večjo količino PLANICE v LM industrijski prodajalni, po neverjetni ceni; 99 centov. Imamo ju3 tradicionalni pizza party, bo malo popestritve. Se vam splača it na Litostr.63 :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Primorcem, ki imamo u Wajdušni tovarno Leone, boš težko prodal Ljubljanske mlekarne... Ker na Primorskem "dozori okus"...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Jaz sem glih zadnič uzel kolk je 30lučk mandljevih za 16€ al nevem točno kolk pride u atveliki škatli .D

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano
pred 48 minutami je Z M A J napisal:

Ponovno kupil večjo količino PLANICE v LM industrijski prodajalni, po neverjetni ceni; 99 centov. Imamo ju3 tradicionalni pizza party, bo malo popestritve. Se vam splača it na Litostr.63 :)

Kako naj pa domov pripeljem če imam eno uro vožnje do doma!

Napisano
pred 3 minutami je jstdoma napisal:

Kako naj pa domov pripeljem če imam eno uro vožnje do doma!

A nimaš ta hitrega Volva? Tole lahko skrajšaš na 45 minut. 😜

Jaz si v takih primerih pomagam s hladilno torbo, kjer notr vržem ene štiri hladilne blazince in zdržai kar nekaj ur brez tajanja.

33112_1.png

Napisano
pred 20 minutami je jures napisal:

Kompresorski hladilnik/skrinja. Zakon! Kupil za kampiranje, zdaj ga mam pa skoz v avtu ker je 12V/220 Za pijaco, stacuno, tud cevapi so sli z mano po evropi. Res dobra zadeva in dela noro. Ta prav friđ to go

A imas kaksen link do skrinje? Sam se isto zanimam za nakup pa sem bil malo skepticen glede samega hlajenja. A jo uporabljas s pingvini ali brez?

Napisano

nekaj za nostalgijo iz osnovne šole in yugo kampov :), očitno se še najde roba ki je dejansko "made in germany" (kar se dejansko še vedno kaže v kvaliteti, sploh pri sestavi vse paše "u nulo") in ne samo kitajčki.....

slika_2.jpg

slika_1.jpg

• Všeč 4
  • Ljubim 1
Napisano
pred 6 urami je jures napisal:

No ja Elan je bil. Tist je bil pa po moje Tibar ne tigar 😝

1_content.jpg

Napisano

Pizza piknik nam je odlično uspel :)

• Všeč 1
  • Zmeden 1

Napisano

Ta forum je "rodil" dve (vsaj predvidevam) generaciji Miata druženj. Prva generacija je šla na Mangart (poimensko ne poznam vseh, vem pa, da je bil Neyko med njimi, ker sem gledal slike njihovih izletov, preden sem šel v nakup rumene). Drugo smo potem nekaj časa vodili z dPavle-tom. Nova mladina se je pa vse zmenila kar preko Instagrama, tko da stari smo že 😅

20250620_175228.jpg

Včeraj na najdaljši dan pa še tradicionalni obisk Severne "primorske", čeprav spet v gneči mečkačev turistov.

20250621_143431.jpg

• Všeč 4
  • Ljubim 1

Napisano

Imamo naslednjo generacijo poganjalskih šampionov, bravo MRZU :)

WWW.RTVSLO.SI

Jakob Omrzel je zmagovalec Dirke po Italiji za mlade kolesarje! Na zadnji etapi je mladi Slovenec na raketni pogon osvojil drugo mesto, s...

Napisano

Nabavil vse sestavine za ju3šnji praznični piknik :)

Napisano
pred 26 minutami je Z M A J napisal:

Nabavil vse sestavine za ju3šnji praznični piknik :)

Jaz tudi imam vse že. Meso in pivo 🍻 

N7rRRL1.jpg

Napisano
dne 24. 6. 2025 ob 23:11 je Mraušk Mčk napisal:

Žar party?

Si se pa že precej postaral, da ob stavku "bo kurilo spodaj" najprej pomisliš na žar...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Evo, rjo na levem in desnem zadnjem blatniku saniral, na notranji rob so mi "nalepili" še dodatno gumi zaščito, tako da pravijo, da za naslednjih 10.let bi moralo zdržati (pol se bo pa verjeto tudi sin že naveličal starega avta :)), na koncu so mi avto celo generalno oprali in spucali znotraj, lepo in sem zadovoljen 👍 -> popravljal pri Avto Smole, Komenda.....(priporočam).....

10.let.jpg

popravilo_1.jpg

popravilo_2.jpg

rja_1.jpg

rja_2.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Libijo si še pozabil... kaj jim je prinesla narekovana demokracija? Šele, ko so izgubili tisto kar so imeli in so verjeli, kako bo bolje po strmoglavljenju Gadafija. Ujeti so v spiralo boja za oblast, korupcije, argumenta moči in ne moči argumentov.    Vse take države morajo same iti po postopni poti in še nobena nasilna sprememba oblasti ini nikoli prinesla blagostanja le bedo in nazadovanje.    Še vedno ne razumem zakaj se je treba vmešavat v države, ki recimo ZDA ne ogrožajo niti ji niso ne vojaško, ne politično ne gospodarsko nevarne. Niso ne sosede, niso v nobeni sovražni vojaški organizaciji, nimajo raket na svojem ozemlju, ki bi bile uperjene na ZDA.    Torej kje so zdaj sankcije?
    • Sploh ne gre zato... v socializmu si imel zrihtano šolstvo, zdravstvo, streho nad glavo. Če si hotel delati si vse to imel. Danes pa želja po delu in maksimalnem trudu, večini še vedno ne omogoča, da bi imel svojo streho nad glavo. Tudi čedelata oba partnerja to ni samoumeven luksuz. Iz nule brez podedovanih ali doniranih sredstev s strani staršev je danes praktično nemogoče postavit lastno hišo. Pa ne gre za problem demokracije ampak gospodarske ureditve, ki daje prednost kapitalu. Socializenm pa je vseeno dajal prednost delalavnim ljudem.
    • Mene večkrat takole žalosti, ko nekdo pravi, da nimamo pojma kako je. Kaj pa če imamo, kaj pa če smo ravno v začetku 90-ih prihajali na trg dela in to v času, ko se je Slovenija osamosvojila in smo izgubili večino južnih trgov. Bilo je tako težko priti do službe, da smo bili marsikje prisiljeni narest svoj d.o.o. in brez poprejšnjih delovnih izkušenj začeti na trgu dela brez zaloge, brez strank, brez izkušenj v biznisu, brez začetnega kapitala.   Ne vem no, ampak če nisi neumen in želiš delati ter je produkt zanimiv nekako zlezeš. Je pa res da takrat ni časa ne za dopuste, ne za road tripe, motoristične izlete in vandranje po svetu. Ja rakole ene tri, štiri leta gredo brez tega luksuza in si letno mogoče privoščiš le kak teden frej in nič več pa še delovne sobote imaš. Jebat ga tko to je in ja prekleto dobro vem kaj pomeni bruto pa bruto bruto, pa odplačilo kredita za poslovne prostore pa jebanje z neplačili. Pa reklame, pa tekoči stroški, pa uporabo lastnega avta brez povračila potnih, ker se ne bi izšlo. Itd itd.   Ja si deklica za vse, praktično moraš vedeti skoraj vse sam od umestitve produkta, reklame, trženjski posegov, dogovor in pogodb, do izterjave in šele čisto na koncu nekje je plača... ja včasih se tudi zgodi, da je ni. Maš za pol leta plač neplačanih faktur v zaostanku pa ostaneš brez plače.    Jaz sem takole poskušal dobrih 7 let pa ugotovil, da gre preveč energije za vse ostalo kot zgolj samo za ustvarjanje biznisa, prepustil firmo kolegu, šel za pol leta delat honorarno pa potem dve leti v privat firmo, da sem na koncu tu, kjer sem trenutno.   Tako, da ja prav prekleto vem kako je to pa se nikoli okoli tega nisem obremenjeval, ker je bilo na meni a sprejmem taka "pravil" kot so pri lastnem DOO ali SP. Tole prvič takole pišem, da samo spomnim, da nas je veliko šlo skozi take zadeve in da marsikaj vemo o tem, čeprav ne razlagamo kako grozno je bilo. Mogoče pa vseeno ni bilo tako hudo, je pa res, da z SP-jem težko rataš milionar ali pa še kaj več.
    • Ubistvu ne, ampak ne pride do temperature kjer bi dejansko dvignil. Takole mam  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.