Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Eh tale Alanya ni bla po mojem okusu, skratka ocena od 1 - 5, ji dam (mogo?e, nism prepri?an) max. ene 2-3, skratka ?lo je kar nekaj dnarja "cugrunt"! :blush::angry2:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

You have chosen to ignore all posts from: Lojz.

· View this post

· Un-ignore Lojz

Ojoj, Lojz, tud sem si pri?el. :vskalo:

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

Ojoj, Lojz, tud sem si pri?el. :vskalo:

Lojz je kot virus... k ga enkrat fa?e? se ga te?ko znebi? :ne vem:

33112_1.png

Napisano

Lojz je kot virus... k ga enkrat fa?e? se ga te?ko znebi? :ne vem:

sem ?e pred nekaj ?asa predlagal antivirusno cepljenje s tipko "ignore"

zgleda se je bolj malo ljudi dalo cepit proti Lojzu...

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

sem ?e pred nekaj ?asa predlagal antivirusno cepljenje s tipko "ignore"

zgleda se je bolj malo ljudi dalo cepit proti Lojzu...

Lojz je car. Lojz je kot vaba, kateri se ne morete upreti. Lojz vas vrti in ima na?tudirane kot svoj ?ep. Skratka, ko enkrat spoznate Lojza brez Lojza ne morete ve? niti nikol ne boste mogli. Ko boste lojza banali, ga boste pogre?ali bolj kot si zdaj mislite. Lojz vas ima rad in vi imate lojza radi. Lojz bo za vas molil pri ma?i in Lojz vas bo enkrat obiskal tam zadaj za Gamo v BTC-ju. In presene?eni boste ko boste videli kak?en đek je Lojz.

Trikrat hura za Lojza.....aleluja....

Napisano

Lojz je car. Lojz je kot vaba, kateri se ne morete upreti. Lojz vas vrti in ima na?tudirane kot svoj ?ep. Skratka, ko enkrat spoznate Lojza brez Lojza ne morete ve? niti nikol ne boste mogli. Ko boste lojza banali, ga boste pogre?ali bolj kot si zdaj mislite. Lojz vas ima rad in vi imate lojza radi. Lojz bo za vas molil pri ma?i in Lojz vas bo enkrat obiskal tam zadaj za Gamo v BTC-ju. In presene?eni boste ko boste videli kak?en đek je Lojz.

Trikrat hura za Lojza.....aleluja....

Sej te ne bojo banal. Klopko ma velike na?rte zate. In ?e iz na?e vdanosti in ljubezni do klopkota, nimamo srca da bi te sploh predlagal za ban. :ljubezen:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

jeeeeeeeeeeee moj moj!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

jeeeeeeeeeeee moj moj!

Klopko js sm ful vesela zate, da si kon?no najdu nekoga tko posebnga, ki ti je ogrel sr?ka. Res ti prvo??m. :ljubezen:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Sam se vedno ne vem kako si ga proku?il? men ne deluje.....aja ce dela v javni upravi, se danes dela do 13:00....da vidmo

Samo za vas, bom danes udaru nadure.
Napisano

Samo za vas, bom danes udaru nadure.

u dej si mi p a?e v to temo u?el pa tok sm te iskal!!!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Napisano

u dej si mi p a?e v to temo u?el pa tok sm te iskal!!!

Saj nism u?el. To si me ti zato iskal, ker me s sprednje strani ne pozna?. Ti pozna? bolj pozadino. Backstage.
Napisano

zato bi te pa rad spoznal v vseh smereh!

attachmentzbg1.gif

Napisano

Lahko me vpra?a?.

Sej sem ti, pa si izgleda spregledal vpra?anje. Ma ga bom ponovila za tebe vse.

A ma? rad solato? In pod solato mislm na zelenjavo.

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Valjda je zdej Lojz ?e doma in moli o?e na? preden bo popapcal govejo ?upco.

Pol pa v avto (?e ga sploh ima) in jadrno-raje pod omejitvijo,na kako va?ko veselico.

Aja,tam bo seveda pil Colo...

Napisano

Klopko, zdaj ima? ?e ve?jo motivacijo, da se dobimo za Gammo. Pride tvoja sorodna du?ica. :ouje::ljubezen:

Ker mislim, da Lojzu samo manjka en oreng dec, ki mu bo pokazal kako se ljubi. Saj ve? klopko, samo mo?ki ve, kaj mo?kemu pa?e. ;)

Napisano

ojaaaaaaaaaaa

kako pa?e ?e v rito ga nekdo zaba?e!! :hohoho:

sj ve? :jezicek:

attachmentzbg1.gif

Napisano

Pssst, drugi? daj na zs. :blush:

u shitttttt dej bojo pa vedl za naju!

attachmentzbg1.gif

Napisano

Js vama predlagam, da gresta hitr ka?en odpustek kupt, pa mal zmolt,..mogo?e bo pomagal :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Js vama predlagam, da gresta hitr ka?en odpustek kupt, pa mal zmolt,..mogo?e bo pomagal :P

Pa ?e gresta v pravo cerkev bosta pa ?e Lojza tam sre?ala :bravo: hmmm tole pa di?i na troj?ek :blush:

33112_1.png

Napisano

Mah to je krneki tale Cerkev. Ne marajo istospolne ljubezni, ?e? da je nenaravna. Po drugi strani pa 20% duhovnikov zlorablja otroke, ?e ene 10% jih je pa gayev. :whatever: In potem bodo oni meni govorili, da sem ?uden. :( Pa Klopkotu. :(

EDIT: Tole je jamralnik pa bom ?e malo pojamral. Glupi, zabiti Angle?i so mi poslali napa?en hladilnik za avto. Ko sem gledal katerega so mi poslali sem ugotovil, da je za Skyline R32. ?zmeden?:huh:

Zdaj se bom pa zezal ?e z vra?anjem nazaj pa s tem, da naj mi po?ljejo pravega... :whatever:

Napisano

zakaj?

Labi - pla?a je bila pod vsako kritiko, potem od hotela do "pla?e" nas je lo?la AC, preko katere si lahko ?el sicer ?ez mosti?ek, ali pa tunel?ek, pod cesto. No bla je mivkasta pla?a, pol pa ene 100 m totalne plitvine oz. tolk da lahko hodi?, potem pa ?e razni gliserji, ki vle?ejo padalo ali pa banano al pa smu?arja itd. Skratka groza!

Aja pozabil sem povedat, da smo bili nekih 20km pred Alanijo (?e je kdo kdaj sli?al za Eftalia village hotels), iz smeri Antalije, bli smo kakor sredi pu??ave. Tko da bolj kot ne sva bila obsojena na lokalni bazen?ek, ob katerem pa so harali mladi in stari opiti Doj?lenderji, katerim je bonton nekaj skrajno nepoznanga! :angry2: In pol smo mi Balkanci, ne me fakat! :blush:

Potem glede na to, da sva imela All inclusive, so nama obljubljali 5 * in pa vse mogo?e vklju?eno (ful sadja, sladolede, koktejle itd.). Od sadja so bile samo lubenice in neke kvazi melone (res ful luksuzno sadje, o fak), potem sladoled - ga ni bilo videt, o koktejlih pa ne duha ne sluha, razen ?e smatrajo nek tur?ki kvazi "milk ?ejk" ki je (o?itno) narjen iz vode in ne mleka, zani? ko svinja, v glavnem to ni bil koktejl! :whatever:

P.S. - v?eraj smo bili na Kolpi (kraj Dol) in smo se imeli BO?ANSKO, tko da nama je ?al, da ni bila Tur?ija v obliki Kolpe! :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.