Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Dans Pravosodje ne stavka! <_<

Kaj je u?er Hemilton spet delu! :blush::angry2:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Dans Pravosodje ne stavka! <_<

Kaj je u?er Hemilton spet delu! :blush::angry2:

Misli? kaj so njemu delal ?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Misli? kaj so njemu delal ?

A misl? da je bil Webber kriv? :blush:

Napisano

A misl? da je bil Webber kriv? :blush:

Glede na to da je bil Hamilton ve? kot 3/4 dol?ine avta pred njim, pol upravi?eno mislim da je, samo je pa vseeno riskiral, da tud njemu kako kolo odpade.

Napisano

Bedn razplet, sam ?e manjka se da bo Fetl na konc prvak! <_<:hudicek:

Napisano

Bedn razplet, sam ?e manjka se da bo Fetl na konc prvak! <_<:hudicek:

a ni to uredu,nej zmaga on kot pa nadut alonso!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

a ni to uredu,nej zmaga on kot pa nadut alonso!

Nadut je glih ene tolk kot Hamilton pa kot Vettel. Razlika je le v tem, da Alonso pa Hemi se vsaj lahko pohvalta z naslovom.

33112_1.png

Napisano

V?eraj sem se nazaj prehladu. :angry:

Napisano

V?eraj sem se nazaj prehladu. :angry:

Kako pa se naprej prehladi?? :ne vem:

33112_1.png

Napisano

Kako pa se naprej prehladi?? :ne vem:

Isti sistem kot bruhanje.

Napisano

Isti sistem kot bruhanje.

O fak to je pa ?isti zajeb :(

33112_1.png

Napisano

O fak to je pa ?isti zajeb :(

Do konc tedna bom ?ist zdrav da napademo- proti jugu. <_<

Napisano

V?er me je en sodelvac tok razpizdu, da celo no? nism mogu spat... :angry:

Zdej nas pa ?e zanima kaj je blo tko grozno, da ti je kratilo spanec. :ne vem:

33112_1.png

Napisano

glede na debato v pohvali se

niti 1000 postov nimam kaj ?ele 2000 da bi dobil svoj nivo (ime sem ?e vedno ri?ar) :(

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Mislim, da si ?e lahko sam spremeni? titulo, v nadzorni plo??i pod Edit profile information, ?e ima? Custom member title

nimam tega menija oz. opcije nekje med pravili foruma sem morda zasledil da je potrebnih 2000 postov. :ne vem:

Napisano

nimam tega menija oz. opcije nekje med pravili foruma sem morda zasledil da je potrebnih 2000 postov. :ne vem:

U?asih je bla meja 1000 postov, al pa ti je moderator zamenju zadevo, v ?eljeno! :P

Napisano

1. Dan za?el z lekadolom

2. Moral po dolgem ?asu na banko, ravno na pokojninski dan.... :vskalo:

In tile na?i upokojenci so pa res sme?ni, pred ?ipo se derejo 300, 500, 800, 7 x po 100....da ja sli?ijo vsi ven na cesto in lahko nepridiprav ?e izbere vsoto....

Nasmeju sm se k zmaj, tole da lopov izbere vsoto! :danzoman::bravo::vesel::hudicek:

Napisano

glede na debato v pohvali se

niti 1000 postov nimam kaj ?ele 2000 da bi dobil svoj nivo (ime sem ?e vedno ri?ar) :(

to je ?e ql, js sm "super ri?ar" :harhar:

Napisano

to je ?e ql, js sm "super ri?ar" :harhar:

Ti si ?e mlad pa ti ?e lahko oke vle?e

Napisano

ja kam se ti pa tako mudi :ne vem:

a to si ?e na 20.000?

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Zgleda, da nekaj je spet na tej Mazdi, da pritegne,.... Po testih nekaterih je kot paket boljša kot npr. RAV4, lepša notranjost... Ko sem jo sam prvič videl, katastrofa, drugič tudi katastrofa. Pred kratkim tretjič ko sem bil na servisu pri Mazdi, pa sem si jo mimogrede še malo bolje ogledal, pa se mi sploh več ni zdela slaba, tudi notri se mi zdi kar v redu, materiali ne zgledajo tako slabo kot sem bral. Tudi ekran ni zgledal slabo, sem sedel v različici z manjšim ekranom.  Tudi Mazda vztraja da je ta veliki ekran manj moteč in lažji za uporabo in da so se pač vozniki navadili na stil pametnih  telefonov.  Tudi motor po testih je ok za normalno vožnjo in lepo usklajen s celoto.. Tako da kot kaže bo naslednja CX-30 tudi v tej smeri... Na žalost ali bomo videli in na koncu bomo verjetno navdušeni... Spremembe se pač dogajajo in ali sprejmeš ali pač ne in greš mogoče na Opla 😁  
    • Te fore,ki jih vidiš pogosto na YouTube,se raje izogibajte,če nočete,da vam zgori bajta. To je tako,kot,da bi npr. z resetom varovalke mislil,da si "zrihtal".   Ne kaže polnilec brez veze napako!!!   Tukaj samo nazaj v trgovino,in vzami drugo baterijo,ostale "operacije" kot npr. razisakava,katera celica je fuč itd,je zate brezpredmetna. Drugo je,če znaš,in imaš opremo potrebno za to,in tudi v tem primeru bi bilo smiselno le v "raziskovalne namene",ko ti je vseeno,ali bo kaj iz tega,ali bo pa "za v kanto". V tem primeru,za "raziskovanje",bi potreboval multimeter,in en res dober polnilec za analizo celic,kot je npr. Opus BT-C3100 (sem ga v tej temi že opisoval). In še v tem primeru,bi lahko le ugotovil,kaj je z baterijo narobe in zakaj...nič več!   Gre za to-to so vgrajene tako poceni celice,da stroškovno nima smisla-za 19,99€ polnilec in 2Ah baterija z 5 celicami formata 18650...ni čudno. Še vsa čast BMS-u in polnilcu,ker očitno delata,kot se spodobi....samo,če je tanajceneje vgrajeno,ni čudno,če ga kakšna celica "sračka".   Kot sem napisal-nazaj v trgovino,in naj dajo drugo baterijo,vse ostalo nima smisla,če želiš delujočo baterijo.  
    • Vedno mi vsi govorijo, kako je motor nevaren. Pa sem malo pobrskal po statistikah...      
    • Ja, pa kaj tebi ni jasno? Glej, če je v času kovida zaprl celo Evropo ... ... ... Ja, glej, zdaj je starejši in bolj izkušen in lahko Trumpa spravi v strah...    Saj se bodo našli kolesarji (v bistvu se čudim, da se še niso), ki bodo zrušili Janšo, kar pomeni, da so še močnejši od Janše. Boš videl, kako se bo Trump šele njih ustrašil. Sploh, če prideta mimo Svetlana Makarović in Milan Kučan z rdečo zvezdo na prsih...
    • Še enga pred spanjem.... 🫣😉 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.