rendy Napisano 13. februar, 2011 Prijavi Napisano 13. februar, 2011 fantje eno vpra?anje... et 45 bi biv prevelik pri mazdi 323f ba? :ne vem: (sedveda govorim o alu plati??ih) Citiraj
Ploki Napisano 13. februar, 2011 Prijavi Napisano 13. februar, 2011 ne, ET45 so stock (vsaj na V6). seveda odvisn kera dimenzija? Citiraj
Z M A J Napisano 14. februar, 2011 Prijavi Napisano 14. februar, 2011 U bistvu ni nek hudga - vro?i?ni kr?i, sam zgleda je pa kot da se poslavlja od nas (?ist vijol?na, se tresla, o?i odsotne, neki cajta (baje) ni dihala) in to sred no?i! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sishi Napisano 14. februar, 2011 Prijavi Napisano 14. februar, 2011 U bistvu ni nek hudga - vro?i?ni kr?i, sam zgleda je pa kot da se poslavlja od nas (?ist vijol?na, se tresla, o?i odsotne, neki cajta (baje) ni dihala) in to sred no?i! Uh upam, da se ?imprej pocajta Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
LabiGT Napisano 14. februar, 2011 Prijavi Napisano 14. februar, 2011 po maradoni zame najvecjihttp://www.rtvslo.si/sport/nogomet/slovo-v...rvenstev/250892 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
rendy Napisano 14. februar, 2011 Prijavi Napisano 14. februar, 2011 ne, ET45 so stock (vsaj na V6). seveda odvisn kera dimenzija? dimenzija gum pa je 195/45/r16 Citiraj
Ploki Napisano 14. februar, 2011 Prijavi Napisano 14. februar, 2011 to je stock V6 feltna (ET45 16x6.5) mislim da lahko brez skrbi das gor Citiraj
daSKAn Napisano 14. februar, 2011 Prijavi Napisano 14. februar, 2011 po maradoni zame najvecjihttp://www.rtvslo.si/sport/nogomet/slovo-v...rvenstev/250892 Mja, dobr je bil... sem ?e zmeraj jezen na na?e da se takrat niso bolj potrudil, da bi ga obdr?al v klubu... Citiraj
Ploki Napisano 14. februar, 2011 Prijavi Napisano 14. februar, 2011 moja krntija ne v?ge jo bom s ?ibico v?gal... pa bo mir Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Ravno do?ivel streznitev pred kavo....American Express 2.200?.....jebomast, avioni, hoteli...vse slu?beno, nazaj pa dobim + 30 dni.... ?ez dober teden pa spet na pot. sploh ne morem na zeleno vejo zaradi financiranja v naprej. Stari prikolca al pa en ?otor, al pa kr avtodom pa si zmagal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
qwerty Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Jamram da me je viroza pofurala.... Pa sm se glih od vceri hoto pohvalit s stanjem na stevcu... 12.345km v Getzu, mazda je mela pa 44.444 zdele enkrat... Jz mam pa ze 18.5 ur lezanja v postelji Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Jamram da me je viroza pofurala.... Pa sm se glih od vceri hoto pohvalit s stanjem na stevcu... 12.345km v Getzu, mazda je mela pa 44.444 zdele enkrat... Jz mam pa ze 18.5 ur lezanja v postelji In to sam, brez negovalke ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 U bistvu ni nek hudga - vro?i?ni kr?i, sam zgleda je pa kot da se poslavlja od nas (?ist vijol?na, se tresla, o?i odsotne, neki cajta (baje) ni dihala) in to sred no?i! Borut ?e pride? danes okoli te bom malo potola?il smo tudi mi imeli z ta ve?jim Vro?inske kr?e, ve? o tem pa popoldan. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Hej, Kris - dans ?e ne mormo pridet, bom Peri?niku reku da se dogovorita za kater dan bo prihod! A to se bomo lohk pljal al ko kake ovire glede tega (ok ni registreran - vem)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Hej, Kris - dans ?e ne mormo pridet, bom Peri?niku reku da se dogovorita za kater dan bo prihod! A to se bomo lohk pljal al ko kake ovire glede tega (ok ni registreran - vem)! Ja po hribu malo se da po cesti pa koliko si upa? je polno policije (obmejni pas). glede prihoda k meni pa ni problem avto je v gara?i in ?aka. Tamalo pa le pozdravite ker to mine bo pa ?e kar nekaj no?i neprespanih in panika ob vsaki vro?ini, nam se je kr? ?e dvakrat ponovil ampak sedaj ko ima skoraj 4 leta pa je vro?ino 39,2 dobro prena?al. Kaj je pa bil vzrok za vro?ino? Na? je imel dvakrat Streptokok angino kjer vro?ina hitro raste, enkrat pa ?krlatinko.... Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 15. februar, 2011 Prijavi Napisano 15. februar, 2011 Te?ko re?t - neki so omenjal neko bakterijo v nosni votlini, zdravil pa smo dobil pol celga boga; Paracetamol, Voltaren, celo neke manj?e koli?ine Apaurina, v obliki sve?ke itd.! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 Izgleda je ta teden nekaj v zraku ker so vsi nataknjeni. Oziroma ali pa nekatere niso bile nataknjene (sploh za valentinovo) in je rezultat tak kot je. Citiraj
Boss Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 Sej ve? simon kako pravijo - ?e niso ble nataknjene pono? so pa pol podnev Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 Ma pofukal bom vse ! Doma mam-o te?ave s fotrom, v slu?bi direktorja tud pogledat ne sme noben, je te?n u 3 piz.. materne. ?e dobr da nisem v delavnici, da sem v svojem oddelku, aka CAD CAM programiranje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 ne pol naokol hodit... Lj-Celje - Lj...samo dve nesre?i na avtocesti zjutraj.... Se ti zdi da moram okrog hodit mam vse na dohvat ruke.Pa ?e bi ?e ?el okol bi danes ?el za Jazz-om(8 ventilsko truplo z dvema sve?kama na cilinder ) Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 Ma pofukal bom vse ! Doma mam-o te?ave s fotrom, v slu?bi direktorja tud pogledat ne sme noben, je te?n u 3 piz.. materne. ?e dobr da nisem v delavnici, da sem v svojem oddelku, aka CAD CAM programiranje. Dobr, da vem, da ti ne bom bliz hodu Citiraj
Symon Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 Pol izgleda je nekaj na tem, da je nekaj v zraku. Najbr? pomanjkanje sonca. Citiraj
mazdaman Napisano 16. februar, 2011 Prijavi Napisano 16. februar, 2011 Zgleda ajvar tudi ni bil nataknjen Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.