Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pa ma? ?rno obleko, ?rne ?pegle pa kak lanac?

To zna bit big problem. :blush:

OK ketno grem v ?elezino kupit, ono na metre, za en dan bo ok. :hudicek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Za After pa kak?en ?iroki d?ins al pa trenerko (505 sa crtom)! :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

q7 3.0 tdi nesem se jaz z mojo 6-ko dizel

Se strinjam in je tud sprobano - je bil pa? en italijan?ek preve? pameten pa je ugotovu, da bo treba ?e kak?nega konja poleg sebe vpre?t :hudicek:

33112_1.png

Napisano

bemti kanto japansko :angry2: v?er se je kr odlo?ila mi umret sred dunajske pri WTC-ju :( sem sumil na alternator :( hvala k.... da mam asistenco,da sm lahk avtovleko poklicu :) In to prvi? v moji ?oferski karieri :) ve? v hvali ;)

Za name?ek sem mogu pa danes ?e na sodi??e it v ljubljano, zarad ene zadev?ne izpred 2 let, poj pa dvignit potne stro?ke na ta glavno sodnijo,kjer so mel ?talo in pol :hudicek: Tok sm pa dubu,da sem lahk parkirno popla?u iz tega fonda :D

Napisano

q7 3.0 tdi nesem se jaz z mojo 6-ko dizel

ampak res. Sem ga vozu na eni ohcet, kanta hudiceva z 240 km nkamar ne gre. Zre pa ko norc.

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

em?o....

grem v KR, pa se v ?entvidu zavem, da to ne bo v redu.......

z mislimi si v tvoji avatar sliki

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Vsak dan vse bolj napredujem,..dons sm se o?itno ruknla v kolen, ker mam modrico in komi hodm,..pa sploh ne vem kdaj in kam sm se butnla,..?e bo ?lo tko naprej sploh nam do?akala konc mesca :ne vem:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Men se zdijo pa tak?nele modrice kar lepa sramota za prebivalce (izme?ke) iz LJ, mene istospolno usmerjeni ne motjo - verjetno sem ?uden! :blush:

http://24ur.com/novice/crna-kronika/foto-v...tepli-geja.html

Napisano

A to je ohcetno vozilo al kva :huh:

Momentalno, ga uporablaj skor na vseh ohcetih.

Napisano

Jures,

Js sem hotu s svojim pelat(kar bi blo najbl logi?no) pa si je bodo?a "gospa" za?elela nekaj ve?jega, da ne bo tako dren. :angry2:

Napisano

Jures,

Js sem hotu s svojim pelat(kar bi blo najbl logi?no) pa si je bodo?a "gospa" za?elela nekaj ve?jega, da ne bo tako dren. :angry2:

Babnce zmerej ho?je vse ve?je...ban?ni ra?un, avto, hi?o, itd....

Jures nerabjo obro?ka, ker imajo serijsko vgradnjo komandiranja :D

Napisano

?e ?e niso grde so pa dost brezvezne in monotone! :ne vem:

Napisano

360 eur za tole: http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=4920096

"original je to gospod"

?zmeden?

To so oriđinal 16ke od mazde 6, s katerimi je en preteral in jim je zategnilo krake.

Se je pa model znajdu in je slikal samo najbolj?o, al pa clo sliko od drugje ukradu, v resnici vse odrane u 3pm.

Napisano

gum ne rabim, bi mel za zimske...

sam eni niso normalni no...v najboljsem primeru so te feltne 3.5 leta stara

nove 16 col dobis za 80 eur...ampak ok

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Pred leti sem dal 310 ? za take tudi z nekimi gumami, tako, da je cena preterana.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Js sem;decembra za vse 4 18" original MPS dal 240? + 60? za majstra ki mi jih je pripeljal iz londona.

Brez gum da nau pomote.

Napisano

Men se zdijo pa tak?nele modrice kar lepa sramota za prebivalce (izme?ke) iz LJ, mene istospolno usmerjeni ne motjo - verjetno sem ?uden! :blush:

http://24ur.com/novice/crna-kronika/foto-v...tepli-geja.html

sj mene tudi e motijo ampak razkazovat da si pac istospolni usmerjen tudi ni treba. to je moje mnenje. pac si kr si bodi zase ne za druge. tudi barisevic je natepal pse pa ni se s tem hvalu pa razkazoval.

www.trziskisladoled.si

Napisano

Mene pa njihovo metanje ven moti (a gremo narediti parado ponosnih heteroseksualcev??) ampak po drugi strani pa ne more? enega takole po doma?e povedano prefukat. :vskalo: Potem za?tihajo ?e unega budista, dve dru?inski tragediji... Tale luna je o?itno oreng mo?na. :whatever:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.