Z M A J Napisano 12. september, 2011 Prijavi Napisano 12. september, 2011 Mal pa me noge bolijo od hribolazenja (sobota 6 ur, v?eraj 11 ur) + danes ?marna Gora (po pol?je)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 13. september, 2011 Prijavi Napisano 13. september, 2011 Cajta mi zamankuje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 13. september, 2011 Prijavi Napisano 13. september, 2011 Cajta mi zamankuje. To je jeba Citiraj
Deeyan Napisano 13. september, 2011 Prijavi Napisano 13. september, 2011 n? ve? ni ob?asnega nedelovanja cilindra, zdej skoz lavfa sam po 5-ih (na cajte se mi zdi celo po 4-ih), zvok je pa skor tak, ko pri temle Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
nisde Napisano 13. september, 2011 Prijavi Napisano 13. september, 2011 Kaj pa je narobe da po 5 laufa, kabli al kj huj? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Boss Napisano 13. september, 2011 Prijavi Napisano 13. september, 2011 ?e zmeri ma? cilinder ve? kt jest Citiraj
mazdaman Napisano 14. september, 2011 Prijavi Napisano 14. september, 2011 n? ve? ni ob?asnega nedelovanja cilindra, zdej skoz lavfa sam po 5-ih (na cajte se mi zdi celo po 4-ih), zvok je pa skor tak, ko pri temle A si preveril elektriko Sve?ke, kabli, razdelilna kapa in prstan, so osnova, ki mora biti tip top ?e ho?e? da bo avto delal kot mora. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 14. september, 2011 Prijavi Napisano 14. september, 2011 Dej?i, ?im cenej po?timaj, ker pet pa res ni neka fajna cifra, razen v ?oli morda pa ?e to le do faxa! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 14. september, 2011 Prijavi Napisano 14. september, 2011 Vro?e kot pras.. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 14. september, 2011 Prijavi Napisano 14. september, 2011 Kaj pa je narobe da po 5 laufa, kabli al kj huj? kabli so bli krivi, celindri delajo zej vsi tak ko treba, ?e vedn me pa zajebava pospe?ek na za?etku, ko gas zahodm do konca pa potegne ko pras... upam, da ?e ta tedn dobim sve?ke iz Anglije, ?e ne bo bolj?e pa i??emo naprej... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jstdoma Napisano 14. september, 2011 Prijavi Napisano 14. september, 2011 Neki sm razmi?lu da mi menjal motor (staro za staro), pa so mojga ocenil samo 500? Citiraj
Z M A J Napisano 14. september, 2011 Prijavi Napisano 14. september, 2011 Zmotil sem se pri napovedi (ko?arka), potrebno bo premagati Litvo, pa da vidmo zdej taktiko g. Maljkovi?a! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 14. september, 2011 Prijavi Napisano 14. september, 2011 nazaj iz Frankfurta, je blo kr fajn, avti vredu ene par bab je blo pa res supr za napast in spo?it o?ke Citiraj
iceman22 Napisano 15. september, 2011 Prijavi Napisano 15. september, 2011 nazaj iz Frankfurta, je blo kr fajn, avti vredu ene par bab je blo pa res supr za napast in spo?it o?ke zdej pa pocasi spravi par slij pod galerijo da se mi mal spocijemo oci. ok? Citiraj www.trziskisladoled.si
Gorjup13 Napisano 15. september, 2011 Prijavi Napisano 15. september, 2011 Predno dam nekaj svojih gor si lahko ogledate prve utrinke in galerijo tukaj sekcija s hostesami ?e pride Citiraj
Allyssa Napisano 15. september, 2011 Prijavi Napisano 15. september, 2011 Lih od veterinarja,..boga Tia je bla operirana, pa ?e Stella je koma ker je dobila narkozo da so ji zobek mle?n trmast vn uzel. Pa novo igra?ko mam,..brener In mi je odnesl bombico ker zakaj brat navodila a ne? Po celmu dvori??u sm jo lovila,..?e dobr da sm kupla dve,..o?itno sm podzavestno vedla da jih bom rabla Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 15. september, 2011 Prijavi Napisano 15. september, 2011 Pa novo igra?ko mam,..brener In mi je odnesl bombico ker zakaj brat navodila a ne? Po celmu dvori??u sm jo lovila,..?e dobr da sm kupla dve,..o?itno sm podzavestno vedla da jih bom rabla Citiraj
Z M A J Napisano 15. september, 2011 Prijavi Napisano 15. september, 2011 Z dana?njim dnem neham gledat ko?arko ZA ZMERI!!! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 15. september, 2011 Prijavi Napisano 15. september, 2011 Z dana?njim dnem neham gledat ko?arko ZA ZMERI!!! ah ne, sej ma? boje, kjer na?i ne igrajo pa lahko gleda? samo lepoto tega ?porta in se ne sekira?... Matr sam letos ?e NBA-ja ne bo Citiraj
Z M A J Napisano 15. september, 2011 Prijavi Napisano 15. september, 2011 Ma? prov, ker v telih zadnjih nekaj tekmah sem ugotovil, da nimam ravno neskon?ne zaloge potrpljenja in glede na to da ne grizem nohtov, ne jem pomirjeval, bi bilo hitro v nevarnosti da od jeze zalu?am daljinca u tla, da se v 200 ko??kov razleti, majkomila! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 15. september, 2011 Prijavi Napisano 15. september, 2011 Ma? prov, ker v telih zadnjih nekaj tekmah sem ugotovil, da nimam ravno neskon?ne zaloge potrpljenja in glede na to da ne grizem nohtov, ne jem pomirjeval, bi bilo hitro v nevarnosti da od jeze zalu?am daljinca u tla, da se v 200 ko??kov razleti, majkomila! ?e ga v tla je ?e uredu, v tv je slab? Citiraj
Allyssa Napisano 15. september, 2011 Prijavi Napisano 15. september, 2011 Ti se kr smej,..sam men tud na kraj pamet ni padl da se kej taga loh nardi,..psi so usi pobegnl, pa ?e tisto ?udo k je spodi da dr?i to na mestu je odnesl pod avto. No ampak sm pol usposobla in so prou zakon cupcakesi devils food s ?oko ganachom in meringo zape?eno,..yummy,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Mraušk Mčk Napisano 17. september, 2011 Prijavi Napisano 17. september, 2011 V?eraj padel s strehe skozi stre?no okno in pri tem prelomil novo alu lojtro za 54? Res mi je ?al za lojtro, je bila super. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Allyssa Napisano 17. september, 2011 Prijavi Napisano 17. september, 2011 V?eraj padel s strehe skozi stre?no okno in pri tem prelomil novo alu lojtro za 54? Res mi je ?al za lojtro, je bila super. A nebi bil raj? vesel da nisi polomu sebe? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Mraušk Mčk Napisano 17. september, 2011 Prijavi Napisano 17. september, 2011 A nebi bil raj? vesel da nisi polomu sebe? Sre?al z rebri rob kuhinjskega pulta, ki je na sre?o ?e starega dizajna - zaobljen. Tako kot moje trupelce, ki se v nose?nosti pridobljenega ?laufa okoli pasu nikakor ne more znebiti. Ampak v tem primeru je ?lauf pri?el prav - sem vedno trdil, da mora ?lovek dat tudi kaj vase, ne samo nase. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.