Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Al si ga pa v napa?no lukno ti??u :hudicek:

Mo?no da je pa pome?al svoji F-ki med seboj, ker verjetno imata identi?en klju?. :blush::hudicek: :macek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

To sm mislu ja :P

Pomoje me ?ifriranje ?e mal matra od vikenda, v?er bla spet dolga..

Aja pa da ?e sam mal pojamram; spet crknla spredna ?arnca in mi zmankal zaloge belo/modrih, tko da morm zdj za?asno obi?ne rumenkote gledat pred sabo, dokler ne najdm k?nih pametnih ?arnic :glare:

Isto?asno crknla ?e ena ledica za osvetlitev tablice, centralc se pa nalezu aprilskega vzdu?ja in mu ?ist dogaja.. dela,ne dela,na pol dela..itn. :D

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

centralc se pa nalezu aprilskega vzdu?ja in mu ?ist dogaja.. dela,ne dela,na pol dela..itn. :D

Baterija?

Pa nisem ga v napa?no lukno ti?u, okol 1ih sm ga hotu odklent (pr frendu) pa sta leva in desna klu?avnca zmrznle, edin prtla?nik ni zmrznu.. tko da sm najprej neki v prazno vrtev pa vn pa not pa zlomu useskp nekaj :notworth:

panoramska.jpg
Napisano

Upam da ima? ?e rezervo, no sej ?e ne, se da pa verjetno po telih ostankih novga "urezat" :D:blush:

Napisano

Sem imel podobno zlomljenega in ga je klju?avni?ar brez problema na novo naredil. Se pa teli klju?i kar radi lomijo, so tko ?udn dizajn, da je oslaben na nekaterih delih. Zato sem si tudi na?timal daljinsko centralno, ?tudiram pa da bi si zopet naredil brez klju?a (keyless) :)

Napisano

jeba je brez webasta....toliko je mraz zjutraj da se kadi ko se pes pokaka....

ah traktoristi :aaaaa:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

pristov na bolni?ki ... ?akamo na izvide pa bo jutr dohtarca povedala kva me je zdej za?aflal ... ? ne druzga si bom sam mal odpo?iu od teh bal ...

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

pristov na bolni?ki ... ?akamo na izvide pa bo jutr dohtarca povedala kva me je zdej za?aflal ... ? ne druzga si bom sam mal odpo?iu od teh bal ...

Prav? da ma? podal?ane praznike a :prstgor:

Jaz pa dal v?eraj delat nov klu?, ga je komaj nredil, malo na blef, tko da zdaj deluje, ampak sam v eno smer (?e ga zavrtim za 180° ?teka) ?zmeden?

panoramska.jpg
Napisano

Mah prehlad se me zmeri mo?nej? loteva, bo treba mal Medi?ke nagnit, o?itno! :blush:

Napisano

Porka ma..na.Vzel sem si dopust ta teden z namenom , ker je ?e prej?nji ?etrtek pri?el iz usa paket na na?o carino, da bom ta teden eno stvar kon?al. In glej ga zlomka, izgleda kot da na?i vrli cariniki ?e ?tajkajo (no ne glih, ker ko ?trajkajo delajo kao po predpisih in vestno).Danes je sreda in ?e vedno si ogledujejo paket z par barvami in ne morejo in ne morejo se verjetno odlo?it, ali bi za?eli delati ali ne.

In potem naj bi podpiral javni sektor? :aaaaa: ?e bi vsi tako hitro delali, bi lahko zaprli barake v par tednih. :angry2:

Kaj mi pomaga hitra po?ta iz usa (po?ilka je pri?la v 4 dneh) do na?ih, ?e pa potem tam stoji en teden.

Napisano

lol. Ta carina je zgodba zase. ko sm nazadnje dobil iz kitajske, sem jim poslal *vse* kar so hotli, potem sm pa ?ez 5 dni dobil domov novo obvestilo da mam ?e 5dni ?asa potem pa po?ljejo po?iljko nazaj. :blink:

Napisano

Hmmmm na Po?ti v Ljubljani, ?e pride? tja opravijo pregled expresno pred teboj - povpra?aj o tem, jaz vedno tako naredim in dobim paket tisti dan ko listek pride, samo tja je treba iti

Sej ?tos je v tem, da je kolega ( skupaj sva to naro?ila in je iz Lj ?el ?e v petek tja), pa so se izgovorili na praznike in ful dela.V?eraj je bilo isto, kao po praznikih je spet ful dela in danes (malo prej mi je sporo?il kolega) so se blagovolili pretegnit malo riti, da so kao "uspe?no" re?ili ta kompliciran primer.

Res posnemanja vredno in dober zgled za zaposlene v gospodarstvu. :angry2:

Napisano

Po?ta je druga? d.o.o. :dudek:

Potem pa je vsaj kak?en dr?avni dele? noter.

Napisano

Delovno aplikacijo imamo 1a, noro, danes se je ?e posebej izkazala! :hudicek:

Napisano

Dobil odlo?bo za vrtec.

Prvo: kje je varstvo podatkov? vsak kreten ve kaj vse imam/nimam. dobi? lep seznam in zraven je celo stanje na TRR. Prekleta dikatura.

Drugo: Mojo Mazduro so ocenil na 12.000!!!!! ? Jaz jo imam na Avtonetu za 9 pa niti pokli?e noben. Pa je rekla gospa na CSD da je to eurotax cenitev. Pi*ka jim matrna kak Eurotax? ?e je Eurotax xxx ? potem avto vedno lahko proda? za xxx + 1 ali 2 k ve?. Septembra spet vlagam vlogo, avto bom pa na psa prepisal, kreteni.

Kje smo mi pristali....

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

Gustav...sej tole je sedaj sistem v katerega prehajamo...ti si po?ten dr?avljan, ima? avto za toliko in toliko denarja, ipd. in ni? ne skriva?, nisi izkori??al sistema in sedaj ga bo? nasrkal.....ogromno jih je pa izkori??alo, imelo par nepremi?nin, par avtov, prikazovali so se ni?le in so dobili ?e zastonj vrtce in vse te ugodnosti, sedaj jim je pa itak vseeno za vrtec ?e ga bodo pla?evali, ker denar imajo.

Napisano

Potem pa je vsaj kak?en dr?avni dele? noter.

Delez je 100% :)

Objavljena slika

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Gustav...sej tole je sedaj sistem v katerega prehajamo...ti si po?ten dr?avljan, ima? avto za toliko in toliko denarja, ipd. in ni? ne skriva?, nisi izkori??al sistema in sedaj ga bo? nasrkal.....ogromno jih je pa izkori??alo, imelo par nepremi?nin, par avtov, prikazovali so se ni?le in so dobili ?e zastonj vrtce in vse te ugodnosti, sedaj jim je pa itak vseeno za vrtec ?e ga bodo pla?evali, ker denar imajo.

Dvignili bi DDV za 1% tako kot je planiral jankovi? pa bi najbol vsekalo po tistih ki majo najbolj, zdej so najbolj udarili po poslu?nih in po?tenih ter po socialno ?ibkih, javnega sektorja ne bodo premaknili, ddv je pa neizogibno dvignit ?ez leto dve za 2-3%...

aH ja, se ?e kolca komu po pahorju in malem delu? Raje delam na avtorsko za 10e manj, pa da najebemo vsi, kot da se vse offloada na tiste ki nimajo sindikatov. :(

Kri?ijo itak samo tisti ki imajo dovolj za jest da jim od lakote niso ope?ale glasilke METAFORI?NO.

Napisano

Je***ti redarstvo... grem se zment na RTV za neipla?ilo ?tudentskih ur, sam 20min sem bil notr pa ?e fa?em redarstvo. No zdej dobim nakazan manjkajo?ih 80? od tega gre 60? redarjem :vskalo:

panoramska.jpg
Napisano

in kaj to?no je tukaj narobe? a ?e za 20 minut parkira? pa lahko parkira? kjer ho?e??

Vem da ne. Amapak ne ?ivce mi gre ko samo za 20 min. zginem pa me pohopsajo. Zadnji? ko se mel zobarco popolnoma ista situacija ampak ?ist druga lokacija. Parkiram med kolono 4-5 vozil, ko se vrnem ?ez 20 min. samo ?e jaz tam z polo?nco za brisalci...

Najbol me pa zanima kaj je z ostalimi ki so kar zginil, nemorem niti pre?ekerat ?e so tut oni dobil kazn, ali so se speljal pravo?asno <_<

panoramska.jpg
Napisano

Parkeru sm v neko ?udno ulco zraven rtv-ja, kjer sem ve?krat parkiru tudi po 4-5ur pa me niso poj**al. Prvi? sem pa parkeru zraven biv?je ?ole (kjer mam ?ezmer zobarco) pa so me tut zdaj za 20min prvi? pojebal :ne vem:

Saj pravim da mam neko ?udno nesre?o :zvizga:

Ja pa kazen je o?ino 120?.. prvi? je blo ''samo'' 80? <_<

panoramska.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Večina tega komada ne pozna-zaden na albumu...jaz pa sem ga v mladosti preposlušal....ma "teilijaužentkrat"😄.   In spet ga "podoživljam"...BluRay v Atmosu-"adijo pamet"😲👌...kot narejen za ta format.    
    • Sicer pokanje vzmeti ni pogosta hiba Mazd, tko da pač se zgodi in boš moral menjat kar obe.    Kolk je pa aku star? Če je starejši od štirih let je velika verjetnost, da je kriv za iStop lučko in nedelovanje.
    • Tako kot pravi @Bini Octavia je čist preveč plastična, izdelava niti približno ne dosega Superba, ki je čisto v neki drugi ligi.    Sem gledal tudi Octavio, ker bi mi celo bolj ustrezala, ker ni tako velik avto, ampak izdelava... ajojmene pa to bi bil dejansko korak nazaj od Mazde 6 v kvaliteti. Ja celo od 7 let stare Mazde.    Med Octavio in Superbom pri pribiližno enakih specifikacijah je cca 8k€ razlike v končni ceni, proizvodnji stroški in količina materiala in tehnike pa nikakor ne prinesejo te razlike. Se pravi sta avta skoraj enako draga za izdelavo, če bi uporabili enako dobre materiale. Edina rešitev je torej bila, da so za Octavio pač izbrali cenejše materiale, da so lahko naredi ta cenovno razliko in umestili oba modela vsakega v svojo kategorijo.    
    • To je že višji razred od M.6tke..... Octavio pa si notri dobro oglej, plastik fantastik!Česar se dotakneš(cca 80%) je vse trdo razen sedeži..... 
    • Ja če je pol leta utripal, lahko pa še naprej. Nasvet forumskih šerifov: Ne kompliciraj, to sam vozi dalje. 🤠
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.