Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Da pojamram da sem ostal sam... :(:( Pa? se dvema v?asih poti kri?ajo...

Uuuuuuu tooo je jeba.......vem kako ti je....to je ?e vsakega zjebal. Mene lahk zjebejo sam 2 stvari....?enska al pa avto :hohoho:

Ni?, ven it, se dru?it pa napit se ga, ?urat, kak?no mal kurit....drga? se ga bom pa dons ?e zate na gospodarcu kjer bo ropotala tehna?a in house :cheers: ...sam ne bit doma pa razmi?ljat :blink:

Napisano

Da pojamram da sem ostal sam... :(:( Pa? se dvema v?asih poti kri?ajo...

Premlad si ?e poba, da bi se sekiral, zlasti ?e ti je bila prva punca, mora? ?e pridobit malo KILOMETRINE! :aaaaa::cheers:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ajga, v lajfu treba u?ivat, ?e ne se ne spla?a ?vet :bravo:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Ajga, v lajfu treba u?ivat, ?e ne se ne spla?a ?vet :bravo:

Tukaj bi bil na mestu rek; CARPE DIEM! :punk::ouje:

Napisano

Ja safr bo? ?e furu, jzt ga ?e pol leta, pa v?asih ?e zmer pomislm kako je blo fajn...Ampak itak pride druga :D ne sekiri se, resno...

No, jzt sm zarad tega kupu avto :aaaaa:

?e pa rab? :cheers:

The ability to speak does not make you intelligent.

Napisano

De?ki hvala vam... Mah sej kilometrina ja sam leto pa pol je blo pa le lepo...

Nimam zastonj nalepke "Crpe Diem" na avtu in "What does not kill you makes you stronger..." :)

Bomo ?ez 14 dni ruknal enga... :cheers:

If in doubt, flat out... 

Napisano

Qwerty, eno je nalepka, drugo da to zares po?ne?, no potrudi se, ja piknik pa itak - 2.6.! :jupiii:

Napisano

Mah sej kilometrina ja sam leto pa pol je blo pa le lepo...

Mam en tak dober ob?utek, da bo naslednja ?e bolj prava B)

34910_1.png

Napisano

Mali ne se sekirat. ?e se js ne, pa mam sre?no samska dva ?mrla na poti, bo? tud ti pre?ivu :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Hvala vam res vsem... Hja jz si tak razlagam da ce je prislo do tega je ze za to razlog...

If in doubt, flat out... 

Napisano

Vidim, da je letos kar "uspe?no" leto na podro?ju razdiranja kar resnih vez, Kr?e, Allyssa, qwerty, jaz... :vskalo: Mogo?e bi ?e na Mazda forumu mogli odpreti temo "prebolevanja" za pisanje globokih debat na to temo? :D

Qwerty dr? se saj bo. Prvi teden je dost nadle?en potem gre le na bolje. Pa dr? se svojih hobijev, veselja, pa bo ?e pri?la kaka druga, da ?e opazil ne bo? kdaj (to zdaj bolj sebe tola?im :harhar: ). :D Poglej mene, ?asi na RL grejo samo ?e na dol, ko se lahko skoncentriram na to. :hohoho:

Napisano

Mene ?aka danes poroka, sicer sem v vlogi pri?e ampak se mi ne da, vse te cerimonje ptena?at <_<

www.gistel.si

Napisano

Mah, saj vsak prej ali slej do?ivi spoznanje, da stvari niso ve?ne. Se spominjam kako zelo hudo mi je bilo pri srcu, ko sem po dvanajstih letih resne zveze prodal moj prej?nji avto. Ampak ?ivljenje gre naprej...

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Mene ?aka danes poroka, sicer sem v vlogi pri?e ampak se mi ne da, vse te cerimonje ptena?at <_<

Ceremonije so grozne, a kar je najhuje trpi denarnica! :blush::aaaaa::cheers:

Napisano

Ceremonije so grozne, a kar je najhuje trpi denarnica! :blush::aaaaa::cheers:

?e najhuj?e je to, da se poro?i brat od biv?e...uff spet gledat biv?o ta??o in biv?o punco...ne bojo mi lahke -_-

www.gistel.si

Napisano

...uff spet gledat biv?o ta??o in biv?o punco...ne bojo mi lahke -_-

Za laj?anje tovrstnega gledanja obstaja posebna optika. Dno kozarca. :bravo:

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Za laj?anje tovrstnega gledanja obstaja posebna optika. Dno kozarca. :bravo:

Posledi?no bo videl PODVOJENO ekipo! :aaaaa::hohoho:

Napisano

Vidim, da je letos kar "uspe?no" leto na podro?ju razdiranja kar resnih vez, Kr?e, Allyssa, qwerty, jaz... :vskalo: Mogo?e bi ?e na Mazda forumu mogli odpreti temo "prebolevanja" za pisanje globokih debat na to temo? :D

Qwerty dr? se saj bo. Prvi teden je dost nadle?en potem gre le na bolje. Pa dr? se svojih hobijev, veselja, pa bo ?e pri?la kaka druga, da ?e opazil ne bo? kdaj (to zdaj bolj sebe tola?im :harhar: ). :D Poglej mene, ?asi na RL grejo samo ?e na dol, ko se lahko skoncentriram na to. :hohoho:

A nismo mel eno tako temo enkrat? Sr?ne te?ave al neki taga?

Druga? pa js sploh nisem bla v vezi, da ne bo pomote :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

AJUGA ... tola u?er ni biu n? muc muc ampak kr ornk tigr?ek ... pa mene tud dons ?aka ohct sploh nevem ?e se bom do ve?era skup spravu ... mormo kamelo gnat ... in spet bom jutr na glavo da bo kr veselica ... :mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Nisem se vrgel tak v to.   Imam mTech-ov nož za desničarje. V levi roki je top, ker se rezilo bolj prileže.
    • ravno včeraj izkušnja s temi "mojstri" hitre vožnje, ko sem šel iz LJ....in so očitno peljali tega Costo al kaj je že na Brdo k JJ-ju....isto so uleteli po AC 150, jaz sem bil itak na "počasnem" desnem pasu ker se mi ni ljubilo voziti hitro, in je bil isto en avto na levem ki jih očitno ni opazil....tukaj so imeli še motorista, ki ga je prehitel in mu z roko začel mahati, da naj se takoj umakne, sicer ga bodo malo manj ko "ustrelili" :), tko da ti konvoji so za moje pojme v SLO dokaj smešni, ker prevažajo "kao" pomembne mojstre....ne bom pozabil ko je bil Erjavec že minister za obrambo, ko je lazil na Jošta (hribček in priljubljena pohodniška točka v KR) in za njima malodane 27 varnostnikov :), kr neki, ko da bi tega Erjavca kdo naskočil....no četudi bi ga kdo želel poriniti v grmovje bi ga kljub tistim opicam zadaj lahko, ker sta bila kao "inkognito" za njim kakih 10m....kr neki v vsakem primeru
    • Zdajle še operem Netopirja, potem pa v smeri Lenarta, na tradicionalni domači pizza piknik s prijatelji, juhu
    • Se strinjam edino glede tega voznika , ki je odpeljal z kraja nesreče. Kar se tiče ostalega pa  je situacija takšna. Po avtocesti A1 iz smeri obale (Izola, Koper, Lucija) proti Kliničnemu centru v Ljubljani skoraj neprekinjeno vozijo reševalna vozila z različnih območij (NMP Piran, NMP Izola, NMP Koper. Taka ekipa je lahko vozila le nekaj sto metrov za kolono ali bila celo neposredno v prometu ob nastanku nesreče. Ker gre za varovano osebo (presednico republike), ima njena kolona ali varovanje svojo komunikacijo in v primeru incidenta takoj sproži najhitrejši možni protokol. Če je bilo reševalno vozilo v bližini, ga je Center za obveščanje usmeril neposredno do predora. Sicer so pa intervencijski časi iz Kopra naslednji: Policija (PPP / PU Koper) postaja prometne policije Koper / PU Koper 10–14 minut. Gasilci (GB Koper)( -Ljubljanska cesta. 12–15 minut Nujna medicinska pomoč NMP Koper / Izola-ZD Koper / SBI Izola 12–16 minut. Tako, da so tej časi, ki jih navajaš čisto normalni, saj na avtocesti od Kopra do predora ni nikoli nekih večjih kolon in lahko ta vsa  vozila v bistvu vozijo tako hitro, kolikor zmorejo iti v klanec. Vse je normalno. Edino hitrost presedničinih vozil (utripajoče luči gor ali dol) je bila za predor občutno previsoka.     
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.