Allyssa Napisano 16. september, 2013 Prijavi Napisano 16. september, 2013 Tole z lopato je moj copyright! V porodni sobi 7 ljudi? Kaj si jim pa pripravila? V najslab?em primeru je nose?nica, dojen?ek, o?e, babca, ginekolog (inja) in anestezistka. V?asih, res v?asih in izjemoma ob kak?nih tehni?nih zapletih ?e kdo iz medicinske elektronike ali energetike (predvsem zaradi priprave mobilnega inkubatorja za transport na helikopter ali pri tehni?nih te?avah z opremo). Tu se nabere sedem ljudi. Torej je pri tebi ?lo ?isto vse narobe... V lj. je to ?ist normalno za dvoj?ke. Mela sem 2 zdravnika, 4 babice in eno na praksi. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 16. september, 2013 Prijavi Napisano 16. september, 2013 To je ?e dobr... ?ak, da se en veleum spomni, da bi ob teh finan?nih te?avah zdravstva porode izvajal v kak?ni dvorani in vstopnino za gledalce pobiral.. Citiraj
Slivka Napisano 16. september, 2013 Prijavi Napisano 16. september, 2013 V lj. je to ?ist normalno za dvoj?ke. Mela sem 2 zdravnika, 4 babice in eno na praksi. Pa saj to je kot v gledali??u...Tudi za dvoj?ke sta dovolj dve babci. In za vsak primer (?e bi se kaj zapletlo) ?e en ginekolog. No, ja, je pa res: bolje eden dober kot pa sedem "talentov". Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Allyssa Napisano 16. september, 2013 Prijavi Napisano 16. september, 2013 Ja ne vem,..ena je vodila porod z zdravnikom, ena je ?akala dvoj?ka "A", dve sta se z vsake strani vrgle na trebuh, da se dvoj?ek "B" ni obrnu okol, ko se je prvi rodil, extra zdravnica pa praktikantka sta pa gledale na uro iz ozadja Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Z M A J Napisano 16. september, 2013 Prijavi Napisano 16. september, 2013 Treba se je priklonit Fincem za odli?no ko?arkarsko predstavo. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 16. september, 2013 Prijavi Napisano 16. september, 2013 ahh... ni? tazga Finci so vedeli, da je konec in da odhajajo zato se niso ni? ve? ?parali - na?i pa taktizirajo, da bi se ?immanj utrudili. Zdej ?ele pridejo najbolj pomembne tekme in tukaj bo treba pokazat jajca. Citiraj
Alex Napisano 18. september, 2013 Prijavi Napisano 18. september, 2013 Preklopil toplotno na zimski rezim..... Kon?no normalna temperatura. Citiraj
Boss Napisano 18. september, 2013 Prijavi Napisano 18. september, 2013 Preklopil toplotno na zimski rezim..... zakaj... jesen bo lepa in zmerno topla Citiraj
Slivka Napisano 18. september, 2013 Prijavi Napisano 18. september, 2013 In jaz ?e pripravljam lopato, da grem prelopatat nekoga, ki napoveduje vreme... Preventivno, da se ne ponovi lanska zima... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 18. september, 2013 Prijavi Napisano 18. september, 2013 A zdej tud s tem nisi zadovoljen... pa sej sem napovedal lepo jesen. Pa a si ti sploh s ?im zadovoljen? Citiraj
Alex Napisano 18. september, 2013 Prijavi Napisano 18. september, 2013 In jaz ?e pripravljam lopato, da grem prelopatat nekoga, ki napoveduje vreme... Preventivno, da se ne ponovi lanska zima... Pripravi tudi kak?en majhen bager?ek.Glede na napovedi bo? imel obilico dela z kidanjem. Citiraj
Slivka Napisano 18. september, 2013 Prijavi Napisano 18. september, 2013 A zdej tud s tem nisi zadovoljen... pa sej sem napovedal lepo jesen. Pa a si ti sploh s ?im zadovoljen? Nisem rekel, da nisem zadovoljen s tako napovedjo. A te bom vseeno prelopatal. Tako, preventivno. Da te ne zasrbi jezik pa bo? spet napovedoval vreme tako kot si lani... In ?e roke ti polomim, da ne bi natipkal tisto, kar ne bi povedal... Pripravi tudi kak?en majhen bager?ek.Glede na napovedi bo? imel obilico dela z kidanjem. Hja, kako bi rekel: osnova mini-bagerja je pripravljena, samo ?e plug moram gor namontirat... Pa tisto dviganje in spu??anje moram nekako bolje re?it, ker tisto z vitlom ni ravno najbolj posre?eno. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano 18. september, 2013 Prijavi Napisano 18. september, 2013 Hehe jures trust me... Slivka ?e ve Citiraj
Z M A J Napisano 18. september, 2013 Prijavi Napisano 18. september, 2013 Sicer (skoraj) vedno navijam za ?panijo, ampak tole kar trenutno gledamo je pa totalni dolgcajt (strelske vaje) in ne ko?arka. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 25. september, 2013 Prijavi Napisano 25. september, 2013 V ?etrtek se ?e zadni? poslovim od preminulega dedija ki je v ponedeljek od?el za vedno ...... zelo rad se je peljal z mojo mazdo ,?eprav je pri hi?i kar nekaj avtomobilov je najraje sedel v mojega. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Allyssa Napisano 25. september, 2013 Prijavi Napisano 25. september, 2013 So?alje :( Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Grega_ Napisano 25. september, 2013 Prijavi Napisano 25. september, 2013 So?alje tudi z moje strani. Citiraj
Z M A J Napisano 25. september, 2013 Prijavi Napisano 25. september, 2013 Naj po?iva v miru. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
MazdaBoy Napisano 25. september, 2013 Prijavi Napisano 25. september, 2013 Naj po?iva v miru. So?alje. Citiraj
Deeyan Napisano 25. september, 2013 Prijavi Napisano 25. september, 2013 Uro?, so?alje Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 25. september, 2013 Prijavi Napisano 25. september, 2013 Sozalje uros Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Baby Viper Napisano 25. september, 2013 Prijavi Napisano 25. september, 2013 R.I.P. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Još šta Napisano 26. september, 2013 Prijavi Napisano 26. september, 2013 Sozalje klopko. Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Jest Napisano 26. september, 2013 Prijavi Napisano 26. september, 2013 Sozalje Uros ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.