Boss Napisano 23. februar, 2014 Prijavi Napisano 23. februar, 2014 Ok... skru?eno priznam in poni?no prosim odpu??anja. Citiraj
Z M A J Napisano 23. februar, 2014 Prijavi Napisano 23. februar, 2014 Men je pa tole tako grozno videt, ubogi ljudje, iz dneva v dan jim je te?je; http://www.24ur.com/novice/slovenija/na-po...voje-vrste.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 24. februar, 2014 Prijavi Napisano 24. februar, 2014 baaaaaaaaa...avto mi crkne vsaki? ko dam ?migavec za v desno ?e ve kjera stran je napa?na Zgleda je neki v stiku... Na, pa ?e zobne paste mi je zmanjkal, kartico za na ?iht sm doma pozabu...skratka ?e eno uro nism pokonc, pa gre ?e vse narobe Citiraj
Lava Napisano 24. februar, 2014 Prijavi Napisano 24. februar, 2014 Kje je pa delala, ?e ni skrivnost? Mal zamujam ...ja nazadnje je delala v eni pekarni (mel so tud sladice in to), k so jo zaprl, k itak niso mogl ve? n? pla?evat, sploh k je mami dala pla?ilno listo, pa je ugotovila, da ji ne pla?ujejo prispevkov pred tem je delala v Kavarni SEM, kjer je blo ?e kr uredu, vendar SPET te prispevki zdj pa po?ilja pro?nje in itak n? od n? baaaaaaaaa...avto mi crkne vsaki? ko dam ?migavec za v desno ?e ve kjera stran je napa?na Zgleda je neki v stiku... Na, pa ?e zobne paste mi je zmanjkal, kartico za na ?iht sm doma pozabu...skratka ?e eno uro nism pokonc, pa gre ?e vse narobe ti si meu zdj tak jamranje k bi ga lah mela js za dans zutri..ni se mi dal ustat, zamudila na faks, ?la kasnej na ?iht, uzela 5? dala v ?ep, zgubila pridm do postaje ugotovim, da nimam denarnice, nazaj do doma, uzamem denarnico, grem u pekarno kupm malco, ho?m na bus ugotovim, da nimam URBANE, ampaak ni panike, sonce je siju Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Z M A J Napisano 24. februar, 2014 Prijavi Napisano 24. februar, 2014 Prejle sem fitnessiru, pa se vmes v poga?ico tok "mu?ko" udaru, da me je popolnoma minil vse skupi in boli k svina. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 24. februar, 2014 Prijavi Napisano 24. februar, 2014 Danes je o?itno ena taprava luna... Ne bom niti za?el. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
g.Wankel Napisano 24. februar, 2014 Prijavi Napisano 24. februar, 2014 Dobr da sm to temo spet pogledu, da sm si prpravu zobno pasto Aja pa avto tudi spet dela Citiraj
Allyssa Napisano 26. februar, 2014 Prijavi Napisano 26. februar, 2014 A je loh ?e pomlad???? Resno poln kufer mam teh virusov, bacilov in ne vem ?esa ?e. Tin ma ?e od sobote vro?ino, oba vnete o?i, u?erej je pa ?e Deja fasala vro?ino in se mi po?as ?e cufa. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Z M A J Napisano 26. februar, 2014 Prijavi Napisano 26. februar, 2014 Slovenska birokracija je zmagovalka na celi ?rti, res me izjemno ?udi, da se tujci ne odlo?ajo za investicije itd. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 26. februar, 2014 Prijavi Napisano 26. februar, 2014 Slovenska birokracija je zmagovalka na celi ?rti, res me izjemno ?udi, da se tujci ne odlo?ajo za investicije itd. Citiraj
Z M A J Napisano 26. februar, 2014 Prijavi Napisano 26. februar, 2014 Alex, uporabil sem ironi?ni ton (sem ravno v fazi registracije podjetja), verjetno te to ?udi. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 26. februar, 2014 Prijavi Napisano 26. februar, 2014 Slabo se je tole za?elo... Kako je potekala menjava? Nekako takole:http://www.youtube.com/watch?v=A_Um2LyiIzc Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 27. februar, 2014 Prijavi Napisano 27. februar, 2014 Tegale de?ja pa nikakor nisem pri?akoval. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 28. februar, 2014 Prijavi Napisano 28. februar, 2014 Dela je res dost, ampak tko je slivka napisu..i??e se kvaliteta na razli?nih podro?jih, ker kvantitete je na trgu ?e preve?. ?e si dobr v tem kar dela?, so skrbi po pomankanju dela odve?, v nasprotnem primeru pa je bolj smiselna menjava dejavnosti, druga?e bo res prej minilo 10-20 ali celo ve? let, preden se kam prebije? (pa naj bo to osamosvojitev od star?ev,odhod v tujino ali pa zgolj sprotno pokrivanje ?ivljenjskih stro?kov brez nepotrebnih kreditov)-zmajev point Nabijem jih nekam spet Slu?ajno ve kdo za kak pametn ?iht? Ker tukile zelo di?i po odpovedi! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 28. februar, 2014 Prijavi Napisano 28. februar, 2014 Kje so tisti cajti, ko so grofa na ra?enj nataknili, ?e je hotel ve? kot desetino... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Lava Napisano 3. marec, 2014 Prijavi Napisano 3. marec, 2014 ?e pa zarad ?esa sovra?im na? faks, je to zaradi neorganizacije obve??evanja. 2 uri mam v ponedeljek izbirnega predmeta in ne, da bi to pisalo med obvestili na internetni strani mora? it iz ?ihta na faks, pride? pred predavalnico in te gor pri?aka listek, da predavanja odpade...aa mr??? Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Baby Viper Napisano 4. marec, 2014 Prijavi Napisano 4. marec, 2014 Ugotovu kaj matra mx5 in ugotovitev ni lih za v temo pohvalite se Vseeno pa hvala za pomo? pri diagnozi mojstru mazda mx Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Baby Viper Napisano 4. marec, 2014 Prijavi Napisano 4. marec, 2014 Ugotovitev je..obrabljeni sede?i ventilov, mo?no pa da so tud sami ventili. Ko se motor segreje, se sede?i mal raz?irijo in je trenutno ok, s?asoma gre pa vedno bolj na slab?e. Kompresija je sicer vredu, med 10 in 12 barov, vseen pa ni idealnega v?iga na dveh cilindrih ko je mrzu, kej ve? bo pa povedala doktorjeva operacija.A je servisna stempljana ( za un del?) Bova pobala baje imajo zavarovanje ki krije....poizkusit ni greh. Servisno za plin mam v celoti ?templano in redno po navodilih zrihtano, vseen pa tud ?e so ob vgradji 'zatrjeval', da dodatno mazanje ni potrebno, se bojim, da si znajo kaj zmi?ljevat Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 4. marec, 2014 Prijavi Napisano 4. marec, 2014 Uf tole pa ni fajn, no sicer sem te ve?krat opomnil na "Flash lube" mazanje, pa nisi bil sli?at zainteresiran. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 4. marec, 2014 Prijavi Napisano 4. marec, 2014 Kul, hvala Upam, da bo vsaj neki dobrga od vsega tega, se mi pa zdi, da bom lahko na konc zadovoln ?e, ?e mi ponudjo brezpla?no vgradnjo flashluba. ?e najraj bi elektronski sistem dodatnega mazanja, ?eprov nekega zaupanja v vse skup najbr? ne bo ve? (v tem primeru, da se jih kaj 'napada' je pod vpra?ajem tud, ?e bi zmontiral tko kot se zagre in ne v jezi neki na pol ) Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 5. marec, 2014 Prijavi Napisano 5. marec, 2014 Servisno za plin mam v celoti ?templano in redno po navodilih zrihtano, vseen pa tud ?e so ob vgradji 'zatrjeval', da dodatno mazanje ni potrebno, se bojim, da si znajo kaj zmi?ljevat tole pa res ni dober zato pa js vsakemu re?em, da tut ?e vgraditelj re?e, da ni potrebe po dodatnem mazanju, da nej da to vseen preventivno vgradit.... ?kodit itak v nobenem primeru nemore Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 5. marec, 2014 Prijavi Napisano 5. marec, 2014 tole pa res ni dober zato pa js vsakemu re?em, da tut ?e vgraditelj re?e, da ni potrebe po dodatnem mazanju, da nej da to vseen preventivno vgradit.... ?kodit itak v nobenem primeru nemore Tudi FlashLUBE ni vse mogo?en in zagotovilo za ve?no delovanje, sploh pa elektronski. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 5. marec, 2014 Prijavi Napisano 5. marec, 2014 Tudi FlashLUBE ni vse mogo?en in zagotovilo za ve?no delovanje, sploh pa elektronski. pol pa nvem kje je fora, da je nekdo na forumu naredu 270kkm na plinu brez te?av Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 5. marec, 2014 Prijavi Napisano 5. marec, 2014 Tudi FlashLUBE ni vse mogo?en in zagotovilo za ve?no delovanje, sploh pa elektronski. A ni blo re?eno, da je ravno elektronski bolj?i, ker dozira glede na obrate, navaden pa ravno v prostem teku bol ma?e, pri visokih pa manj? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.