Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Bemti?, bemti?.

Najprej ?kripnil le?aj napenjalca. Ko sem ga zamenjal, ugotovim, da je crknil levi sprednji ?aromet. V petek sem ga zrihtal, sino?i opazim, da mi ne dela osvetlitev tablice.

Pa bom spet ?ravbal. Saj se ve? ukvarjam s to petko kot pa s svojo ?eno...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Vceraj, ko smo se vracali iz 3. letosnjega zbora clanov MK iz Polzele, je bila zaprta AC od Vranskega proti LJ... in je seveda nastal zelo dolg, veckilometrski zastoj... Kaksno urco smo rabili za ene 4 km... Medtem ko smo se nekateri lepo disciplinirano vozili po polzje premikali v dveh kolonah, je kar nekaj "pametnjakovicev" padlo mimo po odstavnem pasu. Prav privoscil bi jim, da bi na koncu stal policaj... ampak seveda teh ni tam, kjer bi jih clovek najbolj potreboval... so verjetno raje nekje sedeli v avtu in cakali na kaksno zrtev, ki bo pripeljala 7 km/h prehitro mimo radarja v "naeslju", kjer ni v blizini nobenih his in je omejitev 50 km/h ...  :ninja:  :angry2: ... Poleg tega se najde se vedno cel kup tepcev, ki vozijo po sredini ... namesto da bi se razvrstili na levi in desni rob cestisca... in med njimi je cel kup sleperjev, ki bi se najbolj morali poznati te zadeve in kako ravnati na cesti ... Pa niso bili samo tujci... je bilo med njimi tudi cel kup "domacinov" ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

?e bo? pri temu notarju katerega sem priporo?al potem 10000% lahko ?e sedaj mirno spi? :) Kar napi?i feedback. :)

Notar je bil super in fer za??ita za oba kupca in prodajalca. Da pa pride denar bo pa ?e malo trajalo, najprej je treba pla?ati vse davke :vskalo:  in kot pravi Jure do nadaljnjega Bankrot. Jebemti zakonodajo tako, da moram jaz prej pla?ati davek preden sem sploh dobil nakazilo. 

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

V OBIju ?e prodajajo Novoletne jelke...  :vskalo:

Najprej po?itnice, nato nakup ?olskih potreb??in, pa ozimnica, pa dan mrtvih, potem pa kar Novo leto... Vse za dober biznis, vse za velik dnar...

Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...

Napisano

V OBIju ?e prodajajo Novoletne jelke...  :vskalo:

Najprej po?itnice, nato nakup ?olskih potreb??in, pa ozimnica, pa dan mrtvih, potem pa kar Novo leto... Vse za dober biznis, vse za velik dnar...

A sele zdaj?   :harhar:  :aaaaa: Ostali so zaceli prodajati izdelke iz novoletne ponudbe ze oktobra :) >> http://www.24ur.com/novice/slovenija/veseli-december-se-v-nekaterih-trgovinah-zacne-ze-oktobra.html :) 

lp

Thomas

image.png

Napisano

Temu se pa re?e primitivno obna?anje "navija?ev", kar je res ?koda, ker nogometa?e imajo sosedje vrhunske:

http://www.24ur.com/sport/nogomet/epilog-hrvaskega-divjanja-na-san-siru-italijanska-policija-aretirala-17-navijacev.html

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Nek prehlad se me ?eli lotit, pa upam da mu uspe?no dam kajlo.  :closedeyes:

Napisano

Notar je bil super in fer za??ita za oba kupca in prodajalca. Da pa pride denar bo pa ?e malo trajalo, najprej je treba pla?ati vse davke :vskalo:  in kot pravi Jure do nadaljnjega Bankrot. Jebemti zakonodajo tako, da moram jaz prej pla?ati davek preden sem sploh dobil nakazilo. 

V ponedeljek oddal vlogo na DURS, V?eraj prosil ali lahko kaj prej izdajo kakor v 30 dneh in sem, ?e lahko v?eraj pla?al. Samo ?e ?akam ?tempelj.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Klin?eva megla ?e cel dan v tej kotlini.  :glare:

Napisano

No pa ji me ratal krstit avto:( In seveda ob drugi avto na parkiri??u (avto sicer niti ni bil v boksu). In ravno v ?asu pisanja tega posta sem dobila klic (sem pustila listek). Je neka prijazna penzionistka in se dobiva v nedeljo. Sre?a v nesre?i.

post-8021-0-99041600-1416513109_thumb.jpg

Napisano

Ej se zgodi...saj ni bilo zanala??.verjetno se bo dalo spolirat.lp

Napisano

Ja res je. Me je pa takoj gospa vpra?ala, ?e je bil mo? kaj jezen :) . Kako pa sedaj to najbolje re?it? Pa? uveljavit kasko al se kej ?e z gospo kej pametnega zmenit?

Napisano

Pla?at popravilo.. :glare: ..to je moje mi?ljenje.. :blush: ..pa naj ?e strokovnjaki kaj pokomentirajo... :prstgor:

Napisano

Pleh je pleh... :closedeyes:

Tam, kjer je podrajsano, je plastika  :harhar:  :aaaaa:

lp

Thomas

image.png

Napisano

Pla?at popravilo.. :glare: ..to je moje mi?ljenje.. :blush: ..pa naj ?e strokovnjaki kaj pokomentirajo... :prstgor:

Zakaj pla?at, ?e je zavarovano?

Napisano

Zakaj pla?at, ?e je zavarovano?

Vcasih je tako, da tudi ce je zavarovano, je ceneje sam placat popravilo... ker zna priti manj, kot pa izgubis bonusa ob naslednjem zavarovanju ... 

lp

Thomas

image.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.