Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 9 urami je Bini napisal:

Ne razumem pa najbolj @Boss-a, ko ni med manjšimi po "višini", da ne mara SUV a, ki je bolj kamot, varnejši, preglednejši in navsezadnje vstopi se v njega človeško:nevem:

CX 60 bi bila njegova najboljša izbira, čeprav si sam tega ne prizna. :whatever:

Ne vem a ti kupiš SUV-a samo zato, da se lažje not vsedeš? Višina vozila s preglednostjo nima neke hude veze, varnost še manj. 

Res je, avto se vozi od znotraj, ampak vseeno je ogromna razlika, da ko prideš na parkirišče in te pogled na svoj avto razveseli (6ka recimo še vedno nekako izstopa), al prideš in samo razmišljaš, da se čim prej, sicer komotno, not vsedeš. Jaz nisem še tolk star niti se ne počutim starega, da bi moral iskat neke visoke zadeve pa naj bo to SUV, enoprostorc, potniški kombi al pa poltovornjak.

Žal, pa sorry @Jest, CX-60 je avto, ki ga zaznam le in samo toliko, da je Mazda, vse ostalo me pa pusti mrtvo hladnega in to opažajo mnogi potencialni kupci, tako da pospešujejo prodajo s tem, da so znižali ceno za neverjetnih 7-10k€. Res Mazdi mora it za nohte al pa so bili preveč požrešni in so mislili, da ker je SUV, da se bo prodajal sam od sebe.

33112_1.png

Napisano
pred 2 urama je goB napisal:

Nisem zasledil, če je bila kje zgoraj kakšna primerjava med CX-30 in M3, varnejša verjetno ni letelo na to primerjavo ?

Mazda 3 je pa seveda še boljša izbira, če ima nekdo rajši nižji avto, manjšo porabo, dober dizajn, je še bolj ekološki...

Sem imel prejšnjo 3ko in je bila odlična a sedaj mi je daljši avto bz.... 😉 

Napisano (urejeno)
pred 48 minutami je Boss napisal:

Dej reč, da je bla samo šala, pa da se nasmejim. 🤣

Res je, malo heca glede dolžine, ostalo pa smrtno resno 😉.

Pa vsem nam je žal, no mogoče ne vsem kolikor spremljam 😁, da očitno zgubljamo Mazdaša, pa se trudimo z vsemi triki, da spremenimo odločitev.

Popravljeno od goB
Napisano
pred 21 minutami je Boss napisal:

Ne vem a ti kupiš SUV-a samo zato, da se lažje not vsedeš? Višina vozila s preglednostjo nima neke hude veze, varnost še manj. 

Res je, avto se vozi od znotraj, ampak vseeno je ogromna razlika, da ko prideš na parkirišče in te pogled na svoj avto razveseli (6ka recimo še vedno nekako izstopa), al prideš in samo razmišljaš, da se čim prej, sicer komotno, not vsedeš. Jaz nisem še tolk star niti se ne počutim starega, da bi moral iskat neke visoke zadeve pa naj bo to SUV, enoprostorc, potniški kombi al pa poltovornjak.

Žal, pa sorry @Jest, CX-60 je avto, ki ga zaznam le in samo toliko, da je Mazda, vse ostalo me pa pusti mrtvo hladnega in to opažajo mnogi potencialni kupci, tako da pospešujejo prodajo s tem, da so znižali ceno za neverjetnih 7-10k€. Res Mazdi mora it za nohte al pa so bili preveč požrešni in so mislili, da ker je SUV, da se bo prodajal sam od sebe.

O višini sem govoril ne o starosti.... 😁 😉 

Napisano
pred 7 minutami je Bini napisal:

O višini sem govoril ne o starosti.... 😁 😉 

O višini česa? Avta? :nevem: Kaj ma to veze z mano?

33112_1.png

Napisano
pred 1 minuto je Boss napisal:

O višini česa? Avta? :nevem: Kaj ma to veze z mano?

Tebe... Pa o trmi.... 😉 

Napisano
pred 11 minutami je goB napisal:

Res je, malo heca glede dolžine, ostalo pa smrtno resno 😉.

Pa vsem nam je žal, no mogoče ne vsem kolikor spremljam 😁, da očitno zgubljamo Mazdaša, pa se trudimo z vsemi triki, da spremenimo odločitev.

Mazda se je itak odločila izgubit zveste kupce in iskat neke nove. Prav namensko to počnejo in to je to. Že leta 2019 sem skoraj šel stran pa sem vseeno poskusil še z zadnjo FL izvedbo šestke, ki je bla vseeno toliko prenovljena, da ni izgledal kot še en facelift. Ja ni mi žal, ampak sem moral sprejeti tono nekih kompromisov in stisnjenih zob ampak na koncu sem jih sprejel deloma tudi zato, ker sem jo dobil zelo ugodno in je odtehtala ostale minuse.

Če bi Mazda pripeljala novo 6-ko, mogoče 5 vratmo, mogoče celo s kakšnim turbo motorjem... mogoče... mah dost je pač sanjam.

Kaj mi da Škoda Superb, kar mi trenutno izbira pri modelih novih Mazd ne:

- Liftback limuzina z ogromnimi prtljažnimi vrati. Najbolj uporabna oblika ever.

- Motor, ki omogoča, da se celo malo izživim predno bo treba it na EV-je

- Zgleda antitrendovsko, kar mi je totalno noro dobro

- Dejansko je nadgradnja na to kar trenutno vozim. Ima vse funkcije in še marsikatero dodatno. Nikakor ne bi šel rad na slabše.

- Je velik avto in rad imam avtomobile, ki so nekoliko daljši predvsem zato, da se dajo stvari notri zložit. Pri meni pač odpade cigansko obešanje raznih stvari na zadnjo kljuko, streho in podobno. Bicikel mora it v avto in nikamor drugam... in to brez razstavljanja.

33112_1.png

Napisano
pred 27 minutami je Bini napisal:

Tebe... Pa o trmi.... 😉 

O shit, a 192cm je veliko?

A trma je to, da mi mojster Bini ponuja CX-60, men pa niti malo ne ta ne kakšen drug SUV ni všeč. :nevem: Se oproščam, sam pri tem bom pač ostal pa ne vem, če se temu sploh lahko reče trma, prej bi rekel svoboda izbire in odločitve.

33112_1.png

Napisano
pred 54 minutami je Boss napisal:

Mazda se je itak odločila izgubit zveste kupce in iskat neke nove. Prav namensko to počnejo in to je to. Že leta 2019 sem skoraj šel stran pa sem vseeno poskusil še z zadnjo FL izvedbo šestke, ki je bla vseeno toliko prenovljena, da ni izgledal kot še en facelift. Ja ni mi žal, ampak sem moral sprejeti tono nekih kompromisov in stisnjenih zob ampak na koncu sem jih sprejel deloma tudi zato, ker sem jo dobil zelo ugodno in je odtehtala ostale minuse.

Če bi Mazda pripeljala novo 6-ko, mogoče 5 vratmo, mogoče celo s kakšnim turbo motorjem... mogoče... mah dost je pač sanjam.

Kaj mi da Škoda Superb, kar mi trenutno izbira pri modelih novih Mazd ne:

- Liftback limuzina z ogromnimi prtljažnimi vrati. Najbolj uporabna oblika ever.

- Motor, ki omogoča, da se celo malo izživim predno bo treba it na EV-je

- Zgleda antitrendovsko, kar mi je totalno noro dobro

- Dejansko je nadgradnja na to kar trenutno vozim. Ima vse funkcije in še marsikatero dodatno. Nikakor ne bi šel rad na slabše.

- Je velik avto in rad imam avtomobile, ki so nekoliko daljši predvsem zato, da se dajo stvari notri zložit. Pri meni pač odpade cigansko obešanje raznih stvari na zadnjo kljuko, streho in podobno. Bicikel mora it v avto in nikamor drugam... in to brez razstavljanja.

Boss, atoti resno. Takele pišeš na mcdaforum. ccc

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano
pred 59 minutami je Boss napisal:

O shit, a 192cm je veliko?

A trma je to, da mi mojster Bini ponuja CX-60, men pa niti malo ne ta ne kakšen drug SUV ni všeč. :nevem: Se oproščam, sam pri tem bom pač ostal pa ne vem, če se temu sploh lahko reče trma, prej bi rekel svoboda izbire in odločitve.

Ok, oprosti, če si pri 192cm bolj mali.... 🤔 

Seveda odločitev je tvoja in uživaj.... :prstgor:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.