Ne razumem tvojega pisanja. Če ciljaš na to,da gre emtb kolo v Mazdo 6 karavan, brez ,da bi odšraufal sprednje kolo, se motiš. Prav tako gre v CX 30,če odšraufaš sprednje kolo. V tem pogledu je enako. Ima pa res Mazda 6 večji prtljažnik.
Jaz se vedno zelo rad vsedem v svoj SUV ... tudi po vožnji s kakšno limuzino ali karavanom ... Zadnjič, ko sem imel Mazdo 6e za tri dni... je prav pasalo se vsesti in peljati z višjim avtom... Prav tako, ko se iz Formentorja, ki je podobno kot CX-30 tretiran kot SUV le, da ni tako visok ... je podobno... Meni osebno so to avti, kjer prenizko sedim. Med vožnjo to niti ne opazim ... pazim pa, ko lezem ven iz avta ... Res pa je, da avta nimam za dirkanje po ovinkih, kjer se nižji avto mogoče res bolje obnese kot višji SUV ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.