Shrek Napisano ponedeljek ob 16:06 Prijavi Napisano ponedeljek ob 16:06 Bini...teb to smešno?? Citiraj
g.Wankel Napisano ponedeljek ob 16:25 Prijavi Napisano ponedeljek ob 16:25 Za 5 ur efektive je to čist uredu 😂 1 Citiraj
Shrek Napisano ponedeljek ob 17:38 Prijavi Napisano ponedeljek ob 17:38 A res? Ti maš pa v osmih urah 11 ur efektive, a ne? Koliko ima pa efektive lenuh na sociali? 1 Citiraj
Bini Napisano ponedeljek ob 20:54 Prijavi Napisano ponedeljek ob 20:54 pred 4 urami je Shrek napisal: Bini...teb to smešno?? Jp, sosed ima pa 1500€ penzije, ki je delal na dispečerskem centru v MB.... Citiraj
Agerg Napisano torek ob 08:22 Prijavi Napisano torek ob 08:22 Kdo pa doplača dodatek do minimalne plače? Glede efektive pa ena zanimivost. Sem pred kratkim bil v eni skupini, kjer je en mladi strojevodja na vprašanje zakaj ne gre raje za višjo plačo vozit vlakov v Nemčijo rekel, da tam je plača res višja, samo tu ima v 12ih urah 4 ure efektive, tam pa 9 ur. Pa še zmaga od izjave. Tam gori ne sme nobenega zastoja narediti. 🤣 Pol se pa pejd... 2 1 1 2 Citiraj
Shrek Napisano torek ob 11:17 Prijavi Napisano torek ob 11:17 Strojevodje so pa posebni sončki...njih 80%... 1 1 Citiraj
Scr3am Napisano torek ob 20:23 Prijavi Napisano torek ob 20:23 pred 23 urami je Bini napisal: Jp, sosed ima pa 1500€ penzije, ki je delal na dispečerskem centru v MB.... cist zasluzeno 1 Citiraj
x-layer Napisano včeraj ob 06:10 Prijavi Napisano včeraj ob 06:10 dne 2. 3. 2026 ob 21:54 je Bini napisal: Jp, sosed ima pa 1500€ penzije, ki je delal na dispečerskem centru v MB.... To je ziher, ker je v MB delal... Drugje ne bi imel toliko 1 2 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Bini Napisano včeraj ob 07:09 Prijavi Napisano včeraj ob 07:09 pred 59 minutami je x-layer napisal: To je ziher, ker je v MB delal... Drugje ne bi imel toliko Ja to bo... 😂🤣🫣 Citiraj
Alex Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Moram pojamrati. Danes sem šel zjutraj v Ljubljano. Od Kopra do Logatca je bila megla. Videlo se je -nič. Kaj me moti? Veliko voznikov vozi brez kratkih luči. Pač imajo nastavljene luči na avtomatsko in posledično se ob mraku , kot je bil primer danes, ko je megla , kratke luči ne prižgejo same in posledično tudi zadnje ne. In avtomobili so totalno nevidni. Jaz sem prižgal luči , ravno tako zadnjo meglenko. Še posebno so kaki sivi, črni , skratka temni avtomobili problem. Po eni strani so te avtomatske luči super, po drugi pa so nevarne, če se zanašamo samo nanje. Enako se dogaja ob dežju v mraku, ko ljudje vozijo brez luči zadaj. 2 Citiraj
Bini Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 19 minutami je Alex napisal: Moram pojamrati. Danes sem šel zjutraj v Ljubljano. Od Kopra do Logatca je bila megla. Videlo se je -nič. Kaj me moti? Veliko voznikov vozi brez kratkih luči. Pač imajo nastavljene luči na avtomatsko in posledično se ob mraku , kot je bil primer danes, ko je megla , kratke luči ne prižgejo same in posledično tudi zadnje ne. In avtomobili so totalno nevidni. Jaz sem prižgal luči , ravno tako zadnjo meglenko. Še posebno so kaki sivi, črni , skratka temni avtomobili problem. Po eni strani so te avtomatske luči super, po drugi pa so nevarne, če se zanašamo samo nanje. Enako se dogaja ob dežju v mraku, ko ljudje vozijo brez luči zadaj. Poleg takih so tudi taki, ki vozijo tako tudi v tunelih.... 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 36 minutami Prijavi Napisano pred 36 minutami Pred eno uro je Alex napisal: Moram pojamrati. Danes sem šel zjutraj v Ljubljano. Od Kopra do Logatca je bila megla. Videlo se je -nič. Kaj me moti? Veliko voznikov vozi brez kratkih luči. Pač imajo nastavljene luči na avtomatsko in posledično se ob mraku , kot je bil primer danes, ko je megla , kratke luči ne prižgejo same in posledično tudi zadnje ne. In avtomobili so totalno nevidni. Jaz sem prižgal luči , ravno tako zadnjo meglenko. Še posebno so kaki sivi, črni , skratka temni avtomobili problem. Po eni strani so te avtomatske luči super, po drugi pa so nevarne, če se zanašamo samo nanje. Enako se dogaja ob dežju v mraku, ko ljudje vozijo brez luči zadaj. Tako sem enkrat na oblačen dan, ko se je že rahlo temnilo, v krožišču Tomačevo, skoraj spregledal neko grafitno sivo vozilo pred menoj (pa tkt nisem drgnil telefončka), ampak NEVIDEN Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.